צבעיה חדשה

כמה דברים

לפני הצביעה אני רוצה להגיד משהו על הדמות- יש לה בעיה אנטומית חמורה. כל הכבוד על הפירוט של השרירים והמיקום הנכון, אבל מרוב שרירים לא נראה כאילו הוא יכול ממש לזוז, בטח שלא להלחם. הכל מנופח ומוגזם מידיי ויוצר בעיות כמו למשל הזרוע השמאלית שעולה על החזה. להבא כדאי לנסות ולמצוא מקור אמין להתבסס עליו (אם זה ספרי אנטומיה ואם זה סדרות טלויזיה ואפילו חוברות קומיקס מהז'אנר האמריקאי). בקשר לצביעה- הדמות עשוייה יפה מאוד אבל הרקע לעומתה מטושטש ולא ברור ולחורבות בחרת לתת פילטר טקסטורה שלא עושה צדק עם העבודה. עדיף היה לדעתי אם היית מנסה להשיג את המרקם בכוחות עצמך.

moshikgulst

New member
תגובה

צביעה מאוד חיה. ממש אהבתי את הכפפה שציירת. מאוד אהבתי את הדרך שבה ציירת את חלק הגוף העליון של קונאן. קיימת בעיה אנטומית ברגליים שלו ובייחוד ברגלו השמאלית (ימין שלנו). גם החלק התחתון שלהן עבה מדי. בנוסף, הפוזה של החרב נראית מוזרה משהו, משום שזה נראה כאילו גלעד הגולגולות נמצא מתחתיו בעוד שהחרב נוגעת בהם למרות שהיא נמצאת מקדימה לו. גם חלק גופו העליון נראה שקוע משהו כאילו הוא נוטה עם כל גופו אחורנית. לגבי הרקע, אני מציע לך לקחת איזו חוברת של נשיונל ג'יאוגראפיק ופשוט לנסות להעתיק נופים. התוצאות יהיו ממש טובות וכך גם תלמד להסתדר עם ציור רקע.

The Crusader

New member
תודה...

בקשר להערה הראשונה...אני לא מסכים...כיוון שהסגנון שלי הוא קומיקס אמריקאי מסורתי אין כזה דבר יתר מדי שרירים...כי שם יכולים להיות לך אנשי אלי האנה שזזים כמו ג'קי צ'אן... בקשר להערות של מושיקולסט(מקווה שכתבתי נכון:) ) מסכים לחלוטין, הרגליים תמיד היו בעייתיות אצלי.. בקשר לרקע, התכנון היה שאני אעשה את עיקר הרקע בצביעה ואז נוכחתי לגלות שאני לא יודע איך ליצור מרקמים כאלו ואחרים בצביעה (לכן הפילטרים הזולים...)

moshikgulst

New member
השם הוא גולסט...

מושיק גולסט

למעלה