צביעת החדר שלי

• פותח הנושא brunu
  • פורסם בתאריך

brunu

New member
צביעת החדר שלי

טוב החלטתי על שני צבעים. אלה בתמונה אבל מעט יותר כהים. המשך השאלה בהודעה הבאה...

brunu

New member
כנסו

זה החדר שלי מלמעלה. החלונות מסומנים בצהוב ודלת הכניסה בסגול. איזה קירות לצבוע בסגול ואיזה בכתוב אדום? באיזה צבע התקרה? אני לא רוצה חדר חשוך. ביום יש 2 חלונות ובערב תאורת פלורסנט. עדיין יהיה חשוך בחדר? החדר לא יראה נשי מדי? תודה

רקמיכל

New member
אדום וסגול לפי פנג שווי

לפי פנג שווי לא מומלץ לצבוע באדום חדר שינה- הרבה אדום עלול לגרום לאי שקט וערנות יתר, חוסר שלווה, בלבול והתפזרות. האדום מתאים יותר לסלון אם אתה ממש חייב - עדיף כתמים של צבע מאשר קיר אדום. כתמים יכולים להיות: כריות, נרות, תמונות, שטיח. הסגול מומלץ לשימוש בדרום ובצפון מזרח. מעורר דימיון המעוף, מנוגד לתכלס ומימוש. הקשור בידע, קבלת ידע, רוחניות ואמונה. את שני הקירות הנוספים תשאיר ניאטרלים (לבן או שמנת). תקרה לבנה מגביהה ויזואלית את החדר. תקרה כהה מנמיכה ומחשיכה.

brunu

New member
זה רציני כל מה שכתבת?

זה נשמע כמו אמונות תפלות חח.והקטע שנמאס לי מלבן ושמנת...אני רוצה צבעים חדים ויפים בחדרי.

lank

New member
../images/Emo68.gif סליחה... אבל רק מיכל צודקת

חדר שיש בו צבעים רגועים יהיה נעים לשינה ולאווירה נינוחה. חדר עם צבעים חזקים משדר כוחניות , תשוקה ולא תמיד נותן תחושה נעימה. אם אתה רוצה להכניס צבעים חזקים , אכן מומלץ להכניסם בפרטים ובנגיעות קלות ולא כקיר שלם. אפשר לצבוע חלק תחתון בקיר בצבע אדום , לעשות פסים דקים בסגול על רקע שמנת . אבל בהחלט לא לצבוע קירות שלמים בסגול ואדום

brunu

New member
כוחניות ותשוקה מתאים לי../images/Emo3.gif

חצי חצי יהיה קשה לביצוע לא? הבעיה שאני בעצמי נכה ולא עושה את העבודה הקשה ואני לא רוצה להקשות על הוריי

gamari

New member
צבעים

שלום לכולם וגם לך לן ! הנה אני קופץ לבקר בקשר לצבעים... אין רק תורה אחת... קודם כל איך שאתה מרגיש עם כל צבע, נסה לדמיין את עצמך בכל צבע ואיזה רגש הוא משדר. חוץ מזה ישנה תורה שנקראת אורה-סומא שגם היא אחת מיני כמה שמפרשת כל צבע לתחושות,אנרגיות ותכונות אצל בני-אדם. שיכולה לעזור לך מאד בבחירת צבע. חוץ מזה נסה לא לחרוג מהתאמת צבעים בסיסית: אדום מול ירוק, צהוב מול כחול או סגול וכתום מול כחול או סגול. ומפה אתה יכול להגיע לאן שתרצה. וגם אם אתה קצת מוגבל פיסית זה לא מונע ממך לעשות את העבודה כי יש מוטות הארכה לכל רולר או מברשת וניתן למצא כיום את כל הכלים שימנעו ממך מלהתכופף או לעלות על סולם כדי לצבוע. בהצלחה

brunu

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אני ראיתי את האדום פנטזיה בטלויזיה פלוס אפקט זהב ומאוד התחברתי לצבע הזה מבחינת רגש והכל. סגול אני לא ממש אוהב אבל אמרו לי גפ פה וגם מומחה מכר שצריך 2 צבעים וסגול הכי משתלב עם כתום אדום. ולצערי איני מסוגל לעבוד עם מוטות בכלל. התנועה הפיזית שלי מאוד מוגבלת.

lank

New member
../images/Emo68.gifקצת סדר בצבעים...

אז ככה.. פנטזיה זה צבע מיוחד במיושם בעזרת ספטולה או ספוגית מיוחדת. הפנטזיה קיים במספר אפשרויות - זהב , כסף , פנינה ומחליף צבעים. הטכניקה שבה תבחר היא זו שתיצור לך את המרקם המיוחד - בעזרת ספטולה או שפכטל תקבל מרקם המזכיר את הסטוקו ( מעין איקסים רחבים על הקיר ) בעזרת ספוגית תקבל מרקם רך יותר ( מעין נקודות עדינות ). אם בחרת בזהב ( לפי מה שהבנתי ) אתה יכול ליישם אותו על צבע בסיסי בגוון אדום ותקבל מראה חושני וחם. אבל לא כדאי להיסחף ולצבוע מעבר לקיר אחד ( אולי הקיר אליו נשענת המיטה ) . את שאר הקירות מומלץ לצבוע בגוון עדין יותר - ולא סגול !!!! בשום פנים
לא להוסיף עוד גוון חזק, אחרת המראה שתקבל בחדר יהיה מבולבל ולא רגוע. הייתי משלבת את זה עם קירות בגוון מוקה או שמנת- כמובן בהתאם לפריטי הריהוט הקיימים. בהצלחה

brunu

New member
סבבה אבל....

אני לא אוהב שמנת או מוקה. מה עם כתום בהיר? את אפקט פנטזיה הזהב רציתי לעשות סביב החלונות והדלת...אבל השאלה אם זה יהיה יפה שהקירות שונים. לעשות את זה רק לחלון אחד [בו הקיר כהה] ובחלון השני לא לדעתי יהיה לא יפה.. הרהיטים בצבע קוניאק

brunu

New member
םה אם את החלון הבהיר לעשות בכסף

והחלון הכהה בזהב...יהיה יפה?

למעלה