צ'אדינקע!

PURPLE CHICKEN

New member
צ'אדינקע!../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אני לא זוכרת שמישהו פרסם את זה כאן, אז אם זה אכן קרה אני מאוד מצטערת על גניבת הקרדיט וההטרדה של שאר חברי הפורום!
שוטטתי להנאתי באתר של WB וראיתי את זה, אז חשבתי... למה לא?
אני יודעת למה לא! כי אני אמורה ללמוד עכשיו למבחן בטמטומטיקה שיש לי מחר והבטחתי לעצמי שאני לא אכתוב שום הודעה / תגובה חדשה עכשיו!
אין לי אופי, חשבתי שיש לי אופי.
סעמק.
וול, אני אפסיק להטריד אתכם עכשיו- הנה זה.

Been there, done that ../images/Emo3.gif

סתאם, עדיין יפה כל פעם מחדש
גמני חשבתי שיש לי אופי
אבל לא למדתי למבחן ולא עשיתי שיעורים. כמה צפוי!
אבל מותר להיות קצת פטריוטית, לא?
[אמרה הוואנאבי אמריקאית]

PURPLE CHICKEN

New member
נחמט.../images/Emo45.gif

מי זאת הנטע הזאת?
בכלופן, הקטע נחמט.
תודה לאל סיימתי עם המבחן הזה!
*מנשקת את המקלדת וזורקת את הסרגל באוויר* ובסוף, מרב שפחדתי ממנו, טעיתי בחישוב של 90 פחות 75.
אבל עבר בשלום! ועבררררררררר! וזה הכי חשוב!
ייאי, עכשיו הולכים ללמוד לבוחן בלשון.

PURPLE CHICKEN

New member
דאמט, שכחתי.../images/Emo122.gif

רציתי לשתף אתכם במשהו.
לפני כמה ימים, קיבלתי אימייל מיזרעל-בלוג הזה, שברב חוצפתם איימו עליי שאם אני לא אכתוב בבלוג שלי הם יסגרו אותו, כי לא כתבתי שם 3 חודשים!
אסקיוז מי? למה מי הם שיסגרו לי את הבלוג רק כי אני לא כותבת בו?
חוצפה. פשוט חוצפה.
לאב יו אול, ואני כבר מזהירה שלא יצא לי כ"כ להיכנס לפורום בימים הקרובים, בגלל שכל המורים החליטו שהגיע הזמן באמת לתת שיעורים והרבה עבודות בדיוק כשמתחילה תקופת המבחנים.
שימותו!
אז... כן. אבל אני אשתדל לפנות כמה שיותר זמן פנוי, ו... אני די טובה בזה, אני חושבת.
(אופיר- אין לך זכות להגיד לי שאני בלונדינית!
על מי הכריזו בתור שחורת השיער של פורום ה"פ? הא?
)

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

אבל כתבתי שם- "בגלל שכל המורים החליטו שהגיע הזמן באמת לתת הרבה שיעורים..." והשיעורים לא היו מודגשים בכלל!
וול, נפלאות התפוז.

Sweet Misery

New member
שיעורים? ../images/Emo4.gif

אין לי זמן לשיעורים! אני צריכה לארח גרמניה! אפילו אין לי זמן ללמוד לבוחן בביולוגיה! לפחות היסטוריה עבר בשלום. יחי הפטמות של אהוד.

בע.

יש לי הרים של שיעורים ושני מבחנים [מחר ומחרתיים]. הבטחתי לעצמי שאני אתחיל ללמוד ב-5. We'll see about that.

Sweet Misery

New member
לי יש גרמניה בבית! ../images/Emo7.gif

וזה כל כך מביך! קיבלתי את זו שאני לא מכירה! אין לי מה לעשות איתה!

