צבעים

צבעים

באיזה צבע היית ממליצה לצבוע קיר ביאזור SW שהוא גם איזור הכניסה ומערך הכוכבים בו הוא 1 4? 4 תודה רבה מראש.

דנה A

New member
צבעים

שלום כרמית, ברוכה הבאה לצירוף 144 מומלץ להוסיף ייצוג לאלמנט האש, על מנת להחליש את כוכב 4, השאלה גם למה משמש סקטור זה, האם ממוקמם שם חדר שינה או חדר עבודה/מטבח? תוכלי להעלות את הסקיצה עם פיזור הכוכבים? (אם אישי מידי, את יכולה לשלוח אלי למייל [email protected]) מדובר במפה של P7/SW23?? מחכה לתשובתך דנה

טלי מכ

New member
שאלה

האם האש לא מחלישה את המים ? לא עדיף מתכת שעושה בקרה על העץ ומחזקת את המים ?

דנה A

New member
תשובה

העדיפות כמובן עפי' אופי הסקטור, האם הכוכב הדומיננטי הינו ההר או המים, ובכל זאת רצוי להוסיף ייצוג לאלמנט האש על מנת להחליש את ה - 4. שימוש במעגל הזנה/החלשה הינו טיבעי יותר ולכן מומלץ יותר. עפ' המערכת KE-IN/KE-OUT המתכת פחות מומלצת לעץ, בעיקר אם רוצים להחלישו. דנה

צבעים המשך

דנה שלום ותודה על תשובתך המהירה, אני מצרפת קובץ עם פיזור הכוכבים אשמח לשמוע דעתך ועצתך. האנשים המתגוררים בבית: אני- קואה 1 בעלי - 5 תינוקת בת 3 חודשים - 4 בנוגע לשאלתי הקודמת אכן מדובר על כניסה כאשר ה- facing הוא SW2 תודה מראש כרמית

דנה A

New member
קביעת החזית

אשמח לעזור, אך יש לי שאלה נוספת לפני שנכנס למפת הבית - שאלתי היא כיצד קבעת את החזית? אני רואה כי כיוון הסלון הינו SW, אך האם גם חזית הבניין? האם הדירה בעלת אותה החזית כמו הבניין או שמא דירה עורפית? דנה

קביעת חזית

דנה שלום, שאלה מצויינת כי גם אני התחבטתי ארוכות. מדובר על קומפלקס של 3 בנינים מחוברים, כאשר הדירה שלי נחשבת לעורפית (למרות שהנוף הוא פתוח וניתן לראות את הים) כיוון הסלון הוא W עם זאת, חזית הבניין (דרך הכביש ) היא SW צירפתי קובץ להמחשה תודה רבה כרמית

דנה A

New member
חזית

הי כרמית, הגדרת החזית כמובן שאינה פשוטה במקרים מסוימים, וחשיבותה ברורה לנו, אם המרפסת מערבית, הדירה אינה עורפית בדיוק, האם יש מספר כניסות לבניין? ושאלה נוספת, האם יש סביבכם בניינים נוספים (אולי יש לך תמונה מהמרפסת?) לגבי סקטור SW - היציאה מן הסלון, המרפסת ממוקמת בדיוק בסקטור זה? אם הפתח הגדול בסקטור זה בדיוק התמיכה העיקרית וההפעלה היא לכוכב 1 מים, את יכולה להוסיף צבעי אש, אם לקיר הסלון, או בעזרת תמונות. מה לגבי חדר השינה? האם המיטה ממוקמת בחדר כפי שמצויר בשרטוט? דנה

סקטורים

דנה היי, לבניין כניסה אחת בלבד, כמו כן מולינו ישנם מס' בניינים אבל לא בסמיכות (מצ"ב תמונה). סקטור SW הוא סקטור הכניסה ואין בו חלונות. המרפסת (למעשה חלון הסלון הוא בסקטור W ). המיטה בחדר השינה ממוקמת לכיון NE (האם טוב יותר?) מצ"ב תמונות הנשקפות מהמרפסת כמו גם תמונות של הכניסה. תודה רבה כרמית

