צאט תפוז

שחף 1

New member
צאט תפוז ../images/Emo43.gif

מכיוון שהצאט בתפוז עושה בעיות ( לפחות אצלי מעלה שוב את הכתובת של הצאט החדש

העקשנית

New member
שחף-מתי אתם שם? מי כותב?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|בלונ

איך אתם יודעים מי זה מי? והאם אפשר לעשות חדר סגור בלי הפרעות? ולמה בעצם לא לכתוב כאן? או לדבר בטלפון? אתה נהנה מזה? מוכן לשתף ?

שחף 1

New member
עקשנ......

זאת הכתובת של הצאט הישן והפורום לא אמור לשמש כצאט שמרי על הכתובת מכיוון שהצאט החדש לפחות אצלי לא עולה כמו שצריך

העקשנית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifומה זה התיבה הקולית במסר?

מי מוכן להסביר לי, אם זה בתשלום ואם זה כדאי? מתה כבר להכיר מישהו נורמאלי.... סתאאאאם.

לצ´אט של הפורום

מגיעים בדרך כלל חברי הפורום.אם מגיעים "מסתננים" הם נעלמים מהר ,כי אנחנו לא כל כך נחמדים... וכשזה קורה בדרך כלל משאירים בפורום הודעה בואו לצ´אט,וגם אפשר לקבוע מראש. איך יודעים? כולנו באותם ניקים כמו בפורום. ולמה לא בפורום? כי בצ´אט אפשר להתקשקש חופשי,גם בנושאים אחרים,זה חי און ליין והפורום? הרי יש לו נושא שאנחנו מאוד משתדלים לעמוד בו ...

שחף 1

New member
בועז

שמור במועדפים שלך את הקישור וראה את הודעתה של ניצת מתי נכנסים

שחף 1

New member
חדש בפורום

שימו
אם תסתכלו תראו מתחת לאייקונים של תפוז יש שינוי ותלחצו על פרק שני יפתח חלון ובו יש כמה אפשרויות אחת מהן "הנבחרים שבה רואים כל פעם חבר אחר שיש לו תמונה נצלו אפשרות זו

העקשנית

New member
שחף או ניצת-אני מבקשת הסבר../images/Emo92.gif

כמו לדבילים. שלב אחרי שלב. נכנסתי לדף שאליו שחף העביר קישור. מה השלב הבא? תודה וסליחה על בלבול המוח

שאלה שאלתית

אני בכלל לא מצליחה להכנס לצאטים..לצערי..יש לך מושג למה ? השערה פרועה ? לחצתי כאן על קישורים - לא הצלחתי , לחצתי ישירות על הצאט גם כן לא... אשמח לקבל הנחיות או השערות לגבי הבעיה .. תודה וערב נעים סטודנטית חמודה 28

מבועז

New member
היי

אני מקווה שעכשיו תפסתי אותך בעיניין הצאט גם לי היתה בעיה להיכנס

למעלה