צביעה באופן עצמאי

dejavu

New member
צביעה באופן עצמאי

שלום לכולם, אני מתכונן לצבוע בקרוב את החיפושית שלי באופן עצמאי, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שפעם צבע רכב בעצמו ויכול לתת לי טיפים בנושא??

kobix1

New member
יש

זה תלוי לאיזה צביעה אתה מתכוון? משהו חרטטני? או עבודה רצינית? בכל מקרה הייתי מיעך לך לעשות כך! 1:לפרק את הכנפיים להוריד את הגומיות לפרק פנסים . ידיות . מכסים. 2:לשייף את כל האוטו עם נייר ליטוש על מנת לגרד משטחי שומן. חלודה . צבע ישן וכו. לסתום את כל החורים אם יש בחומר מיוחד שאותו תמצא בחנות לחלקי רכב צריך להזמין מראש את החומר הזה אם תהיה לך בעיה צור איתי קשר 3: לעבוד עם נייר אפס בצורה מושלמת על כל האוטו 4:להתיז צבע יסוד ושוב נייר אפס! לא יודע עם איזה צבע אתה מתכוון אבל לפני הצבע עצמו חשוב נורא לעבור על האוטו עם סמרטוט טבול בטינר אחרי ששטפת את האוטו עם מיים וסבון אם אתה עושה אץ זה בצורה כזו הצבע יהיה עמיד הרבה שנים! נב הסיבה שחייב לפרק את הכנפיים היא המקומות הצריך שיש בתחתית הכנף אליו אפשר להגיע בצורה מושלמת רק אם מסירים את הכנפיים בכל שאלה אתה יכול לטלפן 051378221 אשמח לעזור קוביX

redroze

New member
אני מציע לך להתייעץ עם דרור . . . .

הוא צבע את אפסילון כבר כמה פעמים, היא בהחלט משהו מיוחד (הוא גם הסביר פעם הפורום מכוניות על החומרים ואופן הצביעה אז כדאי לך לעשות חיפוש) . . . .

© DrorZi

New member
עיין בשרשור הבא

שרשור ותחזור לשאול שאלות
דרור זי.

Morticia

New member
קוסמטיקה - רוצה גם.

כבר דאגתי שאנשי מקצוע יצבעו חלקים שמתילדה נפצעה בהם וחלקים שכבר נרקבו. אבל מאז יש מקומות פה ושם שהגיל ניכר בהם. לא משהו רציני. אפשר לארגן כינוס קוסמטי שכזה? נקנה חומרים וצבעים יחד, אני יכולה להביא את הקומפרסור שלי (רועש כמעט כמו מתילדה..) להתראות מורטישיה.

kobix1

New member
תמיד באוטו!

שפכטל וקאר קיט ! מי שרוצה מוזמן לקבל מריחה

KiCKAs5

New member
מה שבטוח ..

אל תקבל עצות לצביעה ממר בן (BENIBUG) או מר חכמולוג שנוסע עם צבע רטוב על האוטו...
בהחלט צבע נדיר..

BOBI BIMBA 03

New member
צבעתי את הבובה שלי כבר פעמיים!!

