צאק נוריס האגדי

צאק נוריס האגדי

שלום לכולם אני מעריץ של צאק נוריס אלוף העולם 6 פעמים בקראטה ששיחק ביותר מ37 סרטים ופתח מעל ל30 בתי ספר לקראטה הייתי שמח לקבל עליו מידע למשל על הקרבות שהשתתף בהם האם נלחם בברוס לי ומי נצח (למרות שאני כמעת בתוח שצאק נוריס) איפה אפשר להשיג סרטים שלו ובמיוחד את הדרקון חוזר וקלטות הדרכה של קראטה וטאקוון דו וגם הכי הייתי רוצה לדעת באיזה שיטת קראטה הוא עוסק נ.ב. השם ציונית אמיתיתת הוא של אחותי אני בן

bizhar

New member
לגלות לך סוד?

אתה יכול להירשם כמשתמש חדש ולבחור בכל כינוי שחפצה נפשך כמו ציוני אמיתי, ציני אמיתי או כל שם אחר...

קציצון

New member
בקשר למי שניצח דווקא אני מאמין

שברוס לי ניצח כי בכל זאת הוא היה המורה שלו לפחות אחד מהם אבל לא יודע הם נלחמו בכלל?

סקרן02

New member
בשאלה שלך טמונה התשובה....../images/Emo3.gif

והיא ברורה כמו מה היה קורה אם הם היו נפגשים בסרט של צ´ק נוריס... השאלה מה היה קורה במציאות.. מישהו יודע להחיות את המתים??

atcbl

New member
הם לא נלחמו!

אני מעריץ גדול של ברוס לי ולפי מה שאני יודע(ואני בטוח בזה) הם לא נלחמו בכלל ,זה היה רק בסרט "שאגת הדרקון" הם נלחמו והקרב הונחה(מהלך הקרב) ע"י ברוס לי וכמובן שברוס ניצח אותו ,כי זה הסרט שלו(אבל במצאיות הוא היה ´קורע´ אותו עוד יותר). וד"ג צ´אק נוריס התראיין ואמר שלוחם גדול כמו ברוס לי לא היה ולא יהיה..

סקרן02

New member
עם כל הכבוד לברוס לי כל אחד....

מהאחים גרייסי היה מפרק אותו , אז כנס לפרופורציות....

סקרן02, בוא לא נתחיל עם

"הברזיליאני שלי יותר טוב מהסיני שלך"... כי אז אייקיפריק יתחיל לדבר על מאסטר פיציום מועלם, דלית יספר לנו שוב בגדולתו של איך-קוראים-לו משיטת זן-צ´י-פה, ואני אצטרך להוציא שוב את הפינגוינים (עזוב, אתה לא רוצה לדעת...). (בעצם, אם זה יחזיר לכאן את אייקיפריק זה שווה את ההשקעה... מישהו יודע מה איתו? אם כן, שילחו לו ד"ש!)

סקרן02

New member
צודק , אבל פשוט זה ילדותי....

שבגלל שבן-אדם קרע אנשים בסרטים מסיקים מכך שהוא גם כך במציאות..

לפי כל הסיפורים מאנשים שהכירו אותו,

ברוס לי היה לוחם ברמה גבוהה מאוד. ברור שהוא לא היה עומד בקרב מול אאארק סנסאי (עזוב, אתה לא רוצה לדעת), אבל זה לא גורע מגדולתו. וחוץ מזה, תן לילדים לדבר על סרטים, מה זה מפריע לך...

שלומו היה מצויין עד יום רביעי,

שאז הלכתי לאימון של המורה שלו, והרבצתי לו (לאייקיפריק, לא למורה) בראש עם מקל גדול. אם אני אראה אותו שוב בקרוב, אני אמסור לו את דרישתך...

../images/Emo12.gif ואחרי שהרבצת לו בראש עם מקל גדו

עם מקל גדול - מה שלומו עכשיו?

לקציצון חובבן וסקרן 02

לקציצון קראתי את ההודעה שלך וכנראה לא הבנתי טוב ני היה מורה שלמי!!! ולחובבן ולסקרו 02 ידעתי שברוס לי ניצח בסרט הדרקון חוזר אבל כמו שסקרו 02 אמר זה היה בגלל שהסרט היה של ברוס לי ולכן שאלתי האם הם נלחמו באמת כי ידעתי ששניהם השתתפו בתחרויות אליפות העולם בקראטה ברוס לי התפרסם בזכות אגרוף שני הסנטימטר לו וצאק נוריס היה 6 פעמים אלוף העולם לדעתי כדאי שתסימו לב יותר למה שאתם קוראים נ.ב. אף אחד לא ענה לי על השאלה הכי חשובה בישבילי באיזה שיטת קראטה צאק נוריס עוסק

אומנות הלחימה של צ´אק נוריס

צ´אק נוריס עוסק באומנות לחימה קוריאנית בשם "טאנג סו דו". המורה שלי, שלמד אצל נוריס בגיל 6 ,אומר שברוס לי היה מבקר במועדון הראשון שהיה אז של צ´אק נוריס בלוס אנג´לס והם היו חברים טובים וכיבדו מאוד אחד את השני. לכן אני לא חושב שאחד מהם קרא תיגר על השני.

בנוסף על יכולתו של נוריס

צ´אק נוריס הוא אומן לחימה מעולה ואכן היה 6 פעמים אלוף עולם בקרטה פול קונטקט. אומרים שיכולת הבעיטה המעולה שלו (המאפיינת כל אומנות לחימה קוריאנית) היתה מבחינת הפתעה למתחריו (שרובם היו מקרטה והשתמשו הרבה בידיים), וזו אחת הסיבות לכך שלמתחריו לא היה מענה ליכולת הגבוהה שלו.

למעלה