צ'אלה --

Angelus

New member
צ'אלה --

אני רואה את העונה ה-4 והגעתי למסקנה שאם יש דמות פחות חביבה בסדרה זו ג'יי.די לא בקטע של לא סובל אותו, הוא הורס את הסדרה; הוא בכל מקרה מצחיק בטירוף. יותר בקטע של מבחינת אופי, הוא קקה -- הוא אנוכי ודי דופק את כולם על חשבונו.. בייחוד את אליוט וטרק. כן, אני יודע שזו בסך הכל סדרה קומית ולא צריך לקחת שום דבר קשה, אבל לא יכולתי שלא לשים לב לזה. מה אתם חושבים?

TheLost

New member
אני תמיד חשבתי ככה

אבל כמעט תמיד מראים את זה בהקצנה כזאת שפשוט אי אפשר להתייחס לזה ברצינות- כל פעם שהוא כאילו לוקח את טרק מקרלה ודברים כאלה. זה נכון שהוא אנוכי ודי דופק את כולם על חשבונו אבל עדיין זו בסך הכל סדרה קומית ולא צריך לקחת שום דבר קשה

Angelus

New member
כפי שאמרתי

לא לוקח את זה קשה, סתם משהו שלא יכולתי להתעלם ממנו. שמח שעוד מישהו שם לב לזה. רגע, שמח זו לא המילה.

TheLost

New member
שניה אתה זה שרואה באפי נכון? ../images/Emo3.gif

(סביר להניח שכן כי אם לא אז הוא שעברת פעם על המסך וחשבת שאנג'לוס זה שם מגניב, או שאתה סתם מקורי
) אז יש לך מסנג'ר? כי חן עזב ואין לי עם מי לדבר

Roncha87

New member
בעיקרון,

עונה רביעית הכי פחות טובה לטעמי. ממה שאני זוכרת, אני מסכימה איתך ולא מסכימה איתך. כן, יש שם קטעים שאתה בשוק שבן אדם לא יעשה דבר כזה לאנשים שאכפת לו מהם, הוא נורא צומי ולרוב לא מחזיר כל כך הרבה לאחרים.. אבל מצד שני זה מה שיפה בדמות שלו, הוא כל כך אמיתי שזה מדהים. לפעמים בחיים יש אנשים כאלה, אינטרסנטיים בצורה מתונה [בוא נאמר שכמעט כולנו רוצים לדאוג לתחת של עצמנו לא?] ולרוב בסדרות טלויזיה לא מראים את התכונות האלה, זה כאילו לא מתאים. אז זה יפה לדעתי, הוא כל כך לא מושלם שזה מגניב. וזהו נראה לי..

steelwater

New member
אוי, איצעק...

אני קורה לעצמך את הבור... ככה לרדת על ג'ידי שלי? תראה, יש משהו במה שאתה אומר. בדיוק לפני כמה ימים ראיתי את הפרק שג'ידי אומר לאליוט שהוא לא אוהתב אותה בסוף העונה השלישית. טיפשות. אבל אני מעדיפה לרואת את זה כפאשלה רצינית של הכותבים, כמו הבאת של קים השטן לתוכנית, ולא כמשהו שמלמד על האופי של ג'ידי חחח! אני ידועת שזה קצת לזרוק ממנו ת'אשמה, אבל לפעמים כותבים בסדות פשוט נאבדים ועושים שטויות בסדרה שלהם וזה באמת כל-כל מפגר שהוא מאוהב כל-כך הרבה זמן ואז ברגע שיש לו אותה הוא זורק אותה. סבבה אם כל הקטע שהוא תמיד רוצה את מה שאין לו, אבל עדיין הגזימו פה, כם גם לאורך הפרקים מראים כמה הוא באמת אוהב אותה. עוד לא ראיתי את רוב העונה הרביעית אז אני לא יודעת איך הוא מתנהג שמה. אבל בסופו של דבר ג'ידי מתסמן לי כבחור מקסים אם לב גדול וטוב. הוא יעשה ה-כ-ל בשביל החברים שלו, ובטח בשביל דר' קוקס! כמה פעמים האנשי האלו דרכו עליו הוא שתק? - כשרוב הזמן במערכות יחסים של אליוט הוא שתק ולא רצה להרוס לה. - כשהוא הציע לאליוט לעבור לגור אצלו כשלא היה לה איפה להיות. - שהוא יעשה הכל בשביל החולים שלו. - שתמיד גם אם הוא פוגע במישהו הוא יתנצל בסוף וינסה לתקן את זה. לרוב ג'ידי מוותר על הצרכים שלו לטובת אנשים אחרים. אבל, אולי אני צריכה לראות את כל העונה הרביעית כדי להבין למה אתה מתכוון. בכל מקרה, ממה שאני ראיתי, הוא עשה כמה פאשלות, אבל בתכלס הוא בנאדם טוב שיעשה הכל בשביל החברים שלו, אנשים רנדומלים והחולים שלו.

