צ'אפטר 133, יצא.

טוב, אפשר להגיד שהם התקדמו ../images/Emo58.gif

לפחות הם הזכירו סוף סוף את הנוצות של סאקורה והתקדמות בעלילה. אולי הם עדיין במצב: "אני-אימו-בוהו-לי-אני-רוצה-לחתוך-וורידים" אבל בסך הכל, זה לא ממש הזיק בפרק הזה וגם..די הוסיף XD; פרק...טוב יותר מהקודמים, אפשר לומר. והקאוור מעולה D:

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif WTF

אני יושב לי מצפה לסתם פרק והם מביאים לי פרק הסברים שמקדם את העלילה, גרר איתן (קלאמפ = 33333>). סוף סוף יש קצת יותר הסברים לחבורה, למרות שאת רוב הדברים אנחנו הקוראים ידענו. עדיין קידום משמעותי בעלילה, עכשיו שהם גם יודעים.

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

התמונה בפתיחההההה. XDDDDD הן כנראה שמו לב שהם הפכו אותם לאימואים, אז הן עשו פארודיה על עצמן. XD ביקשנו עבר של פאי. אז נתנו לנו את הרגע הכי אימו בחייו. "אני רוצה למוותתת%#@%!#%! למווות%@#%! רגע, אבל אני רוצה שיאהבו אותי לפני שאני אמות." הא, כן. למה הפרקים האלו כ"כ קצריםםם >___<;;

Fay Wood

New member
אונד. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

קלאמפ ספיילרו לנו XXXהוליק. XD (או שאני היחידה שהבינה את הרמז..? ס.ס) בכלמקרה. הדף הצבוע! גיאונות! XDD אני מניחה שקלאמפ באמת שמו לב שהדמויות שלהן נהיו קצת אימואיות מידי. י.י אהבתי XD (לסאקורה יש ציצי. ס_ס) ופיי וונג לא רצה את הזכרונות שהתפזרו. הוא רצה רק את הגוף והזכרונות שלו. מזכיר משו שיוקו אמרה למוקונה? יש דברים שהגוף זוכר אבל הלב לא? בחיי. זה גיאוני. הן כזה, חשבו על הכל. אני אוהבת את קלאמפ. T_T ופלאשבאק של פאי. היגיע הזמן. x___x רק שלא ממש מבינים מזה משו. אבל לפחות זה התחלה. O= ויוקו אמרה משו על זה שיכול להיות שהדברים בקאנטרי אוף שארה גם מתחילים להתמוטט. מזתומרתת ;; אשורה שליייי ;;~~~ איזה סוף דרמטי לפרק. שהכל "היטסוזן". ררר, יוקו 33>~~ ובקיצור- סוףסוף. טסובאסה חזר לעצמו. אני אוהבת את קלאמפ. פרק הבא צא כבר T.T ואני רוצה את שאורן בחזרה.

Fay Wood

New member
זה לא ממש משנה ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

זה כמו צ'ון-יאן וצ'ון-היאנג. כל אחד והפרשנות שלו~ (והתרגום של הפרק הזה היה נורא לאמשו. x.x)

../images/Emo15.gif תגיע כבר לאנימה!

אני רוצה לראות את זה מונפש... אמג זה יכול להיות מדהים! (אני טיפוס וויזואלי. מאוד ויזואלי. אני כותבת מה שהדמיון שלי מראה (רק שאי אפשר לכתוב תנועות מדוייקות, צורות מסויימות של אדוות, ומוסיקת רקע), והפעם הדמיון שלי הראה את הכול כזה.... ניאאאא! יפה. המילה היחידה לתאר זה יפה. ויוקו! *-* אני פאקינג אוהבת את המכשפה הזו. (מבינים שמישהו הוא רב עוצמה כשהוא מרשה לעצמו לקרוא לקלאו ריד אבו ארבע!!! XDDDDD ) תגיע כבר לאנימה! זהו, סיימתי את דבריי.

למעלה