צ'אפטר 132 יצא.

Ayelet chan

New member
^__^ ../images/Emo58.gif

ידעתיייי שפאי ירצה ללכת להציל אותההה. ידעתייי. ^___^; תגידו לשאורן להפסיק לעשות פרצוף עצוב .__.;; אויייי. איזה פרק חמוד 3:

OMG ../images/Emo58.gif

טובטובטוב אני אישית, חושבת, שלמרות שקלאמפ ממש מנסות לקדם את העלילה וסטאף כזה...אני מרגישה שזה די נתקע. וגם די נהרס. בסך הכל, כולם פתאום רציניים ועצובים. אפילו מוקו צ'אן. עד כמה שהתפנית החדה הזו בז'אנר, שזה התחיל ב: "חהחהחה, פרחים, פייטים, ארנבונים! DDDDDD:" זה הסתיים ב: "בואו נקפוץ מהגג ונתחתוך את עצמנו בדרך עם טושים....(...)..." לפחות סאקורה לא הצליחה. לא שזה טוב, אבל זה מראה שלא כל דבר היא מצליחה וזה די בסדר, אני מניחה. השיחה בין קורוגאנה לבין פאי הייתה פשוט מיותרת. לא'דעת, יותר מדי דיבורים. לא התלהבתי. אני מקווה שזה יחזור לעצמו בקרוב. אמנם לא שמחה מקפצת, אבל אני לא רוצה שזה יתחיל להיות מנגת אימואים מסכנים.

Ayelet chan

New member
את יודעת למה ההרגשה הזאת? ../images/Emo58.gif

כי לפני זה קראת הרבה פרקים. ועכשיו את קוראת פרק פרק. אם קוראים פרק בשבוע, מרגישים כאילו שהעלילה נתקעת. אבל שאורן!אמיתי משפיע על כולם עם האימואיות שלו! ;_;

דווקא לא ממש. אני יודעת מה ההרגשה

של קריאת מנגה פרק פרק. אבל לא'דעת...עכשיו זה כנראה בגלל שזה נראה כאילו הם שחכו מהנוצות והזיכרונות של סאקורה. ואני עכשיו שואלת את עצמי מה עכשיו, ששאורן האימו הזה נכנס לתמונה. וצודקת ;;

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif נמ

אימואים, אימואים ועוד אימואים, למה כולם אימואים >: אהבתי את הפרק ^^ אבל עדיין למה הם כולם אימואים :/

Hinamori

New member
הזוי י-י../images/Emo181.gif../images/Emo58.gif

פרק מוזר. לסאקורה כ"כ לא מגיע חיבוק מפאיייי #%#$^$5 ><; השיחה בין פאי וקורוגאנה הייתה באמת לא משהו >_> וטוב שהם לא ניסו לשכנע אותו לתת לה למות XDDDD

Fay Wood

New member
הו, כן. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

ברור. הם כלכך דומים. השאורנים. כלכך דומים עד שכמעט אין הבדל בינהם. כמעט כאילו.. אפשר להחליף אותם. ואף אחד לא ישים לב. הרי, זה אותו דבר. אותו גוף. אותה נשמה. בסך הכל, הם העתק אחד של השני. אחד הלך, יש את השני שיחליף אותו. למי אכפת מזה שהם לא עברו את אותם דברים. למי אכפת מזה שאחד היה איתם בכל השעות הקשות, הציל את מי שהיה צריך להציל, עשה הכל רק כדי לשמור על מי שהוא אוהב, והשני רק ישב בצד וצפה בהם. יש לשניהם את אותן תכונות שהתפתחו עם השנים. הרי הם זהים. ... זה מטומטם. >_> (סאקורה סובלת. ררר. 3>) הפרק הזה עיצבן אותי. שמישו יוציא כבר את האיכות הטובה. ._.

תמי 8

New member
למה?

לדעתי זה ממש משנה כי כל אחד עבר משהו שונה!!! דה! למרות שהם קופי אחד של השני כל אחד שונה באותה מידה אחד מהשני!!!

למעלה