אחי .. קודם כל החיפושית שלי צבועה בכחול עם פס לבן באמצע .. ותשאל כמה אנשים פה שראו אותה במפגש.. שהיא נראית סבירה ביותר ! ואפילו מרשימה.. אז ככה הנה כמה עיצות לצביעה הנכונה והזולה !! ביותר: סוג הצבע: אך ורק האמרייט לחלודה!!! כל צבע אחר מתקלף וגורם לך לרגשות אשמה נוראים שעשית לחיפושית שלך כזה דבר.. פעמיים צבעתי את החיפושית שלי .. רק שבפעם הראשונה לא היתי מנוסה מספיק וצבעתי אותה עם סתם צבע שמן זול.. מה שקרה הוא שבחודש הראשון לחורף החביב שלנו כל הגג התקלף ולחיפושית התקלפו כל הפצעים הישנים שלה ... אז כמו שאמרתי רק רק רק האמרייט לחלודה אשר אפשר לקנות בכל חנות לחומרי בניין , בית.. וכו´. מברשות: חשוב חשוב חשוב ! לא להתפשר! מניסיון... שערות המברשות נושרות להן על כל הצבע בזמן הצביעה ומתירות לך על החיפושית היפייפיה שלך מלא פסים קטנים ומעצבנים שדבוקים עליה כאילו אין אלוהים. אז לקנות מברשות איכות! הן אמורות לעלות בסביבות ה 30 -50 שקל גג. הגודל המתאים לך כמובן.. ישנן קימורים ופסים אשר חובה להשתמש במכחול בשביל לא ללכלך את החלונות . הכנה : טוב קודם כל אפילו מי שלא צבע בחייו חיפושית יודע שהצביעה היא רק 30 אחוז מהעבודה.. ה 70 אחוז הם כמובן ההכנה העצומה ! ( כמובן שזה תלוי במצב החיפושית שלך) אבל שלי היתה על הפנים!! שנת 69 שעשר שנים לא טופחה! אני חושב שמשך יומיים רק גירדתי אותה כל כך חזק עד שהצבע המקורי שהיטלר בבנה לעצמו נמצא שם.. אז ככה. לגרד כמה שיותר.. לפתוח את כל החורים שנוצרו על ידי החלודות. ולהתחיל לשפכטל! כמובן לא עם שפכטל של קיר.. אבל ישנן חומרים נפלאים.. למשל דבקים מסויימים או דבק A+B שמתקשה לפלדה.. מסקנטייפ!!! זאת המילה ... תפוצץ את החיפושית שלך במסקנטייפ אחרת היא תראה כאילו ערבים צבעו אותה.. כל הפנלים! כל סימות החלונות ! כל הפגושים הניקלים הידיות !! הכל במסקנטייפ ! ואחרי ההקדמה יאללה לעבודה! אז אחרי שקנית מברשות , צבע , והצטיידת באיזה אוברול כי זה מלכלך אחושרמוטה ולא יורד בכביסה ההאמרייט הזה ! עכשיו לעבודה! חפש לך מקום מוצל! זה חשוב מאוד מאוד.. העבודה לוקחת הרבה זמן וחשוב שתעשה את זה ברגש ובנעימות.. ולא בשמש ובחום הישראלי. אז ככה.. לחיפושית הנפלאה שלנו יש המון חלקים .. וזהו חוק בסיס.! אף פעם לא צובעים מלמטהל למעלה! תמיד לצבוע מלמעלה למטה... משמע את הגג ורקאז לרדת.. עוד עיצה: תמיד לצבוע את החיפושית לפי חלקיה! כנף ימנית שמאלית דלת וכו´! למה? כי אם ובמידה שלא הערכת נכון את כמות הצבע ונגמר לך הצבע ! אנחנו לא רוצים שהחיפושית שלך תראה כאילו יצאה ממוסך ברמאללה אז עדיף שהיא תראה צבועה בחלקיה לפחות... עכשיו דח לך איזה חבר ותישב טוב טוב ותחשוב איך אתה רוצה לצבוע את החיפושית שלך.. דע לך שהקנאה הרבה שתהיה לך כאשר תילך למפג שותראה את כל החיפושית המבריקות האלה היא רבה ! אבל הם שילמו אלפי שקלים ואתה בגרושים קטנים.... יש המון דרכים לצבוע את החיפושית.. אני בחרתי בצורת הוייפר הידועה עם הקו באמצע.. והאמת שההשראה האמיתית שלי נמצאת גם במפגשים והיא צבועה בפחחות יפייפיה.. אה עוד משהו! ישנן המון גימורים שאני הוספתי למשל.. צבעתי את כל הגומי השחור שכבר נקרע לו .. בשחור חדש ויפה. צבעתי את כל הג´נטים בכסף.. כל מיני דברים כאלה קטנים גורמים לחיפושית שלך להיראות עשר ! מבחוץ.. אבל מהמדריך השלם לפנים החיפושית יגיע בפעם אחרת. בכל אופן זה בערך המדריך השלם לצביעה ידנית של החיפושית שלך. מקווה שעזרתי ותודיע לי איך יצא . דרור (כן גם לי קוראים ככה , לא רק למנהל הפורום פה!)

