צבא ו"ר" - שוחרים

yossi1abutbul

New member
צבא ו"ר" - שוחרים

שלום הייתי שוחר במכללה צבאית בבאר שבע. למדתי אלקטרוניקה. ההורים שלי ואני כשהייתי בן 14 חתמו על "ר"- כמו שאני מבין פרוש הדבר שאם הם רוצים הם יכולים להשאיר אותי בקבע. בגלל שעשיתי זאת בגיל 14 וההורים שלי היו עולים חדשים כלל לא הבינו את משמעות דבר זה, באותו זמן בית ספר הטכני של חיל האוויר היה התיכון האופטימלי שיכולתי ללמוד בו לכן הלכתי לשם. כלל לא ידעתי ולא הבנתי את ההשלכות של הלימודים בתיכון זה בצבא! אינני כלל וכלל מוכן להישאר בקבע תחת שום סיבה\תמריץ ! איזו דרך יש לי לצאת מה"ר" הזו? איך אפשר להחתים ילד בן 14 על מה שהו יעשה בגיל 21 זה לא עברה פלילית חמורה?

mgd3

New member
אני ממליץ לך לשאול בפורום אנשי קבע...

הם יוכלו לעזור לך בענין של חתימת ר' , בקשר לחוזה אני לא יודע עד כמה הוא קביל.

maxlvo

New member
אני לא מבין אתכם אנשים...

או שיש פה איזשהו קאטש שאני לא רואה, או שאני פשוט לא מבין מה הבעיה לצאת מהקבע! למה שהצבא ירצה להשאיר טכנאי לקבע ש"פתאום" הפסיק לעבוד ושכח את כל מה שידע?

Pikachuu

New member
יש משהו שנקרא המלצות

בן אדם שרוצה להמשיך ישר אחרי הצבא במקצוע , ושוכח דברים , יתקע.

maxlvo

New member
בסופו של דבר

מה שמשפיע על הקבלה שלך לעבודה זה הרעיון איתך... המעביד יראה שלא באמת שחכת הכל...

הטספים חוקיים, בדקתי עם עורכי דין.

לקחתי את הטפסים לבדיקה לפני שנה כששקלתי את האופציה לעזוב את בית הספר, כל הטפסים שעליהם חתמו ההורים שלך כאופוטרופוסים הינם חוקיים.

גם פה את מדברת שטויות

הטפסים אינם חוקיים ומי שמפר חוזה מעולם לא נקנס . אני מדבר מהכרות אישית . לא ניתן לכפות את החוזה על שום שוחר ושום סרבן . אז לפני שאת מקשקשת, תאמרי לפחות את האמת ולא לקחת את הטפסים לשום עורך דין ואל תבלבלי את המוח עם השקרים שלך . שלושה חברים שלי "הפרו חוזה " ולא עשו להם כלום . אני לא מצדיק את ההתנהגות שלהם אבל זו עובדה - לא ניתן לעשות כלום למי שהפר חוזה שעליו חתם כשהוא בן 14 או 15. כשהילד עד גיל 18 הטפסים , כביכול חוקיים, אבל מיד כשהילד עובר את הגיל, לא ניתן לעשות לו כלום כי לא הוא חתם והוא אדון לעצמו . קפיש ?

למעלה