באמת הודעה ענקית
אבל מצטער לאכזב אותך ידידי, החיפושית שקניתי אומנם עם הרבה רקבונות, אבל היא דיי מיוחדת בסוגה, מנוע 1600 שלמרות שעמד משהו כמו שנתיים התניע במכה ראשונה ועובד עגול יפה והאוטו טס וכמובן סאן רוף מקורי של VW, לכן אני לא מתככוון לצבוע אותה במברשת, אני מכיר את הצבע האמרייט וצבעתי איתו הרבה פעמיים והרבה דברים, באמת צבע מבריק ויש לו גימור נחמד עם מברשת, אבל אני מתכוון לצבוע בהתזה עם פיסטולט והרבה עצות קיבלתי כבר מדרור התותח (מנהל הפורום)

, כנראה שאני יצבע עם צבע בברק ישיר כי אין לי מספיק נסיון לשני שכבות (שכבת לקה), אני מתכוון לעשות הכל בעצמי בכל זאת, אני מקווה שהחיפושית תצא ממש יפה ותשמש דוגמא למה שאפשר לעשות עם קצת רצון וידיים טובות, כרגע האוטו עומד על בלוקים, אני מאמין שזה עניין של כמה שבועות לפני שאני יגיע איתה למפגש צבועה בצבע חדש, בקשר לחיפושית שלך, מדובר בחיפושית עם מספר מסויים בתוך עיגול לבן על אחת הדלתות וסמל VW של GOLF על מכסה המנוע? אם כן, ראיתי את החיפושית שלך הרבה פעמים בקרית בן גוריון בחולון, ואם לא, אז אתה יודע עכשיו שיש שם אחת כזאת...

אז כרגע אני בשלב הפחחות הגסה וכבר הספקתי לגלות שלרתך פח של חיפושית זה סיפור של החיים עם רתכת INVERTER, יש למישהו עצות איך לרתך חורים? ועוד שאלה, צריך "לתפור" טלאים לכל האורך כדי לקבל אטימה או רק בנקודות מסביב??