צבע בורדו

צבע בורדו

כך באמצע החיים התחלתי לאהוב את הצבע אדום בורדו אני משלבת אותו בתיקים שלי, בארנקים, בפריטים קטנים אחרים. פה ושם בביגוד לא ממש אבל האדום בורדו החל לשלוט אצלי וממש אוהבת אותו והכי חשוב מאז פשוט טוב לי וזה לא פסיכולוגית חלים אצלי שינויים שחבל על הזמן מאז הראיה שלי טובה וחיובית מתמיד וההצלחות זורמות האם גיליתי משהו שלא ידעתי קודם? האם יש קשר?

שלום שולמיתוש...

לדעתי כן, יש קשר. אי אפשר לדעת מה בא קודם, הצבע שאת הכנסת לחייך, כך "פתאום באמצע החיים" או, שהשינוי הפנימי בך הזמין אותו באופן תחושתי. גם זה לא כל כך משנה. אני שמחה שהצבע עושה לך טוב, ואת מרגישה מצוין. מניסיוני, אנשים שבוחרים פתאום את הצבע החם הזה, הבורדו או האדום, הם אנשים שהלכו הרבה זמן עם הצבע הכחול. האם זה נכון גם לגבייך? מעבר לכך, זהו צבע המכניס חום לחיים תרתי משמע, תשוקה, העזה, מחשבה מהירה, אומץ ועוד.כשאת לובשת אותו את משפיעה גם על הסובבים אותך באותה דרך "חמה". רק זהירות עם זה. לא להרבות בכמויות כי זה יכול ליצור "עודף" פעילות ולהביא לתגובות חזקות מידי. בפאנג שואי, הצבע האדום הוא צבע מקודש. לא להשתמש בו בשום מקרה בשירותים. בתרבות האינדיאנית זהו צבע הדם, סם החיים, וכן הלאה. יום זורם ושמח אביבה

לאביבה - תשובה לשאלתך ותגובתי

תודה קודם כל התשובה המורחבת את משהו. אז ככה: אני באמת הלכתי המון עם כחול - את מדהימה. בעניין האדום בורדו - אני גם מרגישה שאני חוששת להשתמש בזה בכמויות - והנה את מציינת עובדה זו בפני, אני מרגישה שאם אשתמש בזה בכמויות, זה ייצור לי מן עומס נפשי כזה. לכן אני משלבת את זה פה ושם כאביזר, בגד וכו'. לגבי השירותים - גם מדהים, כי כמה שאני אוהבת את הצבע הזה, לא חשבתי לרגע שהוא מתאים בשירותים. דוקא בשירותים אני שמתי כחול. תודההההההההההההה את גדולה

בבקשה,

תמיד נעים להיות מועילה. כחול בשירותים מגביר את אנרגיה המים שמימלא נמצאת בהם. בכיוונים מסוימים זה לא מומלץ. כדאי לאזן את הזרימה הזאת ע"י ירוקים או צבעי אדמה. הנה ההסבר, שירותים מלאים באנרגיה של מים, שכיוונה כלפי מטה. באופן סימלי, כל מה שנמצא באזור זה יורד למטה...
כדי לאזן משתמשים בירוקים/צמחים ש"שותים" את האנרגיה ומרימים אותה כלפי מעלה קצת, או אדמה שחוסמת מים, כמו סכר... המשיכי לדבר גם אני נהנית אביבה

אמרלין

New member
לאביבה ול-שולמיתוש שלום

ממש היה לי כיף להיכנס לפורום (מזמן מזמן לא היה לי זמן, בגלל לחץ בעבודה (ולא רק ) . לקרוא את כל השיחה ברצף זה ממש כיף, אפילו יותר מאשר לעקוב אחר השלבים. ואני חייבת לספר לכן שמצאתי את עצמי מזדהה עם שלומיתוש לעניין הצבעים בכלל והביגוד בפרט. אכן. מעט בורדו אחרי "ים", של כחול . אביבה , המשיכי ללמד אותנו . זה נפלא. אגב מה שלום אמא של החייל ( שזה מדד ישיר של מצב רוחו של החייל ... )? אתי

איזה משב מרענן, אתי ../images/Emo13.gif

התגעגעתי לנגיעה האישית שלך...הרכה טוב, לדעת שאת איתנו גם כקוראת תני איזה מילה פה ושם כדי שלא אהיה צמאה...
האמא שלך החייל, מצויין, שזה באמת מדד של החייל הוא מרגיש נהדר, מתרגל בקלות, וזורם.... תודה שאת מתעניינת, יום נהדר ושקט אביבה

למעלה