PURPLE CHICKEN

New member
בואו נפתח שרשור אומללות.../images/Emo3.gif

יש לי מחר בוחן בלשון
וביום שישי מבחן גדול בצרפתית עם מורה כלבה שאם יש לך טעות באות אחת מסכנונת היא לא מחשיבה את כל המילה ואני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל ללמוד ואני די צריכה להוציא ציון טוב אחרי ה-65 בבוחן פתע!
ומחר יש לי מורשת והמורה הזאת משוגעת לגמרי- היא נתנה לנו חומר למבחן שהיא לא לימדה כי "הפרעתם לי אז לא הספקתי ללמד את כל החומר, לכן תצטרכו ללמוד אותו לבד!
", וזה המוווווווווון חומר!
ואני ראש פרוייקט במה ותפאורה של טקס רבין בצופים ומיום חמישי יש לי כמעט כל יום יום עבודה ו... *לנשום עמוק* אני מתחילה לקרוע תחת העומס.
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!
נכון, כל מה שכתבתי למעלה הוא אמת לאמיתה, אבל די להתלוננות!
נכון, יש לי מחר בוחן בלשון- אבל סימני ניקוד זה קללללללללל, ויש לי מורה ממש מתוקה!
המבחן בצרפתית- וול, אז מה אם אני באליאנס, זה רק צרפתית!
סתם סתם, זה דווקא מאוד חשוב, אבל יהיה בסדר, אני מקווה.
והמורה למורשת אמנם פוסטמיה גדולה מאוד, אבל יש עוד זמן למבחן, וכל הכיתה איתי!
המממ, הראש פרוייקט זה אכן בעייתי.
אבל דווקא לא בגלל הזמן, אלא בגלל שאני הבנאדם שהכי לא מתאים לו בעולם להיות ראש פרוייקט!
אני אשכרה *יאק* אמורה לפקד על אנשים, ולדאוג שכולם יבואו ושכולם יעבדו ולהגיד למי שלא עובד שיעבוד!
ו... אני מהאנשים האלה שעובדים, ולא ממש אכפת להם מה אחרים עושים!
אז... אררר... אני? ראש פרוייקט?
תנו לי לעבוד בשקט.
ואני גם אפסיד אירובי, שוב פעם, ונורא נורא נורא בא לי!
אבללללללללללללללל, להיות ראש פרוייקט זה כבוד! במיוחד של במה ותערוכה- שזה דבר חשוב!
אז במקום להתבאס אני צריכה להיות גאה בעצמי
, ולשמוח שאני ראש פרוייקט...
אז לא יהיה לי זמן פנוי, לא נורא.
כרמלושה, אני סופסוף מתחילה להבין את המשפט- "Smile! Life sucks. But hey, what life?", כי לאט לאט אני מרגישה שאני מאבדת את החיים שלי.
אבל שטויות, אם יש לי זמן לשבת פה ולזיין לכם את השכל עם השטויות שלי, מצבי טוב!
זה שאני עושה במקום להתחיל ללמוד לצרפתית / לסכם את המיליון נושאים במורשת לא אומר כלום!
אקיצקץ- אנשים טובים באמצע הדרך- חייכו!
לא משנה כמה נדמה לנו שאנחנו מתמוטטים מהעומס, תמיד תזכרו שיש אנשים שעברו דברים פי טריליון יותר מלחיצים וקשים ושרדו!
אז תספרו עד 10, תנשמו עמוק, תעמדו על הרגליים, תזקפו את ראשכם ותצעקו (כן! תצעקו! למה מה קרה?
) שאתם לא תיתנו לשומדבר לשבור אתכם!
ואתם תמשיכו להסתכל על הטוב גם כשהמצב נראה מייאש!
שיהיה לכם יומטוב, שבוע טוב, שנה טובה, ואל תשכחו שלרחם על עצמכם זה חראאאאאאא!
אוהפת המויין, ירדן.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

גמני עמוסה לאחרונה בכל מני שיטס שהביצפר מרעיף עלינו בלי הכרה, במחשבה (שגויה) שזה יכול איכשהו לעזור לנו בחיים.
כי זה לא, ממש לא.
איך, לדוגמא, אמור לעזור לי הידע בחפיפת משולשים?
מה הסיכוי שאי פעם אני אשתמש בידע הזה, מעבר לשעות ביצפר? אם אני ממש ארצה לדעת, מסיבה כלשהי
, אם משולש אחד זהה למשולש אחר, אני פשוט אמדוד את הצלעות שלהם עם סרגל, גאד דֶמֶט!!
טוב, ירדן אמרה די עם האומללות- אז זהו. גמרתי להתלונן. לטס בי הפי!

simple gUaRaNa

New member
אררררר../images/Emo46.gif../images/Emo94.gif

אני מזהירה מראש, אני בלחץ זמןו, אני לא אוכל להגיב על אפחת מההודעות האחרות
ואני גם לא אהיה בפורום בקושי בימים הקרובים
. למה
קודם כל, בחדשות הטובוץ
. עברתי את הבמחן הראשון השנה בהצלחה
94
נה לוונדי
(באנגלית, אגב
) ועכשיף לחדושת הרעות
(בשבילי
) יש לי מבחן במטומתמטיקה ביום שני ואין לי מושג בכלל בחומר
, אני צריכה משבוע הבא ללמוד כל יום חמישי מרבע לשמונה עד שתיים ורבע
, קיבלתי 60 בבוחן פתע המזדיין בצרפתית שסבין הטיפשת החליטה שזמנו הגיע
ושי-שו כועס עליי
(טיפש
) וחוצמזה
, אני מתחילה ללמד את אחותי גיטרה
(כאילו שלי יש הרבה מושג
) ואני יודעת שהיא תתעלל בבאלנקי בו קשות
והמחברת ספרות שלי עדיין אצל דן
והוא לא בא להחזיר לי אותה
ו, ו,... די. אני צכה ללכת
המונמון סליחה שאני אעדר, המונמון סליחה שאני לא מגיבה לכולכן ורק מציפה אתכן בבעיותכן והמונמון אהבה
.

