צבעים ותיקון

hagit1112

New member
צבעים ותיקון

שלום לכולם , שאלתי היא כזאת כשמדברים על צבעי אדמה , הכוונה לכל הצבעים החמים , או כל הצבעים שנוטים לגווני החום? ושאלתי השניה היא חסר לי בבית כל החלק הצפון מזרחי, איך אפשר לתקן ולשפר (אמרו לי בעזראת מראות , אבל זה בלתי אפשרי להציב מראה) תודה חגית

צבעי אדמה - hagit

ברוכה הבאה! כל גווני החום, כתום, צהוב מה ה"תפקיד" של החלק החסר בביתך? (מרפסת, סלון, מטבח וכו'...) בואי נדבר על מה אפשרי ערב טוב אביבה

hagit1112

New member
אז ככה...

לפני כחצי שנה עברתי דירה , חשבתי שהשינוי יעזור לי . זה לא עזר , ביתי בנוי בצורת "ר" שחסר בבית כל החלק הצפון מזרחי, הכניסה לבית נמצאת בצפון מערב שהדלת נפתחת פנימה , החלק של הסלון ופינת המחשב שלי צבועים בגווני אפרסק-ורוד עתיק ,(מאוד בהיר) ובכלל הצבעים השולטים אצלי בבית זה גוונים חמים , ועץ . אמרו לי שלפי תאריך הלידה וכל הבעיות שיש לי להמנע מצבעי אדמה ולהשתמש בעיקר גווני הירוק . אני לא אוהבת ירוק , ובטח לא ללבוש ירוק (ממש לא יפה לי ) רצתי לדעת מה אפשר לעשות , מה הם הצבעים שהם לא צבעי אדמה ( אני מניחה שהם חוץ מירוק גם כחול) סגול לאיזה קבוצה שייך ? האם הוספה של כריות או וילון שיש בו דוגמא קטנה גם יכול לעשות את העבודה ? תודה חגית

שני דברים hagit

תאריך הלידה ו... איזה שינוי את מזמינה לחיים שלך? צבעים שאינם אדמה: כל גווני אדום לכיוון הכתום,ולכיוון הסגול, לבן, מתכות, וירוקים וכחולים. אולי יש גוונים שאולי כן תאהבי, סגול משלב בתוכו את האדום לא הגוון המלא והכחול,חם וקר סגול בהיר אפשר לשלב עם ירוקים, וורודים, כחול וטון אחד פחות מהאדום כריות ווילון הן אמצעי, השאלה היא איזה שינוי? יום בהיר אביבה

hagit1112

New member
אביבה שלום ,

אביבה שלום , תאריך הלידה שלי הוא 11.12.1978 , השינויים שאני רוצה להביא לחיי הם בתחום העבודה , הזוגיות , והבראות . תודה חגית

למעלה