צבים צבים צבים.

ilan elmaliach

New member
צבים צבים צבים.

רציתי להודות לכל אחד מכם על האווירה המצוינת שאתם תורמים . וגם רציתי לומר שהרמה שלכם השתפרה בצורה מדהימה,תותחים!! (שנה שעברה הייתם עגלות) אז יופי ותמשיכו כך... להדל suit תמשיך עם הצילומים היפים...הדל מתה עליהם. לחזיר מצלמות מס 2 תתחיל להרגע בנחיתות ותביא אפוד מגן שבוע הבא..מישהו כועס עליך , אתה יודע מי. ואחרון ,עומר ג,וניור- תמשיך לצנוח מעולה , תמשיך לחייך, תמשיך לבוא, תמשיך להתקדם, והכי הכי חשוב..תמשיך להביא לי מתנות! נ"ב : פששששששששששש איזה עמוסים

ERHAMU

New member
אחי היקר

תפסיק ללקק ,למרות שהגשת בקשה להצטרף לצבייה בקשתך תידון רק בשבוע הבא. בינתיים אתה מוזמן תמיד לפאן {למרות שאתה תפרן} אל תדאג אני אדבר עם אורי העשיר הוא יממן אותך . אתה יודע שאנחנו מתים עליך יא מרוקאי קטן. בי

ilan elmaliach

New member
ללקק...

אחי העמוס...הזיכרון שלך קצת רמוס. שאני התחלתי לעשות פאן,וזה היה בתקופה שלא הייתי תפרן. אתה בדיוק התחלת ליפול יציב על הבטן . אתה יודע שאני אוהב לצנוח איתכם (זה מעלה לכם את הרמה:) ותאמין לי שלמשקפיים אין שום קשר למחמאות שקיבלתם , פשוט אחרי תקרית "מקום בעמדת הצלם" הכל התחיל להתבהר. וחוץ מזה אתם יודעים שיש לי כסף כמו זבל, אני מוכן להלוות לך אם תצטרך . בי גברברון אוהב אתך, והלואי והייתי יכול לומר זאת על הנחיתה שלך,

turtle3

New member
אני לא מאמין 2 דקות אני עוזב את

הפורום וכבר האוהב מתנות הזה התפרן והורס הצניחות בוכה תפסיק כל מה שאתה רוצה זה את החליפה אנחנו יודעים את זה ובקשר אליך בחוציק ערו(מר צב 1) איך אתה לא עזוב לא משנה הרי כולם יודעים מי הכי אבל הכי עמוס בדולרס במועדון ואחד הגדולים בארץ אתה בכלל יכול לקנות את דן, מורדי, ואילנס ביחד אילן תפסיק זה רק משקפיים

turtle 2

New member
../images/Emo6.gifצבים יקרים שלי

כמו שאתם רואים כולם רוצים לצבצב איתנו באויר במיוחד אילן תהיו מבסוטים ותקפצו בהנאה.ולגבי העינין הכספי אני לא יודע מי הכי מלא בדולרס? אני יודע שלי אין דולרס אפילו למים קרים!!!!!!

למעלה