צבא.

angel enamorado

New member
צבא.

עוד 3 שבועות נותרו!! אני לא מאמינה שכל כך גדלתי.. שאני אהיה פתאום חיילת!! עם כמה שאני מחכה לזה- ככה אני גם מפחדת.. אני חצי מורעלת, ולולא הפרופיל שלי כל כך הייתי רוצה להיות לוחמת אבל אני מסתפקת גם בתפקידים אחרים.. אני מחכה ומחכה, כבר כמעט שנה שאני בבית.. ופתאום זה כל כך קרוב.. מכירים ת'תחושה הזו? שמחכים למשהו כל כך הרבה זמן, וכשהוא מגיע אז מפחדים? ומעדיפים לחכות עוד? אז זה בדיוק התחושה שלי. אני רוצה לסיים עם זה כבר.. ז"א לסיים עם ה3 שבועות האלה.. כי כל יום שעובר זה יותר מלחיץ..חחח אני רוצה להגיע כבר לבקו'ם ולהיות תחת מסגרת קשוחה יותר מעבודה, תחת משמעת. להכיר עשרות בנות מקסימות, לחוש את האחדות הזו, את הגאווה. שיהיו בדיחות פרטיות לחדר, לדעת כבר לאן אני הולכת.. עוד 21 יום.

hayapollak

New member
`יופי

שאת מחכה לתקופת הצבא ב"מתח" חיובי. זה טבעי לחשוש קצת מהבלתי נודע וזה טוב מאוד לפתח מחשבות חיוביות - מחשבות חיוביות שיהיה כיף, שיהיה בסדר,מעניין שיהיה לך משהו מוגדר לעשות - מחשבות חיוביות מביאות מעשים ותוצאות חיוביות. וזו באמת התחלה של תקופה חדשה, עם חוקים וכללים חדשים אבל זו גם התחלה של תקופה שמציינת שמעכשיו את אדם בוגר עם זכויות וחובות ועם אפשרויות חדשות שעומדות בפנייך והרבה ממה שיקרה - תלוי בך. לדעתי זה מרגש מאד להרגיש שכאן את מתחילה לקבוע את גורלך - אדון לעצמך. (כמובן יש חוקים ומסגרת ואיך שאת מתפקדת במצב - זו החלטה שלך - זה תלוי בך) מאחלת לך הצלחה ומקווה שתנצלי כל רגע מתקופתך בצבא - להוציא מעצמך את הטוב ביותר. בעיניני אחריות, יחסי אנוש,עזרה לאחרים, התפתחות עצמית וכל מה שתמצאי לנכון - בצורה חיובית. ואת הימים הבאים - כדאי לנצל בהתפנקות.. תעשי מה שטוב לך, תשהיי בחברת אוהבייך תטיילי,תבלי, תתאפרי, תסתפרי,ועוד ועוד... ושוב בהצלחה.

angel enamorado

New member
נצל"ש עצמי

אוף..פשוט אוף. רוצה לדעת מה איתך..איפה את בצבא..לאן הגעת. שמעתי שאת בחיל תקשוב,גם אני אהיה שם. אני רוצה לספר לך את זה אבל אין ממש מי שישמע. רוצה לשמוע ממך איך בבה"ד, איך הקורס סתם להעביר איתך שיחה-אבל איאפשר.. אז אזרתי אומץ,ושלחתי מייל בניסיון לחדש את הקשר אבל את לא עונה למרות שכבר קראת אותו בתקווה שאולי כן תעני.. אני

למעלה