בואו נפתח שרשור אומללות.../images/Emo3.gif
יש לי מחר בוחן בלשון
וביום שישי מבחן גדול בצרפתית עם מורה כלבה שאם יש לך טעות באות אחת מסכנונת היא לא מחשיבה את כל המילה ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל ללמוד ואני די צריכה להוציא ציון טוב אחרי ה-65 בבוחן פתע!
ומחר יש לי מורשת והמורה הזאת משוגעת לגמרי- היא נתנה לנו חומר למבחן שהיא לא לימדה כי "הפרעתם לי אז לא הספקתי ללמד את כל החומר, לכן תצטרכו ללמוד אותו לבד!
", וזה המוווווווווון חומר!
ואני ראש פרוייקט במה ותפאורה של טקס רבין בצופים ומיום חמישי יש לי כמעט כל יום יום עבודה ו... *לנשום עמוק* אני מתחילה לקרוע תחת העומס.
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!
נכון, כל מה שכתבתי למעלה הוא אמת לאמיתה, אבל די להתלוננות!
נכון, יש לי מחר בוחן בלשון- אבל סימני ניקוד זה קללללללללל, ויש לי מורה ממש מתוקה!
המבחן בצרפתית- וול, אז מה אם אני באליאנס, זה רק צרפתית!
סתם סתם, זה דווקא מאוד חשוב, אבל יהיה בסדר, אני מקווה.
והמורה למורשת אמנם פוסטמיה גדולה מאוד, אבל יש עוד זמן למבחן, וכל הכיתה איתי!
המממ, הראש פרוייקט זה אכן בעייתי.
אבל דווקא לא בגלל הזמן, אלא בגלל שאני הבנאדם שהכי לא מתאים לו בעולם להיות ראש פרוייקט!
אני אשכרה *יאק* אמורה לפקד על אנשים, ולדאוג שכולם יבואו ושכולם יעבדו ולהגיד למי שלא עובד שיעבוד!
ו... אני מהאנשים האלה שעובדים, ולא ממש אכפת להם מה אחרים עושים!
אז... אררר... אני? ראש פרוייקט?
תנו לי לעבוד בשקט.
ואני גם אפסיד אירובי, שוב פעם, ונורא נורא נורא בא לי!
אבללללללללללללללל, להיות ראש פרוייקט זה כבוד! במיוחד של במה ותערוכה- שזה דבר חשוב!
אז במקום להתבאס אני צריכה להיות גאה בעצמי
, ולשמוח שאני ראש פרוייקט...
אז לא יהיה לי זמן פנוי, לא נורא.
כרמלושה, אני סופסוף מתחילה להבין את המשפט- "Smile! Life sucks. But hey, what life?", כי לאט לאט אני מרגישה שאני מאבדת את החיים שלי.
אבל שטויות, אם יש לי זמן לשבת פה ולזיין לכם את השכל עם השטויות שלי, מצבי טוב!
זה שאני עושה במקום להתחיל ללמוד לצרפתית / לסכם את המיליון נושאים במורשת לא אומר כלום!
אקיצקץ- אנשים טובים באמצע הדרך- חייכו!
לא משנה כמה נדמה לנו שאנחנו מתמוטטים מהעומס, תמיד תזכרו שיש אנשים שעברו דברים פי טריליון יותר מלחיצים וקשים ושרדו!
אז תספרו עד 10, תנשמו עמוק, תעמדו על הרגליים, תזקפו את ראשכם ותצעקו (כן! תצעקו! למה מה קרה?
) שאתם לא תיתנו לשומדבר לשבור אתכם!
ואתם תמשיכו להסתכל על הטוב גם כשהמצב נראה מייאש!
שיהיה לכם יומטוב, שבוע טוב, שנה טובה, ואל תשכחו שלרחם על עצמכם זה חראאאאאאא!
אוהפת המויין, ירדן.