צביעה חדשה

The Crusader

New member
צביעה חדשה

הפעם צבעתי ציור שלי!!! מפתיע אני יודע...חחח... אני אעלה את שלושת השלבים: עפרון, דיו וצבעים... בבקשה ביקורת...

Humus_Chipsalat

New member
אחשלי... מעבר לזה

שהשתלטת על השיטה של נארוש... אתה שוכח לקחת רגע לפני שאתה מתחיל לצבוע.. לקחת נשימה ארוכה.. ולהחליט על צבעים מתאימים, אווירה מתאימה ותאורה מתאימה... זו אמנם השיטה, אבל מרוב שאתה עושה היילייטס, אתה שוכח שאתה אחרי הכל צריך לתת תחושה של בד וכו' וכו'.. הוא יצא כמו רובוט... גם הצבעים שלו ושל הנשק קצת מוגזמים... נסה לצבוע את הנשק באפורים ... (צבע אותו בלאייר נפרד) ואז תעשה קולורייז בסוף.. זה יתן לזה תחושה הרבה פחות מוגזמת. את הגוף שלו... בחר צבעים פחות צעקניים.. ולך על גוון יותר כהה... כמו כן... נסה להשתמש בצבעים חמים לבגדים עם צבע עור חשוף... זה נותן מראה הרבה יותר קל לעין... את השיער, אל תבליט כל כך.. כי בסופו של דבר.. הוא נראה כמו מישהו עם באד אטיטוד, וג'ל ירוק רדיואקטיבי
ו... הסגול ששמת בנעליים.. תחליף אותו לתכלת בהיר מאוד... תעבור קצת עם אפקט ה-Burn ואתה תראה שאתה מקבל תוצאות הרבה יותר טובות... עוד דבר... אני ממליץ לך להתחיל להשתמש בצבעי CMYK .. מורידים הרבה גוונים נאסטיים של ירוק
בסה"כ נסיון יפה..! עלה והצלח.. !

Humus_Chipsalat

New member
אוי..! והכיייייייייייי חשוב.

אם אתה מסתכל על הציור שלך בסוף.. ומרוב שהוא צבעוני הוא צורב לך את רשתית העין לעפעף
אז אל תפחד להשתמש ב-spunge tool ספוגי ספוגי הוא הכי חמוד... הופך ציור ממוצע-הייטקי, לאומנותי בעשר דקות בערך

The Crusader

New member
חחח

תודה אחי... בקשר לשיער...דווקא לכיוון הזה רציתי ללכת...חחח.... בקשר לעשות אפקט לבד וכולי וכולי...לא שלא חשבתי...לא ידעתי....:)

אני הייתי מציע עוד טיפ:

נסה ליצור שכבה נוספת של EFFECTS, לתוכה תוכל לשכפל את הדמות, להפוך לשחור לבן, לעבד קצת בעזרת ה TRANSFORM (CTRL+T) ואז להעביר לשקיפות נמוכה ולקבל צל של הדמות על הספינה. לאותה שכבה תוכל גם להוסיף משטח בשקיפות נמוכה בצבע הבסיס של עצי התורן והסיפון, אחרי זה, נותנים להם בעזרת פילטר ה טקסטורות מראה של עץ (תוריד פלאג מהאתר של אדובי בחינם...) ומקבלים עוד קצת נקודות אמינות.

dont worry

New member
../images/Emo42.gifיאפה

מאוד אהבתי, למרות שהוא עלול לגרום לעיוורון... לדעתי השמיים הורסים כי הם פחות מוצללים ונראים הרבה פחות מושקעים מאשר שאר הציור. כאילו לא נשאר לך כוח אליהם.

למעלה