צביעת זכוכית

מאילי

New member
צביעת זכוכית

שלום לכולם, אני גרה בדירה שכורה אותה סידרתי מאוד יפה. יש פרט אחד שלא ברור לי איך לטפל בו. יש, ליד הכניסה למטבח, שני חלוות מזכוכית בצבע שהיה פעם אופנתי, מן חום בהיר כזה... האם יש דרך לצבוע זכוכית? תרסיס או צבע כלשהו... ואם לא אולי יש לכם רעיון אחר... החלונות ברוחב של כארבעים ס"מ אחד מעל השני מהריצפה לתיקרה.

psa

New member
../images/Emo124.gifצבעי זכוכית../images/Emo124.gif

קיימים שני סוגי צבעי זכוכית: על בסיס מים -לא מחזיקים מעמד. על בסיס מדללים. מחזיקים מעמד בשטיפה לא בטוח במדיח. צבעי זכוכית- התוחם מגיע בשפופרת קיים בשחור זהב וכסף. בכל חנות לחומרי יצירה. את הפתח את צריכה לפתוח בעצמך, לכן אני ממליצה לפתוח פתח ממש קטן תחילה ורק אם תראי שזה לא מספיק, להגדילו. קיימים 2 סוגים של צבעי זכוכית: שקוף ואטום. החומר השקוף מעט יותר דליל מזה האטום - אבל גם הוא לא דליל במיוחד אם את מציירת על בקבוקו psa [מצורף קובץ jpg] השכיבי אותו וכך ימנע מהצבע לברוח לצדדים הצבעים הם : waco trasparent הם בסיס של מדללים ,על כן הם מחזיקים מעמד רב יותר. קניתי אותם לפני כמה שנים. יכול להיות , שהיום קיים סוג אחר . אני ממליצה על צבעים עמידים ,כלומר , לא על בסיס של מים. לדעתי ,האפקט הרבה יותר ממשי. טוליפ מתקלף מזכוכיתו לא הייתי צובעת ומניחה עליו אוכל. לקישוט זה נהדר. - התוחמים במדיח נעלמים , יורדים!!!!!!!! קשטתי כוס רק בתוחם וזה נעלם לאחר שטיפה במדיח. צירפתי תמונות בזמנו בפורום -ציירתי על חלונות וזה טוב מאוד. רק בצבעים על צבעים של מדללים. בהצלחה

av_i_va

New member
איזו השקעה! כל הכבוד!../images/Emo140.gif

כבר מעלה א תהכתוב למאמרים שלא ילך לאיבוד אבל - נדמה לי שזה לא עונה לשאלה מפני שהמדובר בזכוכית חומה. ציור על זכוכית חומה? לא נראה לי שיצא מזה משהו אסטטי.

psa

New member
אביבה , זה כבר נמצא בטיפים של דניאל

פשוט העתקתי משם. אבל את יודעת מה? רבים שואלים על צבעי זכוכית ולכן כדאי לשים את זה בתור נושא בפני עצמו. בקשר לחום- לא ראיתי ואת צודקת!!!! בעצם, התייחסתי לכל אלה ששאלו היום על צבעי זכוכית .

av_i_va

New member
אולי לא כדאי לצבוע?

יתכן ובעלים הדירה לא יתלהבו מרעיון הצביע כשתרצי לפנות את הדירה יחייבו אותך בהוצאת החלפת הזכוכית לכן, אני מציעה לך: לצפות את הזכוכית בטפט. את יכולה לבחור צבע נאוטרלי ואם הצבע לא לטעמת, תמיד תוכלי לצייר עליו. להציב שם לוח שעם. על הלוח את יכולה להדביק דברים שיש להם מן המשותף. למשל: גלויות נוף, מתכונים, תמונות של: בעלי חיים, ילדים, צמחים, דפים מלוחוות שנה ובעצם מה לא???

didi10

New member
טפט רעיון מצוין - יש גם טפטים מיוחד

מיוחדים שהם מיועדים לזכוכיות אני השתמשתי בהם לדלת מרפסת הפונה לבנין ממול (ושהיה בבניה כל הפועלים הרומנים היו מולנו וישנה רק זכוכית שקופה) אני קניתי את הטפט שהוא כמו זכוכית חלבית ויש גם בצבעים שונים ושילובים, שקיפויות שונות ניתן להשיגם בחנויות לטפטים אני גם מצאתי שם בורדר לחדר של בני -יחודי ומקורי. (אך הוא כבר עבר חדר)

למעלה