צביעת חדר שינה

XXXgamer

New member
צביעת חדר שינה

החלטתי לבצע שינוי בחדר השינה. בדקתי את חוקי הפאנג שואי,ועיצבתי את הרעיון על פיו אעצב את החדר. הקיר הראשון שצבעתי היה הקיר עם המיטה,אותו צבעתי בכחול. אחרי שצבעתי,הראש החל לכאוב לי. האם יש קשר?

דנה A

New member
צבעים וחדר השינה

שלום לך, ברוך הבא לפורום אתחיל ואפתח כי לכל בית יש את המפה המאפיינת אותו, כפי שלכל אדם מפה אסטרולוגית השונה מחברו, ולכן ההמלצות כדאי שיתאימו לבית באופן אישי. יתכן כי השינוי שחשת אכן קשור בצבע הכחול יתכן כי שינויים אחרים השפיעו. בדוק האם ישנו חץ רעל הממוקם מול חדר השינה שלך, לכיוון המיטה שלך, הכוונה לסביבת המבנה מהו הנוף הנשקף מחדרך, האם ישנם "שפיצים" או פינות גגות, אנטנות, חיצים שונים - המכוונים לעבר מיטתך? בדוק עפי' שנת הלידה שלך אלו מהכיוונים הם הכיוונים המיטביים שלך והשתדל לישון כאשר אתה מתאים את כיון המיטה לאחד מהם. האם שונה גם מיקום המיטה? יום קסום דנה אהרון

XXXgamer

New member
צבעים וחדר השינה

המיטה הולכת להשתנות,אך קבעתי את המיקום ע"פ תורת הפאנג שוואי. את מוכנה להסביר לי מאילו דברים שעלולים להופיע בסביבתי כדאי לי להימנע?

דנה A

New member
אשמח לשמוע יותר

למה הכוונה שמיקום המיטה נקבע עפי' הפנג שואי? עפי' אסכולת הצורה? עפי' 8 האחוזות? כוכבים מעופפים.? האם בדקת את סביבת המבנה באיזור החדר? דנה אהרון

XXXgamer

New member
צבעים וחדר השינה

עיצבתי את המיקום של המיטה ע"פ מספרי קומה (המס' שלי הוא 7),אבל גם אם אני אזיז את המיטה וגם אם לא,הראש שלי יהיה מתחת לחלון המשקיף לבניין סמוך.העניין הוא,שלפני צביעת הקיר הראש לא הציק. אולי זה יעזור:הצביעה של הקיר איומה.הקיר נצבע בשיטה מעגלית והגבולות בין הצבעים לא ברורים.האם יש לזה השפעה כלשהי?

דנה A

New member
קודם כל לגבי צביעת הקיר

אם השינוי ככ' משמעותי, שנה אותו. צביעת קיר אחד אורכת דקות, אל תשאיר את הקיר באותו הצבע. ראש מתחת לחלון - פשוט סגור את החלון בשעת השינה. דנה אהרון

למעלה