צבא הבושה לישראל

Aeroguy

New member
צבא הבושה לישראל

צה"ל רצח היום ילדה. אני נחנק מדנעות כשאני כותב את המילים האלה. הצבא הרם והאדיר, ששנים לימדו אותי לאהוב, שרבים מחבריי נוטלים בו חלק, רצח היום את ריהאם נביל, ילדה בת 12 מג´נין, שכדור של צה"ל פילח את ראשה בעת שישבה בכיתתה בבית הספר בג´נין. אני מתבייש במדינה הזאת. אני פשוט נגעל.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1218408,FF.html שימו לב לכותרת של הדף: לפי Ynet, החדשות המרכזיות הן לא הרצה של ריהאם נביל, אלא האיום של אחיה, שאיבד את אחותו לפני שעות ספורות. ובדקו את התגובות. איכס!!!! איך אפשר להיות כל כך רשע???????? עכשיו תנסו לבדוק איפה בדיוק זה יהיה בעתון של יום ראשון. ניחוש פרוע: עמוד 11 למטה בצד. די, אין לי יותר מה להגיד.

aaa123

Member
בכלל לא ברור אם זה כדור של צה"ל

בידיעה שקראת לא צוינה עמדת צה"ל אז עברתי מהידיעה ללינק אחר בו צוינה עמדת צה"ל(צירפתי לינק זה) לדברי צה"ל בכלל לא נורתה אש לכיוון בית הספר(ראה לינק מצורף) אני מצטער על מותה של הילדה אבל אני לא מניח אוטומטית שמדובר בכדור של צה"ל ,ולא בכדור של אחד הטרוריסטים הערבים.

aaa123

Member
לפי לינק של מעריב כן מדובר בכדור

של צה"ל. אני לא צופה שיכתבו על זה ביום ראשון כי כבר כתבו על זה אתמול בעיתון בעמוד 2 של החלק הראשי של המהדורה המודפסת של מעריב. בכל מקרה אני מתנגד למושג רצח לפני שמבררים איך זה בדיוק קרה. רצח של ילדה זה הרג בכונה תחילה של ילדה,ואני לא מאמין שצה"ל באמת התכוון להרוג ילדה בת 12.

אני מסכימה עם כל מלה שרשמת.

זה כזה מקרה נוראי, והתגובות רק מראות לנון שכנראה אין גבול לאכזריות, ביניהן תגובת צה"ל שאפילו לא טרח להביע צער על המקרה.

צה"ל לא רצח את הילדה מג´נין

זה לא נקרא רצח רק עכשיו היה כאן דיון על זה רצח זה הרג מכוון הילדה לא נהרגה בכוונה היא נהרגה מכדור טועה זהו מקרה נוראי שיש לבדוק אותו, אבל זהו לא רצח אל תשמיץ סתם

למעלה