צבעונים

Rוני

New member
צבעונים

זוכרים אותם? את היפים? אז אתמול בא לבקר אותי שכן, לרגע, להחזיר קרטון חלב. אבל הוא בא עם הכלב הענק שלו שכל כך שמח לבקר אצלנו שלא הפסיק לכשכש בזנב אז עכשיו יש לי בעיקר עמודי צבעונים ללא פרח
מזל שיש עוד כמה קטנים שלא הגיעו לגובה הזנב של מקס

לִיאֲת

New member
אוף המתוקים האלה!!! הלינקה ../images/Emo124.gif

מגיע לי מזלטוב(?), גם לי יש דביל
שהכי נהנה ללעוס עציצים. היום הוא רצח לי ת'גדרגן ניוז, שהיתה יפה וגדולה.
השאלה היא, מה זה אומר עלינו, שאנחנו מטפחים דבילים בהתנדבות, ואפילו נשפכים מהם
קברוני, קבלי
מאחות לצרה...

shlumbergera

New member
אוקיי,לא נקבור אותך כלכך מהר../images/Emo6.gifומה

שמו בישראל, של הדביל? ושני הצבעונים החדשים שלי הלכו לעולמם תוך כדי הסתערות רבתי של 3 ה
ים על חתולה מיוחמת שהועילה בטובה לעבור על פני חזית הבית תוך יללות חשקניות עזות ביותר. העיקר שלכולם שלום (למעט הצבעונים) לא נורא, יהיו בשנה הבאה

לִיאֲת

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אין עלך, שלמבי!

ז'וז'ו חסטרה, שם זמני. זה השם ששרד הכי הרבה, עד כה. זה אחרי שקופי, סניקרס, מותק, ריקו, צ'יקו ושמיקו נשרו. בעצם, "בואנה" מנצח בגדול
קבלי
גמאת, בשביל הצבעונים זצ"ל.

shlumbergera

New member
מ'קרה חביבתי,כל התינוקות ישנים? או

שתלית אותם לייבוש? ז'וז'ו חלסטרה זה שם אדי---ר. כבר יש לו שמיכה? עבה? ומיטה מרופדת? לא נורא עצוב לי על הצבעונים. הם יפים יפים אבל לטעמי קצת גסים. אני אוהבת יותר את הפרחים המרפרפים. כלניות, נוריות, חרציות, אפונות...את יודעת.

לִיאֲת

New member
בדיוק ככה

מנמנמים המתוקים. כמה חמודים הם בשנתם! (כל הקטנטנים, כולל החלסטרה). ריפדתי לו מגש פלסטיק עמוק וגדול ב-3 שכבות של מזרון שטח ישן. מלמעלה פרשתי מגבת ישנה. מספיק טוב למיוחס, לדעתך? המגשית מתאימה לו בול. בקרוב מאד אצטרך לחפש מתקן חדש, או לקנות מיטת-כלב מתאימה. לא שזה משנה הרבה. בליילה הוא תמיד מצליח להתפלח לספות בסלון, לכורסא שלי (רצוי מעל ערימות הכביסה הנקיה שמחכות לקיפול. רצוי עם בוץ ברגליים
), או בכלל למיטת הבן.

shlumbergera

New member
יופי,סימן שהתחלתם להתרגל.אם תהיה

לו שמיכה רכה וצמרירית בתוך הקופסה, לא פרושה ישר אלא "מבולגנת" כמו ערימת הכביסה, הוא יעדיף אותה. אבל המיטה של הילד המתוק? תמיד תנצח

אצלינו המתוקה והחכמה

לא מקפחת אף אחד. עוברת בלילה ממיטת ילד אחד לילד השני ומסיימת בבוקר במיטת הבת. אצלי אסור לה לעלות על המיטה אז יא באה לחפש כל מיני גרביים שזרוקות על הרצפה ולנשנש אותן. אבל היא חכמה אז אין לי מה להתלונן .

drorjs

New member
הצעות לשם

אולי "שרק" ? או "ויזתא"? או "קרלו"? "נחום"?

YOYODIDU

New member
לדעתי זוז יהיה שם מתאים .כל הזמן

תאמרי לו זוז. כבר זוז משם. וגם שומר את האותיות המקוריות

gitta

New member
אפשר כמה שמות../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif../images/Emo163.gif

פולי הפינצ'רית נענית גם לשמות שושנה, פופטיץ, פופסי וקישקשתא. מרבה שמות מרבה שימחה.

shlumbergera

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאכן גמצלנו כך,לכל כלב לפחו

ת חמישה שמות כינויים וקריאות וכל אחד יודע למי הכוונה. לבד משרה'לה, היא באה תמיד לומשנה למי קוראים, אולי יהיה משו ל

fency

New member
אם הוא דביל אמיתי כמו שלי אז תקראו

לו צ'יפ (עם דגש ב"פ") ותתחדשו זה כייף למרות ועל אף הכל

למעלה