צביעות שרשור זה יעסוק בצביעות אצל כל אחד זה המקום להתלונן !!!!!
א אפ7ת New member 23/1/07 #2 אחח צביעותת ../images/Emo11.gif יש לי חברה כזו צבועה.. משחקת אותה עלק חברה של כולן ובסוף מלכלכת עליהם מאחורי הגב בלי סוף וממציאה עליהם דברים או שהיא חברה מתי שהיא צריכה משו.. אינטרסנטית ברמות!! שונאת צבועים.. בחיים אני לא היה כזו!!
אחח צביעותת ../images/Emo11.gif יש לי חברה כזו צבועה.. משחקת אותה עלק חברה של כולן ובסוף מלכלכת עליהם מאחורי הגב בלי סוף וממציאה עליהם דברים או שהיא חברה מתי שהיא צריכה משו.. אינטרסנטית ברמות!! שונאת צבועים.. בחיים אני לא היה כזו!!
מ מסוממי New member 23/1/07 #3 בלי שמות היא נגד שאלונים אבל בעצמה עונה עליהם אם לא תעני אז זה לא יהיה פורום שאלונים אבל שוב....בלי שמות ולא אני לא מדבר עלייך
בלי שמות היא נגד שאלונים אבל בעצמה עונה עליהם אם לא תעני אז זה לא יהיה פורום שאלונים אבל שוב....בלי שמות ולא אני לא מדבר עלייך
ד דללה New member 23/1/07 #4 ../images/Emo6.gif לקחת את זה קשה, אה?? ואני ממש לא נגד שאלונים.. אם תיכנס לפורום סקרים ושאלונים תראה את השם שלי מופיע שם הרבה
../images/Emo6.gif לקחת את זה קשה, אה?? ואני ממש לא נגד שאלונים.. אם תיכנס לפורום סקרים ושאלונים תראה את השם שלי מופיע שם הרבה
מ מסוממי New member 23/1/07 #6 אני אמרתי שזאת את? אמרתי שזה הפורום הזה? למה את חושבת שהכל סובב סביבך? דרך אגב השביזות עברה?
L Liraz 6q New member 24/1/07 #9 המחנכת שלי!!!!1 איזה עצבים.. היא הכי חמודה אלי.. ופתאום בערב היא מתקשרת לאמא בלי להגיד לי.. מעצבן!