צבירת נסיון

netafri

New member
צבירת נסיון

שלום לכולם, אני חדש בכל מה שקשור לעולם השייט. בן 26, עם חודשים רבים של טיול בארץ ובעולם, כרגע עומד לפני מבחני הסיום של קורס מורי דרך וכבר יש לי קוצים משגרה ארוכה מדי. נכנס לי דיבוק לצאת למסע ימי כשאסיים ללמוד. אני מקווה לצאת מישראל ולהגיע בסופו של דבר לאזור של ארצות הברית. כבר מצאתי כמה אתרים שבהם בעלי יאכטות מחפשים אנשי צוות להפלגות כאלה או אחרות אבל לא מצאתי פרסומים על סירות בישראל. רציתי לדעת אם יש אתר כזה גם לישראלים? או שאולי זה המקום? בנוסף אני מקווה לצאת למספר הפלגות קצרות עוד לפני המסע הגדול בשביל להכיר קצת את העבודה, לצבור נסיון ולוודא שאני באמת מסוגל להתמודד עם ים פתוח לאורך כמה ימים. לצערי, כרגע במצבי הכספי אני לא מסוגל לשלם על שייט כזה ולא על שיעורי שייט, אבל הבנתי שמקובל לצרף להפלגות צוות (לפעמים גם ללא נסיון) שמשלם על חלקו באוכל/דלק ושאר מה שצריך, ומכסה על השאר בעבודה על הסירה. בתקווה שתוכלו לעזור לי להגשים חלום קטן. תודה רבה מראש

לחיים1

New member
אתה יכול לחפש בפורום הזה: לוחות/חברי צוות

בחודש הזה וכן זה שאחריו הפעילות הימית תלויה בחסדי שמים ואפשר להצטרף למרק שעועית טוב. אך תכתוב על רצונך בלוחות כפי שציינתי למעלה. חלום קטן הוא תמיד התחלה של משהו גדול יותר.

למעלה