צאו מזה כבר!!!

צאו מזה כבר!!!

טוב החופש לא נגמר עד שהגברת השמנה תשיר... חח או משו כזה קיצר יש לכם עוד איזה חודש ככה של חופשים ובתחילת שנהלא עושים כלום ככה שלא צריך להתרגש יותר מידי יש את החגים וציק צאק עובר הזמן תכינו טבלאות יאוש מעכשיו

Byzee-D

New member
כן אבל אצלי....

המכנחת השמנה שלי שרה כבר ביום חמישי (אני לא שונא ת´מכנחת שלי דדוקא לא פשוט לדימוי!!)

זהו החלטתי!:

מיום שני אתם לא תראו אותי הרבה כי רוב הזמן אני אלמד!! נגמרו הימים בלי הכנת שיעורים! ואין יותר מחשב (ניראה לכם?
) אבל יהיה קיצוץ ענק! אולי אני יהיה כאן שעתיים ביום או משהו כזה! טוב, אני לא יודע מה אמיתי ומה לא אמיתי כי אני ממש עצוב
מחר (אני מקווה) יהיה יותר טוב! רועי (רוצה להתאבד)(או משהו כזה)(יותר פשוט להפסיק ללמוד!) אל תדאגו אני לא הולך להתאבד אני הולך לשכור סרט ולא לחשוב על כלום!!!

אמ......כנס כנס

כל שנה אני אומרת השנה אני יכין שיעורים כי השנה חשוהב ואני יהיה מסודרת ויביא ספרים וכל שנה אנלא מכינה שיעורים בבית והמושג ללמוד לא קיים אצלי בבית!! המורים מחשיבים רק את המבחניםן למרות כל החרא שהם ממציאים.... תקבלו מאה במבחן תעשו את עצמכם מקשיבים למורה וזהו יש לכם ציון טוב!! ככה לפחות אני עושה ויש לי ממצוע 99.9 רק באומנות הורידה לי הכלבה הזאת.....(לא בגלל חוסר כישרון בגלל שאנלא אוהבת לצייר את השטויות שלה.....)

leeloo

New member
לצאת מזה?! איך אפשר?!

החופש נגמר ועוד איך שהוא נגמר! בייחוד לאלה שעולים ליב´! זו הולכת להיות כזו קשה קשה! אומנם קצרה, אבל יש לנו 9 בגרויות! ובשבוע הראשון של הלימודים עושים לנו מבחן בגודל בגרות בהיסטוריה (כל החומר של שנה שעברה) ואני צריכה לכתוב תסריט לסרט באורך של 20 דקות במשך יומיים....אז אל תגידי שלא עושים כלום... למזלי הרב הורי מצילים אותי מהדבר הנוראי הזה ל-3 שבועות אני טסה לארה"ב! ואני אפסיד חמשיה ימי לימודים. אני יודעת שאני אצטרך להשלים והכל, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, גם ככה אני לא מקשיבה ולא רושמת בכיתה ורק לפני מבחן משלימה את כל החומר ומוציאה 90 +, אבל לא תהיה לי שום בעיה גם הפעם. רק שהפעם אני אנצל את הזמן לטובה- ארה"ב! ניו-יורק, מיאמי ואורלנדו! לילו

mor shani

New member
לא ניצלתי את החופש - בשבילי הו...

בשבילי החופש היה פחות ממה שלכם היה (כי עבדתי- למרות שכבר ביזבזתי את כל הכסף על מלתחה) ואותי לא תשמעו מתלוננת כמוכם- כלומר כמו כולם גם אני בבאסה ומתפללת לשביתה ארוכה(...) אבל לא צריך להיכנס לדיכאון עמוק!!! לומדים שבועיים ונכנסים לתקופה של חופשים ועד אז... אדיוס!- אין תקופות מבחנים, אין עבודות גדולות וכמעט ואין שיעורי בית!!! אז ממני אל כולכם עם הרבה אהבה: תשרדו- כל שנה אתם שורדים וגם אני אז גם את השנה הזאת נעבור (וביחד...) LOVE U ALL מור נ.ב. לכל בתיכונוסטים שנכנסים לבגרויות: המון בהצלחה וגם לכל השאר!

עוד 284 יום חופש גדול

זהו אני כל יום ירשום כמה ימים נשאר עד שיגמר!!!!! רק´ עוד 284 יום ויש חופש!! חי חי

למעלה