צ´מעו קטע.............

צ´מעו קטע.............

יהודה לוי משחק אותה בגדול............ כנסו לקישור הבא נ.ב. שלום לכולם לכל מי שזוכר אותי וגם לכל מי שלא ,וביי עד הפעם הבאה שיהיה לי משהו חשוב לעדכן אותכם .

actress

New member
../images/Emo12.gifאיפה הכתבה? והוא נוסע וחוזר כל

כמה ימים

עדי18

New member
חחחחח באמת.......

פעם אני שומעת שהוא נוסע לתאילנד , וכמה ימים אחרי זה אני רואה תמונה שלו פה רוקד במועדון מלפני כמה ימים....אז מה נסגר איתו?חחחח

העתק מלא של הידיעה-

מכיוון שהקישור לא עובד אני מביאה לכם העתק של הידיעה : "הסרט הישראלי "יוסי וג´אגר" ייצא החל מה-10 באוקטובר להקרנות מסחריות ברחבי הארץ, לאחר שצבר קהל של 10,000 איש שצפו בו בסינמטק ת"א. בעקבות פניות רבות, יוצא כעת הסרט להקרנות ברחבי הארץ. בשלב ראשון יופץ הסרט בהקרנות מסחריות יומיות בחיפה, רעננה, רחובות, באר שבע וירושלים, ובהמשך יופץ לערים נוספות. כמו כן, לאחרונה נחתם חוזה בין חברת ICP, מפיקת הסרט, לחברת הפצה בארה"ב, ובתחילת שנת 2003 יופץ הסרט בהקרנות מסחריות ברחבי ארה"ב. כמו כן, הסרט התקבל לפסטיבל ברלין 2003. שיר הנושא "בוא" בביצוע עברי לידר, נמצא כבר חודש בראש מצעד הפזמונים של גלי צה"ל ובראש השמינייה של רדיו ת"א, והוא זוכה להשמעות רבות בכל תחנות הרדיו. בעקבות הדרישה יצא הסינגל למכירה בחנויות, וכעת הוא מצורף גם לתקליטו האחרון של לידר, "האנשים החדשים". הסרט החל את דרכו כדרמת טלוויזיה קטנה, שהופקה על ידי "למה הפקות" עבור פרויקט "הראשון בדרמה" של חברת ICP (מפיקת התוכן של ערוצים 3 ו-4 בכבלים) ובעזרת קרן מקור. לאחר ההצלחה נוצרה דרישה להכנת עותקי פילם, וקרן תל אביב נרתמה למאמץ והקציבה את הסכום הדרוש להכנת העותקים. "יוסי וג´אגר" יוקרן בערוץ 3 בכבלים בסוף חודש נובמבר. "

1טופיפי

New member
זה לא קשור אבל...

מישהו ראה גיא פינס אתמול? בקיצור הראו שם קטעים של האירוע שהיה בחוות רונית, אז יהודה כמו שאתם יודעות היה שם אז המראיין של התוכנית עבר ונתן לאנשים לשמוע מהאוזניות שהוא נותן להם לשמוע מוזיקה של מוצרט ובטהובן אז הוא שאל את דני רופ וכל מיני דוגמניות ואף אחד לא ידע, ונחשו מי ידע? יהודה המתוק והתרבותי שלנו, איזה מתוק!!!, ומי שרוצה לראות ולא ראה אתמול תראו היום בשידור חוזר של חמש וחצי...

למעלה