צביעת הבית

wildcat6

New member
צביעת הבית

תודה רבה על הקובץ עם הצבעים אשמח לדעת את הסיבה לבחירה חשבתי על קרם לסלון אבל על חום במטבח זה לא יעשה את הכניסה כבדה בכניסה יהיה המטבח ובחרנו בחום רך החדר של הילדים הבנתי בגוון כחול ושלנו ירוק אשמח לדעת על הסיבות לבחירה בצבעים אנחנו מתכוונים לשים את הילדה מול הדלת כדי לא להכניס ילד לגומחה אך אפשר לפתור את הבעייה הזאת. אנחנו רואים חשיבות בהפרדת הילדים עם חדר משחקים (נראה לי שגם נכון מבחינת פנג שווי שחדר שינה מוקצה רק לשינה אם אפשר) ותודה על הכל

בחירת צבעים מתבססת על כל מיני

פרמטרים, החל בכיוונים וכלה בצורות חדרים/מבנה/תאריכי לידה ועוד.לפעמים הכל ביחד ולפעמים חלק או רק פרמטר אחד. אם המלצות אלה אינן נראות לך את יכולה ללכת על פיתחושתך.לא ברור לי מדוע את מבקשת את הסיבות שהרי הן מתבססות על מה שהבאת. הבחירה היא שלך תמיד להשתמש בה/ן או לא.

wildcat6

New member
אין לי ויכוח איתך הבחירה שלך נכונה

לגבי חדר הילדים והסלון זה היתה התחושה שלי גם רציתי להבין את הדברים ולכן שאלתי לפירוט כדי ללמוד

מאחר...ותשובותי תמיד נוגעות למרחב

המדובר, הספציפי,מה שהוא כולל ולאדם ששואל...הדבר היחיד שאפשר ללמוד מזה,הוא, שאין מה ללמוד. בפעם הבאה שיהיו אותם כיוונים, חפצים אחרים, מצב אחר, דרישות אחרות ואדם אחר, התשובה תהיה אחרת. אם רצית ללמוד משהו, שאלי במדויק ואענה, לא דרך שאלה על צבעים... מה תרצי ללמוד?

למעלה