creepy creep

New member
זה לא כל כך שטויות שפתאום הוא לא רצה אותה.

רוב האנשים נמצאים באותו מצב. כשהם לא יכולים להשיג משהו והם כל כך רוצים אותו, הם מתחילים להעריך אותו יותר מדי ולהגזים עם החשיבות שלו (אני לא אומרת שהוא הגזים בערך של אליוט, הוא פשוט החליט שהיא חשובה לו, אולי יותר ממה שהיא באמת היתה חשובה. טוב, הלכתי לאיבוד
) אבל כשסוף סוף הם משיגים את מה שהם רצו, פתאום הם מבינים שאולי ההמתנה לא השתלמה, ומה שהם קיבלו, זה לא מה שהם ציפו לו. וברור שגם הקשר שלה עם שון גרם לו לרצות אותה יותר, ואחרי שהיא ושון נפרדו, כבר לא היה בזה אתגר. ובנקודה הזאת, הוא יוצא קצת מניאק.

hodown

New member
לדעתי...

אתה סתם מתבכיין... חח לא, אני מסכימה עם יעל כמו שכבר ציינתי. וחוץ מזה, הוא בסה"כ בן אדם, בתור אחד כזה מותר לו להיות אנוכי לפעמים. זה לא ששאר הדמויות לא אנוכיות, בוא ניקח לדוגמא את השרת (שזה הורג אותי שעברו כבר 6 עונות ואנחנו עדיין לא יודעים את השם שלו- יאן איטור) שזה ממש מוגזם כי הוא אנוכי בקטע של להציק לג'יידי רק כי הוא מעצבן אותו ואולי גם בגלל שהוא רצה להיות רופא ולא יצא לו או משהו כזה. ג'יידי באמת נרמס לאורך רוב העונות ומה שקורה לו בעונות האחרונות- החמישית והשישית ממש עובר כל גבול מבחינת עלילה כי שם הוא באמת נטחן עד כדי מצב של רחמים, אז מן הראוי שבאחת העונות יהיה לו קצת טוב והוא יהיה האנוכי. ובנוסף לכל- הוא הכי מצחיק כשהוא האנוכי! לסיום: אני אוהבת את ג'יידי ותפסיק להתלונן עליו!
הכל בנימה הומוריסטית שלא תחשוב שיש לי איזו טינה נסתרת (או גלויה) כלפיך אייזיק.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

הטינה גלויה, חיה יקרתי..
וסבבה, קיבלתי את מה שאמרת -- מלבד לג'ניטור. הוא ג'ניטור, מותר לו לעשות מה שעולה לרוחו.

hodown

New member
מה גלויה? מי גלויה?

מה פתאום! אין לי טינה אליך. הכל בצחוק נו. אני צריכה להפסיק להתבדח אנשים לוקחים את זה ברצינות.

hodown

New member
חחח מדוברת רק איתך.... ../images/Emo6.gif

חח לא... איציק כבר יודע שזה לא טינה נכון?

jess r

New member
צודק

אחד הדברים שהכי מפריעים לי זה כל משולש הג'יי.די-טורק-קרלה. אני זוכרת שראיתי את הפרק הזה שבו טורק מציע לקרלה נישואים והיא בסוף מסכימה, אז ג'יי.די בא אחרי שהיא אומרת "כן" בפארק ומסתובב סביבם, ופתאום חשבתי "אבל זה משהו אינטימי, שרק הוא והיא צריכים לחלוק, מה הוא עושה שם?". והוא פשוט תמיד שם. ובפרק שהוא עזב את הדירה שמחתי, כי נו, הם נשואים והם צריכים לגור לבד. וג'יי.די די מעצבן. מצד שני, אין לי בכלל חיבה גדולה לדמויות ראשיות - הן מקבלות יותר מידי זמן מסך

למעלה