צביעת שיער

Skunk On Wheels

New member
צביעת שיער

אמרו לי שיש 2 סוגים של צבע לשיער.... צבע לשטיפה (שיורד אחרי זמן מסויים) וצבע שלא לשטיפה שאמור להישאר ולא לרדת. אז רציתי לשאול אם באמת יש כאלה צבעים לשיער ואם כן באיזה צבעים יש? ועוד שאלה, אם זה צבעים שלא יורדים אז הכרחי קודם לחמצן ואז לצבוע? (ישלי שיער כהה שהצבע שלו קרוב לשחור) וגם כמה סביר להניח שיעלה לי לצבוע עם צבעים כאלה? (לקנות צבע/מספרה, אחד מהם..)

SMOLANIT1

New member
אוקיי..

יש שני סוגים של צבעים לשיער: שטיפה (שיורדת אחרי כמה חפיפות) וצבע קבוע (שלא יורד). את יכולה להשיג אותם בכל צבע שאת רוצה. בקשר לצבעים הקבועים: אם השיער שלך כהה ואת רוצה להבהיר אותו באופן משמעותי, עלייך לחמצן קודם את השיער. אבל אם את רוצה לצבוע בצבע אדום, חום, או גוונים של שחור את לא צריכה לחמצן לפני כן. צבע לצביעה ביתית עולה בסביבות ה- 40-60 ש"ח במספרות עולה הרבה יותר, אך ברוב המקרים הצבע יוצא יותר בולט.

Skunk On Wheels

New member
אני בן לא בת

למה הסטיגמה על מי שייכנס לפורום הזה תמיד שהכותב זה בחורה??? ולמשל צבעים כמו כחול או ירוק כן צריך לחמצן לפני? ואיזה עוד צבעים יש? ויש סיכוי שהצבע ידהה עם הזמן?

ויש צבע שדוהה.. בעצם רוב הצבעים הם

דוהים... ובשביל אדום רצוי לבצוע קודם את השיער לצבע בהיר יותר כדיי שהאדום יתפוס טוב. ויש את הצבעי מיקס שהם טופסים בכל מצב ובכל צבע, זה הבהרה בעלת 2 פעולות אבל אני ממש ממש ממש לא ממליצה עלייה כי היא ממש ממש שורפת את השיער!!!! והורסת אותו לגמריי... אני עשיתי את זה בקצוות, למזלי שזה רק בקצוות... עשיתי אדום אש על שחור פחם, וזה תפס מעולה, אבל זה דוהה מהר מאוד והורס את כל השיער... אז אני בכלל בכלל לא ממליצה על זה.

שאלה....

אם כבר מדברים על צביעה.... נגיד בחרתי צבע..ואפילו צבעתי אבל עכשיו, מה לעשות, מתחשק לחזור לצבע הטבעי...(מבלי לצבוע שוב פעם) אז השאלה שלי בעצם, האם זה אפשרי? מישהו פעם אמר לי שבמספרות יכולים "לשטוף" את הצבע או משהו כזה..הגיוני?

לא ממש..

את צריכה פשוט לא לגעת בשיער ולא לצבוע יותר, לחכות שהוא יגדל ואז להסתפר, להוריד את כל החלק של הצביעה או שפשוט לעשות את זה לאט לאט, לגדל את השיער וכל פעם לגזור קצוות, ככה לאט לאט הצבע הטבעי יחזור לשיערך.

למעלה