צביעת גבות

צביעת גבות ../images/Emo142.gif

טוב, הרבה זמן לא הייתי פה (בעיה של נגישות למחשב) אבל לפני שבוע עלה לי רעיון אחרי שקראתי פה עוד הודעה על צביעת גבות,ולכן אני גאה להציג את פרוייקט צביעת הגבות שלי :)

חומרים:

צבע לגבות (9.90 שח, קונה בפארם שכונתי) קרם חמצן 3% (3-4 שח) מקלון אוזניים כלי קטן לעירבוב (מספיק פקק של בקבוק) טישו/מגבון גבות בלי צבע (הצבע שלי לא ירד לגמרי,אבל החלטתי לצלם בכל זאת כי אני מחדשת כל תקופה קצרה ברגה שמתחיל לדהות

מתחילים

שמים בכלי הקטן כמות קטנה של צבע, וכמות דומה של קרם חמצן (הקרם נוזלי יותר אז זה נראה יותר בתמונה)

מורחים על הגבות

פה צריך קצת דיוק,מקלון צמר גפן ומגבון לך לנגב עליו שאריות אני מורחת בערך ואז מתקנת עם צד נקי של המקלון ומדייקת

מחכים 5 דק' בערך

בינתיים גולשים קצת בפורום :) אחרי שנראה שעבר מספיק זמן (למגזימות 10 דקות זה מספיק לממהרות 3 דקות-יחזיק פחות משבוע אבל עושה את העבודה לאותו רגע) מנקים את הצבע עם מגבון (ראו תמונה מצורפת) הצבע צובע קצת את העור מתחת לשיער, זה יורד תוך יום-יומיים אבל אפשר לזרז את העיניין עם פילינג גרגרים עדין *לא ברור למה התמונה יצאה צהובה*

I Was Hoping

New member
וואו זה יוצא ממש מגניב

ונשמע כאילו זה דיי קל. כל הכבוד! אני אכניס את זה לקישורי הפורום. תודה!

A d i d a

New member
../images/Emo204.gifכמה שאלות בנושא

- הצבע יוצא לך בהיר יותר מהצבע של השיער? אני תוהה, כי אני רוצה לקנות את זה אבל זה נראה כאילו החום ממש בהיר, אז חשבתי אולי לערבב עם קצת שחור. מה את אומרת? החום בהיר או לא? או שזה בכלל קשור למידת החמצן ששמת..? חייבים לשים חמצן? - כמה זמן זה מחזיק לך?

אמ...מנסה

השיער שלי דיי שטני בהיר במקור, אבל גם כשצבעתי לחום זה השתלב יפה עם השיער נסי קודם רק חום, ולשים יותר צבע מאשר חמצן (רק בטיפה יותר), ואם זה לא מספיק אולי באמת כדאי לערבב עם שחור עד כמה שאני יודעת חייבים קצת חמצן אחרת לא תופס, אם זה מבהיר לכהה אז חמצן באחוז נמוך (3-4) ואם זה מכהה לבהיר אז מבהירים עם אחוז גבוה יותר זה איזור שעוברים עליו הרבה עם סבון ומי פנים גם ככה (פעמיים ביום...בממוצע) אז נשאר לי 2-3 שבועות בדר"כ,אפשר למשוך יותר אבל אני אוהבת שממש רואים

../images/Emo41.gif הצבע מגיע בגוונים חום ושחור

השחור מתאים יותר למיש שצבעה את השיער לשחור, או כאלה עם שיער ממש ככה שהגבות התחילו להלבין

foggy night

New member
תודה על ההסבר המפורט!

עכשיו צריך גם פרוייקט מילוי גבות שמחזיק יותר מ- עד המקלחת הקרובה

נטע 123

New member
תודה על ההסבר + שאלה

אני שאלתי לפני שבוע על צביעת הגבות
הבנתי שאם הבעיה אצלי היא גבות דלילות אז אין טעם לצבוע (כי הבעיה היא בדלילות ולא בגוון הגבה). מה דעתך?

הגבות שלי גם דלילות וגם בהירות

אבל אני חושבת שזה כן נותן אפקט של מלא יותר סה"כ החומרים עולים בסביבות ה15 שח, אז לא יקרה כלום אם תנסי (אצל קוסמטיקאית או במספרה יעלה לך 10-20 לצביעה אחת)

סנופה

New member
איזה קטעים, גם אני צבעתי אתמול

הצבע החום שלי כהה מדי- כהה מהצבע שיש לך. איפה רכשת אותו? זה יוצא לי קצת יותר כהה מהשיער, שהוא חום אבל עם נטיה לבהיר ולא לכהה.

למעלה