צבעים בבית

• פותח הנושא yugo
  • פורסם בתאריך

yugo

New member
צבעים בבית

אביבה שלום! יש לי קיר בבית העומד מול דלת הכניסה. דלת הכניסה היא בכיוון דרום-דרום מזרח. ברצוני לצבוע אותו מחדש (אחרי שהילדות קשקשו עליו עם כל הבא ליד). צבעו המקורי הוא לבן אבל אני מחפשת משהו חם יותר. מהו הצבע המומלץ והאם כדאי להוסיף עליו ציורים דקורטיביים? וחוץ מזה: האם יש צבעים המומלצים לחדרים שונים בבית (חדר ילדות, מטבח, חדר שינה, חדר עבודה, סלון, שרותים)? המון תודה ויום טוב YUGO

ברוכה הבאה yugo

קיר מול דלת כניסה הוא קיר חוסם. מה המרחק בינו לבין דלת הכניסה? מה אורכו? האם הוא מגיע או ממשיך לכיוונים נוספים? אחד התיקונים הוא הצבת מראה עליו, שמבטלת אותו קצת. כמה שפחות "דקורציה" עליו, כדי לא להבליט את קיומו. לגבי צבעים מומלצים, תלוי בדיירי החדרים והבית כולו, מיקום החדרים בכיוונים השונים, צרכי האנשים שגרים בבית, היסודות שלהם לפי תאריך הלידה והכי חשוב, מה את רוצה לשפר בחיים שלך, שלכם? ההמלצות הן ספציפיות, לגבי כל אדם ואדם... יום נעים

yugo

New member
אורך ומרחק מהדלת

אביבה - תודה על תשובתך! אורך הקיר כ-3 מטר והמרחק שלו מן הדלת כ-4.5 מטר. בצד שלו, קצת ימינה מהחלק שמול הדלת, קבועה דלת לקומה השנייה (שבינתיים אינה בנויה כך שהדלת כמעט תמיד סגורה). מעברו השני של הקיר ממוקמות המדרגות לקומה השנייה וחדר שרותים. המון תודע על עזרתך ויום טוב YUGO

או קיי

אז הקיר לא ממש מיד ליד הכניסה אלה טיפה מרוחק. לאיזה כיוון את פונה כשאת נכנסת לביתך? באיזה כיוון ממוקם הבית? שבת שלום

yugo

New member
שבוע טוב!

אביבה שלום! כשנכנסים בדלת עומדים מול הקיר עם הפנים לכיוון צפון-מערב. הבית עומד (בערך) עם הפינות לכיוונים ה"שלמים". כלומר - פינת המטבח לכיוון צפון, פינת הסלון לכיוון מזרח, פינת חדר העבודה לכיוון דרום ופינת חדר השינה לכיוון מערב. חדר הילדות נמצא בין חדר העבודה לסלון (ניסיתי לשלוח שרטוט אבל לא הצלחתי). המון תודה YUGO

נראה לי

שצבע צהוב בהיר בהיר נוטה טיפה לאפרסק יתן אפקט טוב בקיר הזה שיהיה צבע שקט וכמו שאמרתי בלי הרבה קישוטים עליו לגבי יתר הבית נסי לשלוח שוב שרטוט ההגדרה "פינה" לכיוונים שציינת לא ברורה לי... יום טוב

למעלה