צביעות

PshycoB

New member
צביעות

למה לא לקרוא לילד בשמו, כאשר ביותר מחצי מהמקרים של "פטור" כזה או אחר הכוונה היא ל"משתמטים"? בנות מכריזות על עצמן דתיות (ראה ערך "מאיה בוסקילה"), עושות את אותה העבודה, בכפליים כסף, בלי תנאים, בלי תורנוית, בלי מ"צ, בלי מדים, בלי מפקדים, עם כפליים ימי חופשה והוקרה כאילו הן הנכס היקר ביותר למדינת ישראל?! ביזיון!! אני, בתור אחת, שיום יום משרתת איתן, רואה כמה זיוף וכמה נבזיות יש בעניין הזה של השירות הלאומי.. אפילו מחר אין להן צורך להתייצב לבסיס... מעניין שיש הבדל באנטומיה של הבש"ליות (שלא יכולות להגיע לעבוד ביום הצום) לבין החיילים (שכנראה הצום של ה 24 שעות לא מטריד אותם יותר מדי?!)... יריקה בפנים, זה מה שמקבלים מצה"ל בימינו. זה הכל.

nuvey

New member
אפ אפ

רבות מאיתנו "חפות מפשע" אנו בנות דתיות שדורשות לשמור על אורח חיים שכזה. אני באופן אישי מכירה לא מעט חיילות שמשרתות ב"חילי קפה למיניהם" שגם אותו הן מכינות עם מכונה. בואי נעריך קצת את העבודה של בנות השירות כי לא חסרים גנים טיפולים בתי אבות ומוסדות שיקומיים שללא עזרתן של בנות השירות לא יתפקדו כצורך. בואי נעשה את ההפרדה כי אנחנו לא פחות טובות מכן.

../images/Emo177.gif

אמרה יפה nuvey שמעליי. קודם כל תפרידי בין הבנות הדתיות לבין הבנות "המשתמטות" לדעתך. וחוצמזה... שאלת פעם למה אותן בנות שלא רוצות לשרת בצה"ל או יותר נכון מעדיפות לשרת בשירות לאומי
קודם תישאלי ותבררי... אחרי זה תאשימי. תזרקי. תצעקי. או תעשי כל דבר אחר שאת רוצה נגד אותן בנות. אם את חיילת, אף אחד לא עמד לך עם אקדח ברקה והכריח אותך לעשות זאת... ואם כבר הזכרת את מאיה בוסקילה. נכון יש עוד כמה בנות שכאלה... ולצערי חבל שזה ככה. זה סתם מוציא שם רע לכל העניין הזה של "שירות לאומי" ובתור אחת שעשתה שירות לאומי שנתיים במוסד ביטחוני אני אומרת שאני אישית מעדיפה לשרת במקום שיהיה לי בו טוב. במקום שבו יעריכו את עבודתי. ולא יגידו לי "תעשי כי את חייבת" או כל מיני בולשיט בסגנון. (ויש את זה בצבא המון! אי אפשר להגיד שלא!) וכן וואלה... בתור בש"ל (ואת בטח יודעת את זה) יש הרבה הוצאות אז עוד 100, 200 שקל בחודש נורא עזר לי להסתדר. (ותאמיני לי שרוב הבנות ש"משתמטות" מצבא והולכות לשירות לאומי זה לא כי שם מקבלים יותר כסף, כי זה יותר נוח. יותר מוערך) לסיכום : תבררי ותשאלי לפני שאת זורקת האשמות כלליות מידי.
והכל ברוח טובה
לילה טוב...

PshycoB

New member
הכל אינטרסים!! אל תשחקו אותה טובות לב!

לא צריכה לשאול שום דבר,כי הבשליות שאני מכירה לא מתביישות אפילו להודות שהן עושות את זה כדי לקבל יותר כסף ולא להיקרא משתמטות. אינטרסנטיות נצלניות - זה מה שהן. נראה אתכן עובדות בזה אחרי השירות הלאומי...

אני לא יודעת את ...

מי את מכירה או את מי את שואלת. אבל דעי לך שלא כולן ככה
אני עוד לא שמעתי על בת שירות לאומי שעושה שירות לאומי בשביל לקבל כסף יותר מחיילת. חוצמזה תחשבי על זה לבד
אם היא לא רוצה לשרת בצה"ל והיא רוצה להרוויח כסף וכו''... למה לה לעשות שירות לאומי בזמן שהיא יכולה להרוויח כפול פי כמה באזרחות??

את בעצמך אמרת...

מתנדבת. מה את? מתגייסת כי "יש חוק שכזה" מרצון את עושה את זה? לא
נקודה.

ולמקרה שאת לא יודעת...

יש גם דבר כזה שנקרא "להיות שלמה עם עצמך ועם ההחלטות שלך" ויש דבר כזה גם שאם את לא מרגישה שאת שלמה עם להתגייס לצה"ל את יכולה להתנדב בצורה אחרת. ולא ללכת ולהתגייס רק כי "כולם עושים את זה או רק כי אני לא רוצה שיגידו עליי שאני "משתמטת" <לטענך> או רק כי מיליון ואחת סיבות אחרות" בולשיט. יש לי כבוד לחוק! כולם בהתחלה מתלהבים מלהתגייס לצה"ל אבל בסוף אוכלים חררא.

אני קראתי. ולא הבנתי.

לא מזה התלהבת, אלא מאחד מהדברים האלה, נכון ? חוצמזה, אני בטוח שאת מקבלת כסף על השירות שלך. בלי קשר לכך שזה כסף דמים.

את לא הראשונה.

היו עוד 70 מיליון כמוך, שסתמו את הפה כי זה לא ממש פגע בהם או הפריע להם, אז הם נתנו את הכבוד לחוק החולני שהיה במדינתם, גם כשרבים מהם לא רצו כ"כ.

pure_as_fire

New member
חכי לאזרחות

ואז תראי מה זה מדינה שיורקת לך בפנים, צה"ל זה רק הקדמה.

Reut l

New member
לך

אני לא דתייה ועושה שירות לאומי. אני מאמינה שרוב הבנות בצה"ל לא עושה חצי ממה שאני עושה אני נמצאת, יותר נכון גרה רחוק מהבית, מגיעה רק לשישי שבת עם נסיעות של שעתיים וחצי מינימום וכל זה זה שטויות אני מדברת איתך על עבודת הקודש שאני עושה- טיפול בילדים אוטיסטים. אין מודעות בארץ הזאת על הטיפול בתחום הזה, אין מספיק אנשים ומתנדבים לתחום שנקרא "חינוך מיוחד"!! יש אנשים שחושבים כמוך, זכותך! אבל עד לבוא ולהוציא את תסכולייך מהצבא וללכלך על בנות שעושות שירות לאומי?! פשוט בושה! את כל הנשמה אני נותנת, ומעניקה מעל ומעבר, אז בבקש טיפת כבוד. יריקת פנים, אה?!?!

למעלה