צבא

im just a kid

New member
צבא

שלום אני עכשיו בי"א ואני כבר בטוחה עכשיו 100 אחוז לא להתגייס עדיין לא קיבלתי צו ראשון ואני לא יודעת מה לעשות איך לצאת מהצבא בקלות? מה הכי קל אני רוצה אחרי התיכון לעבור לארה"ב אבל יכול להיות שאני אחזור לישראל אחרי זה זה לא בטוח תלוי איך ילך לי שם... בקיצור איך "מתנערים" מהצבא?

Mיקי_

New member
פה זה לא פורום "מתנערים מהצבא"

זה פורום אידיאולוגי, כאן אין דרכים קלות. לצאת על פציפיזם (מצפון) זה דבר מסובך ולא קל שצריך להבין בשבילו באידיאולוגיה הנ"ל. ונובע מאמונה ולא מרצון "להתנער" או להשתמט (אנחנו ממליצים לעושות שירות אזרחי לאומי חליפי כתרומה לקהילה בזמן ש"מתפנה") צר לי אבל אני לא חושבת שנוכל לעזור לך.

אמרה היהדות../images/Emo26.gif

"אל תבלבלו את המוח" (נו טוב... אינטרפטציה שלי) באה לכם נערה שלא בא לה לתרום מזמנה למדינה. לא מתחשק לה. היא לא אמרה מילה אחת את פציפיזם. היא לא אמרה מילה אחת על שלום. על פלשתינים. על כיבוש. שירות-לאומי? הצחקתם אותה. היא עפה לארה"ב מיד אחרי התיכון. ותרשו לי לנחש שכשהיא אמרה "תלוי איך ילך לי שם" היא לא התכוונה להקמת עמותה למען נזקקי ניו-אורלינס - אלא לעשיית כסף. כמו שמיקי אמרה - זה פורום של אידיאולוגיה. הטרמפיסטים שעולים לכם על הגב כי לא מתחשק להם לתרום לכם ולשאר הציבור, ממש לא זכאים למילים טובות מכם. או מאף-אחד אחר לצורך העניין.

למעלה