צבאאאא :/

CoOke Monster

New member
צבאאאא :/

אני עכשיו בי"ב והתאריך גיוס שלי כ"כ קרוב שאני בכלל לא נכללתבהגדרה של "בין תיכון לצבא" . אני חייבת לשאול מנסיונכם האישי, זה באמת כל כך נורא ? (אני לא יכולה לדחות את הגיוס שלי ,ומבחינת התפקיד אני נורא שמחה). אני מבואסת כי אני אאלץ להיפרד כ"כ מהר מהחברים שלי ושאני לא אוכל לעשות איתם את כל הפעילויות של ה"סיום תיכון" , לנסוע להיזרק איפשהו למשל. אני גם חוששת שהקשר בינינו לא ישמר , מנסיונכם , איך שומרים על קשר?
הבנתי שרוב האנשים לא זוכרים בכלל את החברים הטובים שהיו להם בתיכון. ובכלל , אין לי שום הרגשה של חופש. אני נמצאת במרוץ נגד הזמן לעשות כמה שיותר וכמה שיותר טוב. ושלא נדבר על זה שהגיוס עצמו מפחיד אותי , הטירונות , המקלחות , המסגרת החדשה הכל. הכול נחת עלי בבת אחת , עד לפני שבוע הייתי אמורה להתגייס בכלל ב-2007 . anybody ?

היי

בתור אחת שהתגייסה לפני מספר חודשים אני רוצה לומר לך שהשד לא כ"כ נורא, וגם אם נגיד בטירונות יהיה לך ממש קשה ברגע מסויים (אל תבהלי זה לא חובה), תדעי שגם זה שיעור קטן בחיים, אחד מיני רבים, והכי חשוב זה : להתמודד ולקחת את הדברים בפרופורציה. אני מבינה שהכל נחת עליך בבת אחת, אבל גם התקופה הזאת תעבור, וכשהדברים באמת ירגעו ותיהיי כבר בשירות הסדיר שלך, לא נראה לי שתצטערי שהתגייסת מוקדם מכולם, וכל החברים שלך עוד יקנאו בך שאת משתחררת לפניהם תאמיני לי .....
עכשיו, לשמור איתם על קשר זה אפשרי! אני מניחה שיהיה לך טלפון במקום שבו תשרתי, אז תדעי לפעמים לקחת את השפופרת, לחייג ולעדכן אותם במה שקורה לך, ואם את מתגייסת לפני כולם, אז בכלל יהיה לך מה לספר, וכולם עוד ירצו להתייעץ איתך כי את תיהיי ה"מנוסה"
ושוב, אני מבינה שהרבה ארועים נדחפו אצלך בפרק זמן קצר מאד, אבל יש את התקופות האלה שהכל רץ, ובסוף העניינים נרגעים. בקשר למקלחות, את לא צמצאי מישהי יותר ביישנית ממני , אני באמת לא מוכנה שיראו אותי בערום, וגם אני הסתדרתי! איך? פשוט תאלתרי, שימי לב מתי המקלחות לא עמוסות, ונצלי את ההזדמנויות, ואם את לא מאד ביישנית אז בכלל אל תדאגי.. (בכל מקרה יש מוצא, אני למשל ויתרתי על שעת שינה אם היה צורך והתקלחתי בלילה).. מה גם שאת מרוצה מהתפקיד שקיבלת, אז אם את שואלת ספציפית אותי - תתגייסי.

CoOke Monster

New member
:]

משום מה אני בהרגשה של אני נפרדת מכולם (החברים בעיקר..) ולא לתקופה קצרה. כ"כ חוששת שהקשרים יתנתקו האמת. נקווה שיהיה טוב. ואין פה שום שאלה אם להתגייס או לא . אני מתגייסת :] , רק התבאסתי על התאריך הקרוב שלי.

למעלה