בע.

כן, כן. גם אני אגואיסטית. קראתי את הודעותיכן [וואה
], ולא אגיב עליהן בפירוט...הבטחתי לעצמי שאני אלמד מ-3 ורבע, וזה באמת עבד, אבל אני לוקחת הפסקה קצרה מהשעמום בשביל לכתוב את ההודעה הזו. בשביל להתעצבן מהשעמום. וואה. בסוכות הייתי ממש עסוקה וגם עצלנית בכלליות, ככה שיצא שבקושי עשיתי שיעורים, ומה שכן עשיתי - עשיתי ביומיים האחרונים. ככה שיש לי המון שיעורים להשלים. במיוחד במתמטיקה ובאנגלית. עכשיף. ביומשני היה לי מבחן בפיסיקה, ואתמול היה יום חסד חסר מבחנים (למרות שהוא היה מורט עצבים ויצא שהתעוררתי איזה שעה מאוחר יותר, אחרתי את האוטובוס, התלבשתי באוטו, ואחרתי לשיעור בכמה דקות...מזלי שגם המורה אחרה
). היום היה לי מבחן בלשון בשעה השנייה (השעה הראשונה, של"ח, התחילה ב-9 וחצי, יי
)...היה פסדר. נראה לי. למדתי אתמול המון ללשון, אבל נראה לי שאני בחיים לא אדע אם יצא לי טוב או לא במבחן בלשון לפני שאני מקבלת אותו חזרה. אני לא יודעת. זה פאק שלי. אני לא אופתע אם אקבל 60, אבל אני גם לא אופתע אם אני אקבל 90. מוזר, לא?
מה שמוביל אותי לעוד משהו מאד חביב
קבלתי היום בחזרה את המבחן בפיסיקה, וקבלתי 95! הולד יור הורסז, זה מתוך 105
אבל פכל זאת, המחשב שמסכם את הציונים לא יודע את זה, אז זה נחמד. גו בונוס גו גו
אממ...מחר יש לי מבחן בתנ"ך, שאין לי מושג אם אני יודעת את החומר לקראתו או לא. ישבתי בכיתה, הקשבתי, כתבתי הכל. אבל אין לי מושג אם זה אשכרה נכנס. עברתי על החומר היום וזה נראה כמו משהו שאני כבר יודעת, כי צפיתי את כל מה שכתבתי מראש. הממ. אז אני פשוט אעבור על זה שוב בתשע ככה. כרגע אני מכינה שיעורים במתמטיקה [למחר] - יש לי פשוט המון. אחרי זה אני צריכה להכין גם באנגלית. וזהו. לא כולל לעבור על חומר של שיעורים רגישים כי על כמה מתערבים שיש לי מחר בוחן במשהו, וגם אולי, אם יבוא לי, לעשות שיעורים גם בנושאים אחרים. וזהו. הצילו. אה, ויש לי עוד איזה 3 מבחנים ככה שבוע הבא. אבל תודה לבחירות, דבר טוב אחד יוצא מהם - חופש! יום שלם!
Sigh. כבר הזכרתי שאני שונאת ביצפר?

PURPLE CHICKEN

New member
5 דקות זה לא הרבה.../images/Emo11.gif

במבחן ניסיתי להבין משהו כמו 20 דקות את המי"ז (משולש ישר זוית.
) הזה, רק כדי להבין שאני בכלל לא חושבת על הדבר הנכון.
ובסוף, מכל הלחץ הזה מהמבחן, טעיתי בחישוב של כיתה ג'!
אבל שטויות, העיקר שזה נגמר, ואני יודעת שאמרתי את זה כבר.
*הולכת להגיב על ההודעות האומלליות מלאות רחמים עצמיים שלכן*

PURPLE CHICKEN

New member
נעה ומיכל! לכאן!../images/Emo46.gif

אתן נצלניות מלוכלכות!
ההודעה שלי, שכל מטרתה הייתה להוכיח לכן שהחיים יפים ושלחץ זה רק לחץ, נוצלה על ידכן ברשעיות!
הייתן אמורות להגיב "וואי, נכון! יש לי מצברוח הרבה יותר טובה עכשיו!" או ווטאבר, ובמקום זה... הא! אתן מתלוננות?
לא מקובל עלי.
ג'סט קידינג, אבל ברצינות- לרחם על עצמכם ולהשתגע מכל הלחץ הזה לא יעזור בגרוש.
תנסו לקחת הכל בפורפורציות, ולזכור שסה"כ זה רק לימודים, ויש דברים יותר חשובים בחיים!
אני לא אומרת לא ללמוד או משהו כזה, אבל הפסיקו נא להתלונן, תסתכלו על היופי שיש בעולם הזה!
מואה! יש לי רעיון ויש לי רעיון!

bubaale

New member
גם יפה, גם אופה וגם רופאאא! ../images/Emo6.gif|פרה

*נקרעת מצחוק*

למעלה