צ'ארטר ביוון

tovias1

New member
השכרה יומית של מפרשית ביוון?

אני מתכנן נופשון קצר באחד מאיי יוון ושאלתי האם מישהו מכיר איפה והיכן ניתן לשכור מפרשית על בסיס יומי ואפילו לכמה שעות.אנחנו זוג וגם כלי קטן בא בחשבון .המטרה לבלות כמה שעות בים. תודה מראש לעוזרים .יעקב.

gb228

Active member
לא ידוע לי שיש כזה דבר מוסדר

אבל אם זה אמצע שבוע ובאי שבו אתה נמצא יש בסיס של סירות צ'ארטר, ייתכן ויהיו להם סירות שלא הושכרו לאותו שבוע והם יהיו מוכנים להשכיר ליום אחד. יש כמה חברות צ'ארטרים שמתמחות בכלים קטנים יותר (שם אחד שאני זוכר זה ECKER, אבל יש עוד כמה).

elihar

New member
צ'ארטר ביוון

האם ניתן לשכור ביוון יאכטה מפרשית גם מיום א' עד יום א', או מכל יום אחר בשבוע - לשבוע? אם כן, האם שינוי זה מייקר את הצ'ארטר? (מדובר על אוקטובר).

gb228

Active member
הימים הם לפי החברה

כל חברת השכרה והימים הקבועים שלה, אבל מנסיון שלי לפעמים ניתן "להזיז את השבוע", למשל אם הסירה אותה אתה אמור לשכור לא צפויה לפעול בשבוע שלאחריו - זה קורה בד"כ בקצוות של העונה ו/או אם הסירה היא ממודל קצת יותר מיושן ופחות מבוקשת.

gb228

Active member
באוקטובר או סוף ספטמבר סיכוי טוב שתצליח

זה כבר סוף העונה והסירות בחלקן פנויות. העניין הוא שלא בטוח שיסכימו להתחייב על כך כבר היום. תבדוק ספציפית מול החברה המשכירה. נקודה נוספת - אם החברה משכירה על בסיס ימי שבת ואתה נניח יוצא מאתונה ומגיע בטיסת בוקר, זה אובדן של חצי יום בלבד, כי כשאתה מגיע הסירה כבר מוכנה ואתה יכול לצאת די מהר אם אתה מתארגן על הקניות ביעילות.

למעלה