צ'אנוקקי!!!

הכתומות

New member
צ'אנוקקי!!!../images/Emo137.gif

טוב.. אני וכתומה עשינו ישיבת צוות על שעה שביעית כי המורה שלה לאנגלית - תרזה (אני קוראת לה תרצה), החליטה שכתומה לא בכתה וסמנה לה מינוס(לאאאאא, לכתומה יש חיסור פעם ראשונה בחיים!!!!!!!!!!) ואני אמרתי למורה שלי לאנגלית שאני לא מסוגלת יותר עם המב"רניקים האסלים האלה באותה כתה (כמה שאני אוהבת אותם, כן? אין לי שום בעיה עם מב"ר - אחלה אנשים.. אבל כמה רעש!! ואני יודעת את כל השירים שלהם!! "תש-תוקקקקקקקקק יא מניאאאאאאק! תשתוק יא מניאאאאאאאאק!" או הלהיט האחר שלהם "הווווווווו אני מב"ר בנשמהההההההההההההההה וכל חכם הוא בן זונהההההה עולהההה עולהההההה!!!") בקיצור - נפגשנו בחוץ!! והחלטנו לעשות ישיבת צוות חחחחחחח הגענו למסקנה שלא נגיע לכלום וחנוכה זה בערך עוד יומיים? אז קאדימההההה חבל על הזמן!!! פור גוד סייק!! משחק פשוט אי אפשר לעשות איתכם!! מסקנה: יום רביעי, 15.12.2004 פארק 4 העונות בהוד השרון ב11 בבוקר לפיקניק כיפיייייייייי!!! נא לאשר השתתפות עד ה8.12 יום רביעי (מומולדת של אורלי!) אם לא מאשרים השתתפות לפחות 15 איש - אין מפגש וצריכים לאשר מספיק מהר בכדי שנגיד לכם מה להביא לפיקניק!! נא לספר לכל חברי מאמ"ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת ונעה (אויש איזו רשמיות!!!) מצורף: היד של כתומה ......כי התחשק לי!!!

ענבלושה

New member
אויש....

מה זה המקום הזה? למה אי אפשר לעשות את זה בגני התערוכה כמו פעם קודמת... מאיפה אני אגיע להוד השרון.... אם זאת התוכנית אז אני לא אוכל לבוא.. וזה אומר שאני לא אוכל לקנות חלוצות וסיכות.. וזה ממש חבל....

1Reebok

New member
../images/Emo10.gif

יש לי יום אחרי מבחן בתקשורת ובאותו היום בערב הופעה של קורין אלאל מה שאומר שהיום יוקדש ללמידה למבחן

efratushke

New member
עוברים ליום רביעי השבוע!! בערב!!!

להודיע עד יום שלישי אם אפשר לבוא!! שגעתם אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענבלושה

New member
באותו מקום???

אולי יום חמישי בבוקר-צהריים? בגני התערוכה? וואו איזה כאב ראש בטח יש לכם.... מכירה תסיוט הזה של לארגן דברים...

כתמונית

New member
מאיפה??!!

מאיפה כל התמונות המוזרות האלה שלי??!! היא פשוט מצלמת אותי בלי סוף!!!! למה למה??!! שלא נדע איזה תמונות מוזרות יש לה שלי!! (וגם של איזה חלקים בגוף..השם ישמור..)

מאיגו

New member
יא!

השם שומר תמונות שלך בעירום חצי מלא,מלא (ועוד...)? for god save...

כתמונית

New member
אוי ואבוי!

ילדה קטנה שכמוך עם ראש כזה מלוכלך?! חחח!! לא... בקושי בבגד ים רואים אותי את רוצה חצי בעירום??! ועוד תמונות?! הקטע הוא שאני לא מצטלמת מרצון... פתאום אני מגלה במצלמה שלה תמונות מוזרות שלי....

מאיגו

New member
הממממ...

אז אולי היא מתקינה מצלמות אצלך בבית! אפרת!את מתקינה מצלמות בביתה?!

Peach 17

New member
לא כדאי במקום יותר ידוע ומרכזי

ת"א למשל.. בעזריאלי, גני יהושוע ( מול גני התערוכה), דיזינגוף סנטר...

efratushke

New member
חשבנו על מקום פסטורלי ושקט..

גם יכולנו להגיד "בואו לגן הציבורי שיש לי ליד הבית.."

הכתומות

New member
זה נהיה מייאש...

אוקיי - הצעה אחרונה - יום חמישי בבוקר - צהריים! אין ספק שהצלחתם שגע אותנו! החג הזה בעייתי כשלעצמו מכיוון שבאמת אין מתי לעשות מפגש = כי אתם לא רוצים בסופ"ש ולא בראשון-רביעי כי יש טיולים של התנועות... שגעתם אותנו לגמריי..... בכל מקרה - מפגש - יום חמישי 9ץ12 בפארק 4 עונות ברעננה - תלומות מענות ובעיות - אפשר להפנות אלינו.... אבל! זהו! זה התאריך! וזה המקום! כל מי שכן יכול להגיע לשר איתי ועם אפרת עד ה-8.12! אם יהיה פחות מ-15 איש נבטל את המפגש!

מאיגו

New member
באיזה שעה?

נראה לי שאני יכולה לבוא... *שואלת* כן,אני יכולה לבוא(נראה לי)

כתמונית

New member
אבל ירדן

הבעיה היא שכל אחד לא יכול בתאריך אחר! זה כ"כ בעייתי! כל אחד רוצה שהתאריך יתאים לו... אנחנו מנסים להגיע למצב שמקסימום אנשים יגיעו...

למעלה