צ'אט טי וי

AngelDust19

New member
צ'אט טי וי ../images/Emo13.gif

תפוז כנראה האזינו לנו ועכשיו יש צ'אט טי וי
עושים ניסוי ביום שבת?

med s

New member
../images/Emo151.gifברכות על הפורום המוצלח שלך

פורום כיפי ונחמד מאוד יש לך פה כל הכבוד

Doctor Evil

New member
כן!

חדשות טובות- ציקהלה הפתיע ובא! למי שהפסיד, ביום שבת ציקהלה יבוא שוב וישחזר לנו את רגעי הדרמה בהם הוא ניסה לבדוק אם החיבורים של המצלמה עובדים והתחשמל! כן כן- הכל קרה בשידור חי, אמנם לא ראינו אותו אבל שמענו את צרחות האימה לאחר שקיבל 110 וולט לתוך האצבע. אז בואו בהמוניכם ביום שבת הזה בשעה 11 בלילה שעון ישראל. איפה עוד תוכלו לראות את המנהלת הסקסית שלנו שותה 2 ליטר מים בחצי שעה? איפה עוד תוכלו לראות את האיש והאגדה- ישו! (AKA ג'וני) איפה עוד תוכלו לראות את שירן עושה פרצופים בעודה מתפללת לכיוון מכה? ואם תהיו טובים..אולי תוכלו לראות את (הדרדסים!) אמילי חושפת הכל בשידור חי! אז נתראה בשבת.

ציקהלה

New member
dude

i really want to go scuba diving!!! i really hope i can be on tha chat ... but any way tomorew at morning (usa)i have a holidy so we can talk and how the fuck can i get hebrew?

Emc2

New member
לא יותר קל...

שמישהו מתחבר לכאן (פורום) שפשוט יפתח את הצ'אט? בלי לקבוע שעות ועניינים בסגנון... פשוט להסתכל למעלה... לראות אם מישהו מחובר, ואז להתחבר גם כן... (אפשר להתחבר גם אם אף אחד אחר לא מחובר... אף אחד עוד לא מת מזה, ומישהו צריך להיות הפרייאר הראשון) נ.ב. שעות שונות במקומות שונים בעולם זה באבילון

Danielusha

New member
אפשר הסבר...על איך להכנס לצ'ט???

8(((((((((((((((((((((((((((((((( בעע

עכשיו אפשר

כי קודם זה לא כתב אם יש אנשים בצ'אט עכשיו זה כותב... עדיין אם יש שעה ויום, לפחות אנשים יודעים שיש צ'אט

נעמצי

New member
אני אנסה להתלבש למקס על המחשב.

אם יהיה אפשר אז גם אני אהיה במצלמה

סיכום מפגש ראשון בצ'אט מצלמות../images/Emo3.gif

(ניסיון עם הצ'אט החדש
) אז מי היו לנו? או יותר נכון מה היו לנו...
ניצן שפחדה מאור הזרקורים ולא שמה מצלמה אבל צפתה ו(בטוח)צחקה עלינו\איתנו... לזמן מה אפילו נעלמו עקבותיה (לצורך "הכנת שיעורים") ואנחנו יודעים שהיא היתה שם כל הזמן ותשתמש במידע שהיא קיבלה שם עלינו, נגדנו...
פנסי- אורן, שעשה ניתוח בעין ושיחק עם הפנס שלו שם (תרתי משמע)...
ועוד, צחק עליי בפומבי (פומבי=הציבור הרחב=שלושה חברי פורום שנכחו בצ'אט) רוב הזמן ואמר שאני דומה לערבייה (אני אשמה שאמא מסודאן?), קרא לי בשמות גנאי ואפילו העניק לי שם חדש ושווה: חדיג'ה (ערן, למה אתה לא אוהב אותי ככה?
) ואם כבר על דת אנו מדברים, זה מוביל אותנו, איך לא, לצלוב היחיד (או שלא היחיד?): ישו- ג'וני, שדומה שתי טיפות מים קדושים לישו
. ישו החמוד שתק רוב הזמן (למרות שאפשר להבין שהיה לו קשה להרים את הראש למסך כל שנייה וכאלה...) אבל לא ויתר על קריאות קולניות (נו, תתארו ששמעתם אותו...) של: "ציצים, ציצים!!!" לעוברות ושבות (שוות)... יחד עם חברו פנסי... ואם בציצים ומים אנו דשים- ג'וזפין- אמילי! או בשמה החדש _ _ _ _
שהיתה מחוברת באינפוזיה לבקבוק והלכה להשתין כל שתי דקות (או שסתם התלהבה מהיותה כוסית...
) ולבסוף- הקליימקס של הצ'אט, הקי(א) מומנט, ההיילייט- חדיג'ה, Moi! רקדתי במצלמה (והתפשטתי בחלומם הרטוב של אוסאמה וסאדאם...), עשיתי פרצופים לא מובנים שזה חלק מהעווית הטבעית שלי וצחקתי\חייכתי כל הזמן... (לא בשביל הפוזות! אני פשוט ערבייה שמחה...
) גל השמועות מספר שציקהלה נכנס לצ'אט כשהייתי כבר בחלומי השביעי וללא בושה לקח לי את הרייטינג ואת היותי מושא הערצה למשתתפי הצ'אט, אבל נסלח לו, בקושי רב.
עדכון מצחיק, שנון, שווה, גדול, קורע וכו' ייכתב שבוע הבא על ידי פנסי (שבדוגרי נראה כמו ילד בן 15, בלונדיני עם עיניים כחולות (מהפנס!) אבל מותק...) מצפים לראותכם במוצאי שבת בשעה 11 בלילה, שעות ישראל. תודה ובברכת שלום, מערכת השהידים בבריטניה.

CosmikDebris

New member
מכיוון שלכולכם יש כל כך הרבה זמן

מישהו רוצה לכתוב לי כמוד בספרדית על קולנוע בגואטמלה? ואם אתם ממשר וצים גם 5 עמודים על מוסר ב"נסיך". תודה מראש!

למעלה