צביעת משקופים

kbtsnk

New member
צביעת משקופים

שלום, אני מחליף דלתות בבית שלי לדלתות פנים של שריונית עם משקוף מגולוון. סיימתי לבטן אותם וניקיתי אותם בדקדקנות. כעת אני מעוניין לצבוע אותם בעצמי, כנראה עם DTM של נירלט (יש המלצות אחרות ?). אני מעוניין שהם יצאו חלק ככל האפשר לכן אני לא רוצה לצבוע אותם עם מברשת וגם לא בא לי עם רולר. האם יש פתרונות לצביעה בריסוס ? אני יודע שקירות צובעים עם אירלס אבל זה נראה לי קצת אובר-קיל. יש אולי מכשירים קטנים יותר שמרססים בהתזה/ריסוס ? נדמה לי שראיתי אצל פחחים או אפילו אצל אמנים מעין מכשירים קטנים שהם צובעים איתם בצורה הזו. ברור לי שבאופן כללי צריך מיומנותצ בשביל לצבוע בצורה כזו אבל אני מוכן לקחת את הסיכון.

dani214

New member
אני לא מבין מדוע לא הזמנת משקופים צבועים מראש

אני לא מבין מדוע לא הזמנת משקופים צבועים מראש משיריונית גם הצבעי המוכשר ביותר לא יוכל להגיע לרמת גימור של משקוף צבוע בתנור

kbtsnk

New member
לא רציתי שייפגו בשיפוצים

וגם אני על תקציב והם היו יקרים יותר.. חוץ מזה שבבוא היום תמיד יהיה קל יותר לתקן משקוף צבוע מאשר מצופה. בטווח הארוך התחזוקה שלו הרבה יותר יעילה.

צביעת משקופים.

kbtsnk שלום, ישנה דרך לצביעת משקופים והיא מורכבת מעט. יהיה עליך ליישם צבע יסוד קודם לכן. (צביעה קצת גסה). לאחר צביעת המשקוף ביסוד, משייפים את הצבע שהתייבש עד לקבלת מרקם חלק ככל שניתן ומבלי להגיעה לגילוון. לאחר ניקיון יסודי של האבק, מיישמים צביעה בפוליאור. ניתן לצבוע עם רולר, אך זה קשה ויהיה עליך להכין כמה גלילים שעירים לרולר. אבל התוצאה תהיה סבירה. ישנה אפשרות של התזה עם מכשיר קטן, סוג של בקבוק עם לחץ אוויר שבתחתיתו יש בקבוק זכוכית שלתוכו מוזגים את הצבע בדילול של 10% לפחות. בכל מקרה גם בעתיד יהיה ניתן לחפות את החלק החיצוני של המשקוך בגוון הדלת. ראה את הסרטון המצורף. בברכה, שרון דרורי

מצאתי משהו.

בעבר הנחתי את הסניפים שלנו להעזר בבקבוק ספריי רב פעמי לשם סיוע ללקוחות שצריכים תיקוני צבע. לצערי הפסקנו עם זה מסיבות שונות. בכל מקרה, ניתן יהיה להזמין כזה בסניף ממנו רכשת את הדלתות. אני לא יודע מה המחיר, ואולי תאלץ להעזר בכמה כאלו. לפחות שני בקבוקים למשקוף. בברכה, שרון דרורי

למעלה