צביעת חדר ילדים

• פותח הנושא adaf
  • פורסם בתאריך

adaf

New member
צביעת חדר ילדים

שלום,
אני רוצה לשמוע את דעתכם על שילוב הצבעים הבא לחדר ילדים.
חשוב לי שהחדר ישרה רוגע אך יחד עם זאת יהיה עליז.
החדר אמור לשמש בן ובת.

1. ירוק זית פסטל וכתום
2. אפרסק עדין וירוק זית כהה (לא מידי)

חשבתי לצבוע את רוב הקירות בצבע עדין וקיר אחד בכהה, אבל פתוחה גם לרעיונות נוספים (פסים, משבצות וכד')
וכן, אם אתם חושבים על שילוב צבעים מוצלח יותר לחדר משותף שיתן אוירה רגועה ועליזה - אשמח לשמוע.

צבעוניות לחדר ילדים

הי, תראי בעקרון אני חושבת שהכיוון לצבעוניות שבחרת הוא טוב ויפה, אבל זקוק לחידוד..את השילוב עם הכתום פחות נראה לי נכון יש בינהם משהו קצת רחוק זה מזה. השילוב עם האפרסק כבר יותר מוצלח, ועדיין הרגשתי שכדאי לחפש אלטרנטיבה. אז בחרתי מספר גוונים מהמניפה שלנו (שנקראת color is) ואת יכולה לקפות לנק' מכירה או לאחת הרשתות או למרכז נירלט כמובן, ולראות את הגוונים:
is 0146 שהוא גוון פודרה מאוד יפה בשילוב עם גוון זית שקט is 0350
is 0153 שהוא יותר לכיוון האפרסקי אבל יש בו משהו טבעי מאוד, קצת עם גוון חול בשילוב עם ירקרק מעושן (עם צהבהבות בתוכו) is 0386
is 0041 שהוא יותר ורדרד -אפרסקי עם גוון זית עדין is 0378
בקיצור, תראי ותתרשמי, אפשר קיר אחד כהה והאר בהירים, או חצי תחתון של הקירות בפסים של זית וזית בהיר בהיר, והגוון העליון יהיה הפודרה (זה יוצא מקסים אבל הרבה עבודה...) כמובן עם פס הפרדה באמצע.
לשיקולך, בהצלחה ותהני

adaf

New member
פס הפרדה

היי קרן,
תודה על תגובתך המפורטת.
מה זה בדיוק פס ההפרדה? ראיתי תמונות עם פס הפרדה אבל לא הבנתי איך עושים אותו.
תוכלי לפרט?

פס הפרדה

הי, תפקידו של פס ההפרדה, הוא ממש ליצור הפרדה ביון החצי התחתון לעליון ולהסתיר את נק החיבור בין הפסים(או הצבע התחתון) לצבע העליון.
זה יכול להיות פס טפט (שמגיע בשלל דוגמאות) שאת מותחת לכל האורך של הקירות, זה יכול להיות פס צבע בעובי 5-10 ס"מ, שאת מורחת לאחר ייבוש מלא של הקירות, ולמשקיעים במיוחד..זה יכול להיות קרניז גבס דקורטיבי שניתן גם לצבוע אותו בכל צבע שרוצים. מצרפת לינק שקצת ממחיש את העיניין...קרן.
http://www.constantchatter.com/forum/showthread.php?14337-chair-rails-in-childrens-room

למעלה