צביטה ב

מצב
הנושא נעול.

שלגייה2

New member
צביטה ב../images/Emo23.gif

צביטה ב

אני בטיפולים,אתמול נודע לי שאחותי בהריון . אני אוהבת את אחותי מאוד. הרגשתי צביטה בלב. אני מרגישה רע עם עצמי. פה אני מוכנה להודות,שהייתי שמחה מאוד לא לשמוע את הבשורה שהיא בהריון. אני בתדהמה מעצמי,אני נוראית? אני בטוחה שאם הייתי יכולה להכנס להריון,מתי שאני רוצה,זה לא היה כואב לי! זה היה עוד יותר כואב שאמא שלי היא שהודיעה לי :X בהריון בקרוב אצלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. זה טבעי שיש קנאה מאנשים זרים,אבל מהאחות שלך? אני מתפללת לבורא עולם,שנצליח להביא לעולם. כמו שאחותי אמרה לי בבוקר:אמן שגם לך יהיו בשורות טובות בקרוב.
אני אמא לילדה בת 8!

limor1975

New member
מבינה אותך לגמרי!!!

צביטה ב

אני בטיפולים,אתמול נודע לי שאחותי בהריון . אני אוהבת את אחותי מאוד. הרגשתי צביטה בלב. אני מרגישה רע עם עצמי. פה אני מוכנה להודות,שהייתי שמחה מאוד לא לשמוע את הבשורה שהיא בהריון. אני בתדהמה מעצמי,אני נוראית? אני בטוחה שאם הייתי יכולה להכנס להריון,מתי שאני רוצה,זה לא היה כואב לי! זה היה עוד יותר כואב שאמא שלי היא שהודיעה לי :X בהריון בקרוב אצלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. זה טבעי שיש קנאה מאנשים זרים,אבל מהאחות שלך? אני מתפללת לבורא עולם,שנצליח להביא לעולם. כמו שאחותי אמרה לי בבוקר:אמן שגם לך יהיו בשורות טובות בקרוב.
אני אמא לילדה בת 8!
מבינה אותך לגמרי!!!
אחותי אמא חד-הורית {מבחירה}. שמחתי על שהיא חיכתה קצת ורק כשהייתי בהריון (בחודש שישי) היא התחילה "טיפולים" - "לייט": היא נקלטה לאחר הזרעה ראשונה! היא קיבלה איקקלומין רק בשביל לתזמן את הביוץ, אצלה המערכת עובדת כמו שצריך למרות שהיא מוגדרת כפוליציסטית. אם היא היתה נקלטת כשאני הייתי בזמן ה- IVF הייתי בטח מתה... מקנאה... וכן, אני יודעת שמדובר על אחותי ובכל זאת הרגשתי חרא... אין במה להתבייש! קנאה כזו היא נורמלית לנוכח הטיפולים הקשים שאנו עוברות!!! לימור

את הכי נורמאלית שבעולם

צביטה ב

אני אמא לילדה בת 8!
את הכי נורמאלית שבעולם
כן את יכולה מאוד לשמוח בשביל אחותך אבל גם מאוד לקנא ולשאול את אלוהים למה היא ולא אני וזה הכי טבעי שבעולם ואני כל כך מבינה אותך והלוואי ובמהרה גם את תשמיני (ולא משוקולד)...

הייתי מרגישה בדיוק כמוך

צביטה ב

אני אמא לילדה בת 8!
הייתי מרגישה בדיוק כמוך
כולנו באותה הסירה. מה שאת חווה ומרגישה כל מי שקשה להביא באופן טבעי לא רק יצבוט לה בלב היא מרגישה שכל פעם ששומעים שמישהי בהריון הסכין מסתובבת לך בפנים 180. אנחנו לא רעות אנחנו בסה"כ בי אדם עם רגשות וכאבים שצריכות לשחק אותה בחוץ ומבפנים אנחנו יכולות להשתגע רק מהשאלה , מתי לנו ייתנו תשובה חיובית מתי לי יהיה ילד!!! היי חזקה והשתדלי למלא עצמך בחוויות שלאו דווקא נוגעות לילד וזה יגיע , מבטיחה לך שזה יגיע בקרוב, בע"ה.

העין ה 3

New member
גם מהאחות זה טבעי לקנא!

צביטה ב

אני אמא לילדה בת 8!
גם מהאחות זה טבעי לקנא!
ולמה? כי בעצם, מה שאנחנו מרגישות זו לא בדיוק קנאה, אלא בדיוק כמו שהגדרת את זה בכותרת "צביטה בלב". למה אצלי זה לא מצליח? למה אני צריכה לסבול בשביל מה שלאחרים בא באופן כל כך טבעי? ובמה אחותך שונה משאר נשות העולם??? לי יש בת דודה, שהיא כמו אחותי התאומה - אנחנו בנות אותו גיל ומאוד קרובות זו לזו. היא ילדה 4 חודשים אחרי, היא אפילו הפילה כ-4 חודשים אחרי, ואז פתאום כשהיא בישרה לי שהיא שוב בהריון, "התקפלה לי הבטן" מרוב כאב! הייתי כל כך מופתעת מעצמי כי אני כל כך אוהבת אותה, וכל כך שמחה בשבילה (מה גם שלי יש עוד בן גדול ולה אין), אבל בכל זאת הרגשתי "איך היא עקפה אותי?". בינתיים היא גם ילדה בת ואני כל כך שמחה בשבילה (מה שתמיד מפתיע אותי זה שאצלי הקנאה מתרכזת רק בהריוניות ולא בתינוקות חדשים). ואצטט את אחותך: אמן שגם לך יהיו בשורות טובות בקרוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה