צבעים

צבעים

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מעיינת בפורום אבל אני מתעניינת בפנג שואי זה זמן מה. אני מאוד אוהבת צבעים וצבעוניות אבל אני סטודנטית ויוצא לי לעבור הרבה דירות, כך שאני לא רוצה להשקיע בצביעת קירות. הפתרון שמצאתי לי הוא כמה קנווסים בגדלים שונים שאני צובעת בצבעים חלקים (בלי ציור). אני מחפשת המלצות לצבע שיתאים לחדר עבודה/לימודים. האם כדאי לצבוע קנווס גדול, כך שהצבע יהיה דומיננטי בחדר, או כמה קנווסים קטנים כך שהצע יהיה יותר מרומז. היכן כדאי למקם את הקנווס/ים ביחס לשולחן העבודה. קצת על עצמי. ילידת 30/04/77 בעלת הפרעות קשב, כך שאני מעוניינת בצבע שיעזור (או לא יפריע) בעניין הריכוז. ועם זאת ימריץ. (או שילוב) יש ציין שהקירות בכל הדירות שבהן אני מתגוררת לבנים. תודה מראש.

draush

New member
בעקרון בחדר, פינת לימודים

בד"ך החדר נועד ללימודים ושינה, אבל אני מקפידה על הפרדה בין החלקים בכל דרך אפשרית (להציב את הארון באמצע או לתלות וילון). המטרה העיקרית שלי כרגע היא סביבת לימודים יעילה! אני בד"כ מעדיפה דירות עם שותפים. אם יש המלצות גם לשאר הדירה הן ייתקבלו בברכה.

draush

New member
תוספת קטנה

אמנם בד"כ אין לי הרבה אופציות אבל לאיזה כיוון עדיף לי להפנות את שולחן העבודה, ובהזדמנות זו, לאיזה כיוון כדאי להפנות את הראש בשינה? (התנצלות קטנה ההודעה הראשונה הופיע תחת הכינוי הלא נחון בטעות)

בוקר טוב ונעים ../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif

כדי ליצור סביבת לימודים יעילה קודם כל כדאי שיהיה סדר. הקפידי לזרום את הדברים שאינם בשימוש כרגע והשתדלי לא לאגור. הפרדת החלקים הפעילים בחדר טובה מאוד אך אל תעשי זאת עם ארון באמצע!וגם לא וילון.הצבת הפריטים שמיועדים לשינה בצד אחד ופריטים שמיועדים ללמידה בצד שני, תיצור את ההפרדה הנחוצה מיידית. חשוב לשמור על מרכז החדר שלך לגמרי פנוי. שימי לב לנקודה זו. אם אפשר, כתבי על דפים צהובים, לפחות כשמדובר בטיוטה.צבע צהוב עוזר לריכוז וכך גם בצבעי החדר. אולם...שימי לב, פאנג שואי מאזן כך שאם הכל יהיה צהוב,מי שיהיה בחדר יהיה עצבני מאוד מהר... שהשולחן שעליו את יושבת לא יהיה עמוס, והסביבה תהיה מעוגלת ונעימה. פריטים שאינם בעלי "שפיצים" בצורתם אלא מעוגלים.הוסיפי כרים נעימים ורכים וכל מה שאת אוהבת לראות ומשמח אותך. שבי בשולחן הלימודים שלך כך, שתוכלי לראות את דלת הכניסה לחדר ממולך בצד. ז"א באלכסון, מול הדלת. השתדלי שיהיו בחדר כמה שפחות מכשירים חשמליים. המיטה, שתהיה גם היא לא מול הדלת צבעים: כתום, משמח ומעורר צהוב- מעורר מחשבה אינטליגנציה ומרגיע את מערכת העצבים (זהירות בכמות הצהוב) ירוק - מאזן, מצמיח, ונותן תחושה של חופש כחול - מרגיע מייצב ומעורר סבלנות. כל הצבעים הם צבעים שקטים לגמרי, בהירים, ופסטלים. שהחדר יהיה שקט ונעים. זכרי שכשאת לא רוצה להשקיע...את גם מקבלת פחות... ימים אלא לא יחזרו בחייך, כדאי להתיחס אליהם באופן רציני יותר. דירות שכורות הן דירות ככל הדירות וכדאי מאוווד להשקיע בהן. כל דירה כזאת יכולה לזמן לחייך הפתעות נפלאות...וגם ההיפך. אם את רוצה להמשיך לשוחח, בבקשה יש לך כבר הרבה אפשרויות ... סוף שבוע נעים

draush

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

אני כבר משתחילה לשנות. במקרה שולחן העבודה שלי בעל קצוות מעוגלים, אבל יש עליו מחשב, וזה כרגע לא ניתן לשינוי. יש לי סידרה של קנווסים קטנים בגוונים שבין צהוב לכתום, ואחד ענק וצהוב שנראה לי שאותו אני הולכת לשנות. ומהר להזיז את המיטה שממול דלת הכניסה. בקשר להשקעה, זה לא שאני לא רוצה להשקיע, אני משקיעה כמה שאני רק יכולה, אבל לצבוע קירות בבית עולה לא מעט כסף בעיקר בגוונים שונים מלבן. אח"כ לפני שעוזבים, צריך להשאיר קירות לבנים, ואם יוצא לפעמים שעוברים 2 דירות בשנה זו השקעה עצומה לטווח מאוד קצר. אני מעדיפה לקנות קנווסים ולקחת אותם איתי כשאני עוברת, כך שההשקעה היא לתווך ארוך.

למעלה