צ'אלום

צ'אלום

תראו מה נלי פורטדו אמרה על אמינם Nelly Furtado, the Canadian singer who's bowled the world over with her debut album Whoa Nelly!, has now revealed her wishes for a dream collaboration with pop's hardcore bad boy Eminem. Speaking to worldpop the day before her appearance at this weekend's V2001 festival, Nelly spoke of her goal to perform with the controversial rapper who's set to headline the forthcoming Carling weekend. 'I'd love to work with Eminem. I think he's a really, really talented vocalist,' Nelly exclusively told worldpop. She confessed that her main reason for wanting to team up with the Detroit star was the unique nature of his material. 'He's doing stuff rhythm-wise and flow-wise that hasn't been done before,' Nelly stated, adding, 'I'm very dedicated to being a vocalist so I respect a vocalist like that.' .' מישהו צריך להגיד לו את זה .. .. אולי יצא דואט

LadySnowBlack

New member
היי |כוכב|

ברוך בואך!! הכתבה ישנה... בכל מקרה, אני לא מטורפת על נלי...

k k1

New member
כן אנחנו יודעים את זה

תודה בכל זאת :) בדיסק הראשון היא היתה אחלה את הסינגלים החדשים לא אהבתי....

eMiFrEaK

New member
שלום שלום..

כן.... כבר דברנו על זה..:) תודה ענקית בכל זאת.. ואני מסכימה עם נלי!!

כן ראינו את זה...! תודה בכל זאת..

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםם חזר לי העבריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! הילהה..! חחח הכול חזר!!

bLAck hALo

New member
סוף סוןףףףףףףףףףף!!!!!!!!! עכשיו

מוזר לי לקרוא את ההודעות שלך..או שלא!

k k1

New member
sof sof!!!!!!!

:))))))))))))))hahshav ly yesh et ze ufffffffffffff חחחחחחחחחחח סתם!!!! עדידוש סוף סוף!!!! שמחה בשבילך שזה יסתדר!! אבל איך סידרת???

חחח קרין ישקופה.. קאלק עכשיו לי יש

את זה חחח אח שלי סידר..!..! וקצת (הרבה) עזרה מפורום אינטרנט ומחשבים שאני והילה שיגענו אותם ועוד אחרכך הצקתי להם גם במסרים מסכנים... חחח אבל לפחות זה הסתדר והיה שם מישו מה זה נחמד מה ז עזר.. חחח חמודים

k k1

New member
חחחחח כן התלהבתי

מלכתוב ככה... חחח ולא משנה ששיגעת אותם, העיקר שהסתדר בסוף

למעלה