צבא וניתוחים..

asiba

New member
צבא וניתוחים..

כבר הרבה מאד זמן אני מתכננת לעשות ניתוח פלסטי כשאני מסיימת ללמוד. לא מזמן גיליתי שזה ניתוח שצריך לבצע פעמיים, זתומרת יש סיכויים גבוהים שאחרי שנה צריך לעשות אותו שוב. אז אם אני עושה אותו עוד חצי שנה, מתגייסת בפבואר, ואז בסביבות אוגוסט 2008 צריכה לעשות אותו שוב.. הצבא נותן לי? ואם כן, אני צריכה לעשות אותו במסגרת הצבא? ועל הניתוח הראשון אני צריכה לעדכן את הצבא? חשוב לציין שזה לא ניתוח מורכב במיוחד ושהוא לא דורש תקופת החלמה, עד כמה שידוע לי.

A Y A 8 5

New member
תגובה

חיילת ששירתה איתי ביחד עשתה ניתוח פלסטי באף, על חשבונה והביאו לה מיוחדת(חופשה מיוחדת ).

varui

New member
ניתוח פסלטי

כן את יכולה לעשות ניתוח פלסטי אבל את צריכה לעשות אישור לכך את כי את אמורה לצאת לחופשת דח"ש (דחיית שירות שיחרור) ועל AYA85 אני לא מבין אך חיילת קיבלה חופשת כי זה הייה אסור במחינה רופואית כי צה"ל אינו יכול אחראי על ניתוחים כאלו

purple rose

New member
כמובן שיש לידע את הצבא

בקשר לשאלה שלך אני לא יודעת כי באמת מדובר בניתוח פלסטי-שיכול לחכות גם לאחר הצבא. כדאי שתבברי את זה עם הלשכת גיוס. ותאכלס גם בשבילך-לא עדיך לך לחכות לאחרי הצבא? גם אםיתנו לך אז יאפשרו לך "חופשת מחלה" די קצרה.. ואולי לא תחלימי לגמרי וזה סתם יציק לך וחבל.

asiba

New member
תודה

ואתם יודעים אם אני יכולה לעשות את זה אצל הרופא הפרטי שלי? או רק אצל רופא של הצבא?

רופא של הצבא?

אין מנתחים פלסטים בשירות צהל

varui

New member
טעות

בשירות צבאי יש רופואים שהם מתנחים פלסטיים אבל אני בטוח שהם לא יתפלו בבעיה שהיא ממש לא רצינית או לא דחופה

../images/Emo4.gif

הבנתי שבכל המקרים הפלסטיים של חיילים מפנים אותם למנתחים בבתי חולים... למה לעזעזל לצבא להחזיק פלסטיקאים משלו

varui

New member
פלסטיקה כירוגית

אני לא יודע למה הצבא מחזיק כזה רופא באחד חר"פים

פסעpmac

New member
לצהל יש מנתחים פלסטים אבל...

הם מיועדים לאנשים שעברו פציעות במלחמות\פעילויות ולא,סליחה על השפה, לשטויות של ניתוחים פלסטיים לאסטטיקה מזורגגת. לצהל יש סולם עדפויות... שיפור מראה לסתם חייל ממש לא בסולם

מה

אז אי אפשר לעשות הגדלת חזה?
סתם. ברור שזה לאסתתיקה פלסטית למען חיילים שנפצעו במהלך השירות והניתוח הכרחי. למרות שכמו הרבה דברים-זה כלכך נדיר שאפשר היה לעשות את זה באזרחי.. בעצם-לא כל ניתוח שעוברים בזמן הצבא עושים בבית חולים אזרחי?

למעלה