דנה A

New member
יופי

אוקיי עכשיו הדברים יותר ברורים. החזית שהגדרת הנה של 2 מתוך 3 הבניינים שבקומפלקס, ובו צ'י האדם והאדמה החזקים יותר. בשרטוט באמת לא מופיעה דלת הכניסה, ועכשיו הצלחתי להכיר את מיקומה והפתח בסלון. יש לך 1 מים בדלת, מצוין, כך שלמעשה 4 אינו דומיננטי שם, הצבע נראה לי בסדר גמור, אש בשילוב מתכת אם זיהיתי נכון. כניסה פתוחה ללא תמיכה לכוכב ההר. השנה ממוקם שם גם 8 שנתי, נפלא (אל תשכחי בשנה הבאה להוסיף 4 לאקי במבוק שם). לגבי מיקום המיטה - חדר לא פשוט, נכון, השנה מתארח בNE כוכב שנתי 5, האם משהו מכן סובל מאפטות בפה או דלקות גרון? דנה

ואוו

נתחיל מהסוף - כן! בעלי סובל מאפטות וגם מכאבי גרון איך הצלחת להבין זאת מצירוף הכוכבים (זה מעניין). על איזה תיקון היית ממליצה לחדר (לצערי אין לנו אופציית מעבר לחדר אחר) אני חייבת לציין עם זאת שבחדר תלוי שנדליר (האם להוריד?). בנוגע לכניסה, וכאן אני חוזרת לשאלתי הראשונה ביותר - אני מעוניינת להחליף את הצבע בכניסה למשהו קצת יותר רגוע וטבעי האם עדיין יהיה טוב? כמו כן האם יש משמעות לצביעת קיר בטיח ולא בצבע רגיל? ולמה דווקא 4 לקי במבוק? הרבה תודה על תשובותייך מאירות העיניים! כרמית

דנה A

New member
תודה../images/Emo13.gif

האישור שלך לגבי בעלך מחזק את בחירת החזית, ומדידתה! תופעת האפטות מוכרת מהצירוף שבחדר השינה, בחלוקה הגדולה, ובסמול טאי-צ'י של החדר ומיקום המיטה. שנה הבאה, 4 שנתי במיקום זה, בעייתי לזוגיות עם 7. התיקון שהייתי ממליצה לך - הוספת 4 קני לאקי במבוק לצידו, אפשרי גם שימוש בתמונה של לאקי במבוק במקום זה (רצוי שניהם). שימוש במצעים בצבעי מים, המנעות מצבעי אדמה, ובשל מיקום 5 שנתי - המנעות מאש. הקטנת השימוש בחלונות החדר. לא לשכוח תיקונים לכוכב השנתי! לגבי הכניסה את יכולה בהחלט לשנות, אפשרי בטיח, לדעתי מקסים (מניסיון..). החשיבות הרבה להפעלת כוכב המים הנה הפעילות, הנפח, הפתחים. ממליצה להוסיף לאזור הכניסה תמונה של דבל-הפינס, בשל הרביעיות הממוקמות שם, עכשיו או ב 2/08 עם התחלפות השנתי ל- 7 שנתי, בנוסף לבמבוקים. לשאלתך, הלאקי במבוק יעיל לטיפול בכוכב 7, אפשרי שימוש בצמחי מים אחרים, כל עוד הצמח ניזון ממים. שמחה לעזור, שבוע נפלא דנה

שאלונת קטנה ואחרונה

דנה שוב תודה רבה! שאלה נוספת ואחרונה. ביתי בת ה- 3.5 חודשים עומדת לישון בחדר שנמצא בסקטור הצפוני כוכבים 5,9 . מיקום הראש שלה היות והיא קואה 4 עומד להיות לכיוון SE כלומר בסקטור של NE(כוכבים 7,7). האם יש תיקון מומלץ לחדר זה? (אני מקווה שהשאלה לא מורכבת מדי). כמו כן, מה זה דבל הפינס? כרמית

דנה A

New member
מיקום מיטת הילדה

האם יש אפשרות למקם את המיטה בחדר עם כוכב הר 9? סמל האושר הכפול - סימבול לזוגיות והרמוניה במע' יחסים, ישנן תמונות באלבום הפורום, ובקישור זה

דנה A

New member
בחירת המיקום

כאשר חדר השינה ממוקם תחת כוכב הר שלילי, יש למצוא בסמול טאי צ'י את המיקום בעל כוכב הר חיובי - ושם למקם את המיטה. המיקום לעולם יהיה חזק יותר מתיקונים, שהרי תיקון הנו חציצה אנרגטית מסוימת, אך אינו "מעלים" או מבטל את האנרגיה. אם השאלה לגבי תיקון לNE, המיקום זהה למיקום מיטתך, וכך גם התיקונים המתאימים לסקטור זה. עדכני אותנו, דנה

למעלה