צ´מעו קטע:

אינדיגו

New member
צ´מעו קטע: ../images/Emo166.gif

עומר בתקופה האחרונה רוצה לישון איתנו , ומתעקש להירדם רק במיטה שלנו , הוא משתדל להשכיב לידו אחד מאיתנו עד להירדמות מוחלטת. אני מעריך שמשהו מפחיד אותו אבל אשמח לשמוע מה הסיבה ואיך אפשר לגרום לו לחזור למיטה ולהירדם בה. בכל אופן , הוא ביקש מאשתי להשכיב אותו לישון ולשכב איתו במיטה. כשהיו ביחד מתחת לשמיכה , הוא חיבק אותה חזק ואמר לה "אבא מחבק את אמא ככה , נכון?" אשתי אישרה כי אכן מעת לעת אנוכי מחבקה.... ואז מה החצוף הקטן אמר לה? "לא לתת לאבא לחבק אותך , טוב....?" היא התפקעה מצחוק וקראה לי , גם אני צחקתי מאוד , הוא הביט בנו וצחק אף הוא. עומר אוהב אותי מאוד זה ברור לי, אך עם כל זאת האם אני מגדל מאהב חדש לאשתי
בבית? ויותר מזה , מפרנס אותו....
?

לאה_מ

New member
../images/Emo6.gif מפרנס את אדיפוס???

האמת? נורא כיפית התקופה שהם אדיפליים... עומר בגיל הזה כל הזמן היה אומר לי שהוא רוצה להתחתן איתי. יום אחד שאלתי אותו "אבל מה נעשה עם אבא?" והוא ענה: "ניפטר ממנו!"
כששאלתי אותו מה נעשה אחרי שהוא יתחתן איתי הוא אמר שיהיה לו הרבה זמן לחבק ולנשק אותי בבוקר לפני שאנחנו הולכים לעבודה. בקיצור - אדיפוס זה נחמד (לפחות לאמא). כשיש מערכת יחסים בריאה ואוהבת עם אבא, זה פשוט עובר וזהו. אנחנו לא עשינו שום דבר מיוחד כדי שזה יעבור. ולגבי ההרדמות במיטה שלכם - אם אין בעיה להעביר אותו אחר כך למיטה שלו, אז מה אכפת לכם שירדם אצלכם? אצלנו יש ערבים שעומר ושירה נרדמים במיטה שלנו (אחר כך זה נראה כל כך חמוד, שחבל להעביר אותם
), ואז אנחנו מעבירים אותם (את שירה עוד אפשר לסחוב, אבל עומר כבד, וגם אי אפשר להרים ילד ישן לקומה שניה של מיטת קומותיים, אז אנחנו מעירים אותו והוא עולה לבד). ואצלם זה לא קשור לפחדים. זה איזשהו כיף שלהם, שאין לנו בעיה להענות לו.

אינדיגו

New member
עזבי את אדיפוס , אף פעם לא

החזקתי מהאיש
..... מה לעניין הגיל ? האם גיל של 2.7 מתאים לשטויות הללו? ואם כן , אז אני בהחלט צריך להתכונן לצו הרחקה מהבית
, שיוציא לי המאנייק הקטן בעוד שנה-שנתיים , הא?

נעה גל

New member
מהכרותי הוירטואלית עם עומר הוא די

עובד לפי הספר. אז אולי כדאי באמת להכין מזוודה
האמת היא, שהתקופה הזו חולפת מהר, ואצל רוב הילדים היא באה לידי ביטוי בהתבטאויות מפתיעות אבל לא יותר מכך. ישר נזכרתי בסיפור על בת של מכרה שלי. אותה מכרה ובתה (בת ה-3.5 באותה עת) יצרו יחד בובות מבדים. מכרה שלי ציינה שהיה זה אחד הרגעים שלווים והאינטימיים שהיו לה עם הבת שלה. פתאום out of the blue הילדה אומרת "אמא, הלוואי שתמותי ואני אתחתן עם אבא"

../images/Emo99.gif איזה מתוק...

גם לי יש משהו שהצחיק אותי מאוד,, יום אחד הרדמתי את הילדה (יום אחד??? כל יום!) והיא שואלת אותי, "אמא הייתי היום ילדה טובה?" אז עניתי לה "כן" היא ממשיכה ושואלת אותי..."אמא, אלוקים יעניש אותי?" אמרתי לה..."חס וחלילה,,,למה שיעניש אותך? מה פתאום!" אז היא אומרת לי....."אז למה כל היום אמרת..."אלוקים ישמור"...

למעלה