צביעת אופנוע......

T0MERKE

New member
אני צבעתי בעבר את כל מע' הפליטה

באופנוע הקודם, החומר הכי חזק שעמיד בחום (ספריי מטמבור) החזיק מעמד כולה חודש... מה השם של הצבע שצבעת איתו? באיזה צבע אתה רוצה ת'פס כסף?

JoyRider

New member
לא זוכר את השם של הצבע

הוא נמכר בACE. הצבע החזיק כחצי שנה על מערכת הפליטה. על המנוע והג'אנטים לא הראה סימנים שליליים גם אחרי חצי שנה ואחרי זה מכרתי את האופנוע כך שאני לא ממש יודע.

aniroosh34

New member
לא ידעתי שבכלל אפשר לצבוע מנוע....

כמה עולה הצבע הזה? ולכמה זמן הוא יוכל להחזיק בלי להתקלף?

smooky

New member
שאתה מתכנן לצבוע אותו

תודיע לי אני אשב איתך שלא תתחרפן לי שם לבד

JoyRider

New member
רעיון מצוין!

אם חבר לא היה בא לעזור לא יודע מה היה יוצא מזה... ארבע עיניים תמיד עדיף על זוג!

TomaC

New member
אל תצבע את המנוע!!!!

המנוע של ה- GS מצונן אויר. (בניגוד ל- ER שמצונן מים) צביעה בצבע מתאים ומוליך חום תגרום לשכבה עבה של צבע ולפגיעה קלה ביעילות הקירור של המנוע. צביעה בצבע פחות מתאים- פשוט תגרום למנוע לרתוח. אני לא הייתי ממליץ. מחכה שמומחים יתייחסו להודעה שלי.

C O L T

New member
דווקא צבעתי מנוע מקורר אוויר

של ה-TT600, ללא תוצאות שליליות נראות לעין, אין בעיות התחממות פתאומיות או משהו כזה, והוא נוסע בתנאים קשים בשטח. נראה לי שכל עוד הצבע יושב טוב ללא בועות, השפעתו זניחה, הרי המנוע מגיע צבוע במקור וגם מנועים שבהם נראה אלומיניום חשוף בעצם מצופים בלכה שקופה.

TomaC

New member
אכן המנוע מגיע צבוע

אבל.... צביעת המנוע היא בשכבה דקה ואחידה, ובצבע מיוחד אשר מוליך חום. צביעה בשכבה שניה תעבה את הצבע. תגרום- במקרה של שכבות בעובי משתנה לחימום(או קירור) לא אחיד... לדעתי- מיותר. בכל מקרה- אני לא הייתי מסתכן בצביעה עצמאית של המנוע.

amitexc

New member
קיים ספרי של PJ1

בצבע האורגינלי אפשר להשיג באופנועית (אני חושב)

למעלה