dejavu

New member
באמת הודעה ענקית

אבל מצטער לאכזב אותך ידידי, החיפושית שקניתי אומנם עם הרבה רקבונות, אבל היא דיי מיוחדת בסוגה, מנוע 1600 שלמרות שעמד משהו כמו שנתיים התניע במכה ראשונה ועובד עגול יפה והאוטו טס וכמובן סאן רוף מקורי של VW, לכן אני לא מתככוון לצבוע אותה במברשת, אני מכיר את הצבע האמרייט וצבעתי איתו הרבה פעמיים והרבה דברים, באמת צבע מבריק ויש לו גימור נחמד עם מברשת, אבל אני מתכוון לצבוע בהתזה עם פיסטולט והרבה עצות קיבלתי כבר מדרור התותח (מנהל הפורום) :) , כנראה שאני יצבע עם צבע בברק ישיר כי אין לי מספיק נסיון לשני שכבות (שכבת לקה), אני מתכוון לעשות הכל בעצמי בכל זאת, אני מקווה שהחיפושית תצא ממש יפה ותשמש דוגמא למה שאפשר לעשות עם קצת רצון וידיים טובות, כרגע האוטו עומד על בלוקים, אני מאמין שזה עניין של כמה שבועות לפני שאני יגיע איתה למפגש צבועה בצבע חדש, בקשר לחיפושית שלך, מדובר בחיפושית עם מספר מסויים בתוך עיגול לבן על אחת הדלתות וסמל VW של GOLF על מכסה המנוע? אם כן, ראיתי את החיפושית שלך הרבה פעמים בקרית בן גוריון בחולון, ואם לא, אז אתה יודע עכשיו שיש שם אחת כזאת... :) אז כרגע אני בשלב הפחחות הגסה וכבר הספקתי לגלות שלרתך פח של חיפושית זה סיפור של החיים עם רתכת INVERTER, יש למישהו עצות איך לרתך חורים? ועוד שאלה, צריך "לתפור" טלאים לכל האורך כדי לקבל אטימה או רק בנקודות מסביב??

zxram

New member
יש לי אתר שיכול לעזור לך

www.superbeetles.com תלך מצד שמאל לrestoration corner ואז תרד שם ותלחץ על ה-9 בכחול

BOBI BIMBA 03

New member
כן אחי זאת הבובה שלי .

אתה גר בקרית ב.ג גם????? באיזה רחוב? בואנה תספר לי בבקשה איך אתה עושה את זה ?? את העניין של ההתזה... מסקרן אותי מאוד. אה ועוד דבר: אם אתה יודע איפה אני משיג ספוילר זול!! אני מחפש בלי סוף.

kitt

New member
איזה שנה החיפושית שלך? ואיזה צבע

(אם אפשר לדעת מה היה המקורי שלה?)

kitt

New member
לדודה שלי היתה שנת 73 אדומה עם

גג שמש נפתח מקורי, ואני מחפש אותה עד היום.

ofir_y

New member
אני רוצה לצבוע את בטי!!!

בלבן ואולי איזה פס שחור בצדדים... מי יהיה נחמד ויכין לי רשימת קניות שאני פשוט אוכל ללכת ולקנות? כי אין לי מושג מה צריך... (את התהליך אגב הבנתי) ושאלה קלה - אפשר לצבוע עם מברשת ולא עם ספריי אויר?

למעלה