צ´מעו קטע-

tookmy

New member
צ´מעו קטע-

אני באה עכשיו מתחנת הדלק, בה אני תמיד מתדלקת בעצמי כדי לחסוך כמה אגורות. נכנסתי למשרד ושאלתי אם אפשר לראות את הערכה של כלי עבודה שהם מציעים מוזלת למי שאוסף ז´יטונים. הראו לי, הסתכלתי, ואז העובדת, כמובן, לא העובד, אמרה משהו על "זו מתנה מאד יפה" בהיתי בה "מתנה?" היא הוסיפה "כן, לבעל" כנראה התעלמה ממשהו שאמרתי רגע קודם, בכל אופן אמרתי לה "כן, מתנה בשבילי" וחסכתי לה את ה"אין לי בעלים אני לא כלב" הקבוע שלי, אבל היא שאלה אותי אם אני אדע להשתמש בכל מה שיש שם, ואמרתי לה משהו על זה שאני לא נכה ושכדאי לה גן ללמוד קצת, כי לא תמיד יהיה שם מישהו לידה שיציל אותה... עכשיו אני חושבת, אלות שבשמים, הבחורה הזו ממש צעירה, בטח חיילת משוחררת וכבר יודעת מה תפקידה בחיים (לא איכפת לי שהיא לא יודעת להשתמש בכלי עבודה, אבל שהיא הסיקה שגם אני ?!) ומה היא לא מסוגלת, וזו בחורה שאמורה לבדוק לאנשים שמן מים? איך זה מתיישב לה ביחד בכלל?!

augustus

New member
או שהיא פשוט עובדת טובה

שהפנימה את מדיניות מעסיקיה. בזמנו, כשעבדתי במחלקת פרזול ב"הום סנטר", הייתי נתקלת בלקוחות שאמרו לי "ילדונת, תקראי לגבר" והגבתי בגועליות. איפה תודעת השירות

ספיר ק

New member
שקלת להתלונן בפני המעסיקים?

אני חושבת שיש ללקוחות זכות לקבל יחס ענייני ולא מבזה. לא יזיק אם יעבירו לעובדי המקום סדנה בנושא או משהו.

tookmy

New member
לא, לא שקלתי, להתלונן, מודה ומתוודה

ודווקא נראה לי שזה היה קטע שלה, לא של זו שישבה מימינה ולא של הבחור שהראה לי את הערכה, למרות שתשומת הלב של שלושתם הייתה איתי באותם רגעים... אני מודה שהרבה יותר שקלתי להתלונן כשעברתי בתחנת הדלק הזו בחודש אוגוסט וראיתי בשתיים בצוהריים ממטרה פתוחה על קטע הדשא שצמוד, כך שאולי גם המודעות שלי לא מספיק גבוהה, חוץ מזה שלא הסתכלתי עליה באותו רגע כלקוחה שמקבלת זילזול, אלא יותר כאישה שרואה אישה אחרת וממש לא מקנאת בה על המקום בו היא נמצאת, סוג של אמפתיה מעורבת בבחילה, אם תירצי.

במקרים כאלה אני שואלת

איזה איבר בדיוק הם חושבים שחסר לי בשביל לתפעל כזה מכשיר

למעלה