סיכום מפגש ראשון בצ'אט מצלמות../images/Emo3.gif
(ניסיון עם הצ'אט החדש
) אז מי היו לנו? או יותר נכון
מה היו לנו...
ניצן שפחדה מאור הזרקורים ולא שמה מצלמה אבל צפתה ו(בטוח)צחקה עלינו\איתנו... לזמן מה אפילו נעלמו עקבותיה (לצורך "הכנת שיעורים") ואנחנו יודעים שהיא היתה שם כל הזמן ותשתמש במידע שהיא קיבלה שם עלינו, נגדנו...
פנסי- אורן, שעשה ניתוח בעין ושיחק עם הפנס שלו שם (תרתי משמע)...
ועוד, צחק עליי בפומבי (פומבי=הציבור הרחב=שלושה חברי פורום שנכחו בצ'אט) רוב הזמן ואמר שאני דומה לערבייה (אני אשמה שאמא מסודאן?), קרא לי בשמות גנאי ואפילו העניק לי שם חדש ושווה:
חדיג'ה (ערן, למה אתה לא אוהב אותי ככה?
) ואם כבר על דת אנו מדברים, זה מוביל אותנו, איך לא, לצלוב היחיד (או שלא היחיד?):
ישו- ג'וני, שדומה שתי טיפות מים קדושים לישו
. ישו החמוד שתק רוב הזמן (למרות שאפשר להבין שהיה לו קשה להרים את הראש למסך כל שנייה וכאלה...) אבל לא ויתר על קריאות קולניות (נו, תתארו ששמעתם אותו...) של: "ציצים, ציצים!!!" לעוברות ושבות (שוות)... יחד עם חברו
פנסי... ואם בציצים ומים אנו דשים-
ג'וזפין- אמילי! או בשמה החדש _ _ _ _
שהיתה מחוברת באינפוזיה לבקבוק והלכה להשתין כל שתי דקות (או שסתם התלהבה מהיותה כוסית...
) ולבסוף- הקליימקס של הצ'אט, הקי(א) מומנט, ההיילייט-
חדיג'ה, Moi! רקדתי במצלמה (והתפשטתי בחלומם הרטוב של אוסאמה וסאדאם...), עשיתי פרצופים לא מובנים שזה חלק מהעווית הטבעית שלי וצחקתי\חייכתי כל הזמן... (לא בשביל הפוזות! אני פשוט ערבייה שמחה...
) גל השמועות מספר שציקהלה נכנס לצ'אט כשהייתי כבר בחלומי השביעי וללא בושה לקח לי את הרייטינג ואת היותי מושא הערצה למשתתפי הצ'אט, אבל נסלח לו, בקושי רב.
עדכון מצחיק, שנון, שווה, גדול, קורע וכו' ייכתב שבוע הבא על ידי
פנסי (שבדוגרי נראה כמו ילד בן 15, בלונדיני עם עיניים כחולות (מהפנס!) אבל מותק...) מצפים לראותכם במוצאי שבת בשעה 11 בלילה, שעות ישראל. תודה ובברכת שלום, מערכת השהידים בבריטניה.