צ'אט שישי ראשון

צ'אט שישי ראשון

כמיטב המסורת- שישי וראשון בשעה 21:00 כאן: http://tinychat.com/xdos sign in or sign up בצד ימין למעלה יוביל אתכם לרישום קבוע, עם שם משתמש וסיסמא שהם רק שלכם :) אפשר להתחבר גם עם טוויטר או פייסבוק חשוב! מי שלא יזדהה כחבר פורום או יזוהה כמוכר על ידי אחד מחברי הפורום לא יוכל להשתתף וייחסם. מי שנחסם בטעות יכול לשלוח הודעה לתפוז ללייזר, או לכבשה, או למילטון או אליי כדי לבטל את החסימה. זהו, נתראה :)

עד שפתרתי בעיה אחת

(קניתי מחשב נייד) מתברר שהאינטרנט רימון שיש בבית (וגם של השכנים..) חוסם את הצ'אט
רציתי כבר להכיר אתכם. אוף.

פשוט רציתי

לשתף אתכם באכזבה קטנה שהיתה לי. זהו. (למה בכלל אני מרגישה צורך להסביר ת'צמי??)

את באמת לא צריכה

אבל תחשבי, את בבית ההורים, גולשת באינטרנט בשבת (משהו שרבים מאיתנו רק יכלו לחלום עליו) ומתלוננת שחלק מהאתרים חסומים. קצת מוגזם לא? אבל זו רק דעתי כמובן.

כשאת מסבירה את זה ככה

אולי זה נשמע מוגזם אבל מהצד שלי זה היה פשוט אכזבה קטנה לאחר ציפיה ממושכת.. פשוט כבר הרבה הרבה זמן שלא היה לי בכלל דרך לתקשר עם אף אחד חוץ מהחברות בסביבה שאני גרה אז עכשיו עד שקניתי מחשב (הדבר הראשון היה להירשם לפורום פה..) התאכזבתי לרגע ושיתפתי (לא בקטע של להתלונן בכלל)

סלסרו

New member
אל דאגה, גברת, מבינים אותך לגמרי.

חושב שכדאי לך להכיר כמה מהפורום לייב. יותר טוב מווירטואלי.. ולייב האנשים נחמדים, באמת. אני מתפלא שרימון לא חוסמים את הפורום הזה. אולי בגלל שאז הם יצטרכו לחסום את כל תפוז, אבל למה שיהיה אכפת להם לחסום את תפוז? מלחמת הפירות, רימון מול תפוז, נראה מי ינצח! הפרי שהשתבחה בו ארץ ישראל המקראית או ארץ ישראל העכשווית?

זה די מעניין

כי הרי הם דתיים והם עושים את זה בשביל דתיים... אבל הם לא יכולים כי החוק מגביל מבחינת חופש הביטוי ואם היא רואה משהו דומה למה שאמרת - אפשר לדרוש/לתבוע אותם על עבירה על חוק חופש המידע והביטוי...

ועוד משהו: מעניין לעניין באותו עניין

אני חושב בגלל פעם אחת במקרה השארתי להם את הטלפון שלי כששלחתי בשביל לבדוק ולהשוות מחירים, ועד וכל איזה חודשיים הם חוזרים אליי בשביל למכור לי.... לפני יומיים-שלוש זה קרה לי...

סלסרו

New member
לא נראה לי שיש כאן קייס.

שירותי רימון נקנים ע"י אנשים שמעוניינים בהגבלת תכנים. אין כאן הגבלה ממשלתית. מי שלא רוצה אינטרנט מוגבל משתמש בחברות אחרות.

עדיין

בשביל זה הם יצטרכו להודיע ללקוחות גם על הגבלת תכנים מתכנים שונים ולא רק הגבלה לא חוקית או מתכנים מיניים / לא מוסריים מילדים וכו', ואז אני חושב שהלקוחות שלהם יתמעטו.... (אני משער שיש די חילונים שגם משתמשים בשירות שלהם - אם לא רוצים לפספס אותם...)

סלסרו

New member
לא בקי בפרטים, אבל מניח שהסיבה המרכזית

להרשם דרך רימון היא בדיוק כדי לחסום תכנים שונים, כולל אפיקורסיים וכאלה שיכולים להביא לידי תרבות טובה. מן הסת כל מי שנרשם יודע בדיוק שזה מה שהוא מקבל.

בנתיים רימון מנצח את תפוז...

אלה שנרשמים דרך רימון יודעים מה הם רוצים לחסום ומבקשים בהתאם לזה את רמת החסימה שהם רוצים. בקריאה ראשונית קראתי את מה שכתבת - "להביא לידי תרבות רעה"... אחר כך שמתי לב לטעות שלי

נכון שקהל היעד שלהם דתי

אבל יש להם גם תוכניות שמטרפות שמתאימות לילדים, יש להם כל מיני דרגות חסימה.

זו לא תלונה וזה סופר-לגיטימי

גם אני הייתי מתבאסת תחת. ממליצה לך ליצור קשר עם אחד מחברי הפורום שמבין בעניין, מאלה שענו לך כאן, על מנת שינסו להסדיר לך את המצב עד מחר בערב. אני בטוחה שיש דרך לפרוץ את גבולות הרימון הרקוב, או שמישהו יסביר לי איך כל החרדים האלו גולשים במקומות אסורים. ולא, אין מספיק נקודות אינטרנט עם מקלדות דביקות בכל הארץ שתסביר כמות כזו של זבל.

למעלה