צ´מעו קטע מוזר!

shiepki

New member
צ´מעו קטע מוזר!

הורדתי הופעה של בלינק מ-1997 (באיכות גרועה, אגב). כפי שידוע לכם, זאת השנה שבה יצא דוד ראנץ´, אבל!!!!!!!!! למרבה הפלא, יש שם את השיר mutt, שנמצא באנמה אוף דה סטייט, שיצא רק שנתיים אח"כ, ב-1999!!! צירוף מקרים, או קונספירציה?!

xero1

New member
צ´מע תשובה!

בלינק כתבו והקליטו את mutt ביחד עם כל השירים לדוד ראנץ´, אך משום מה הם לא הכניסו את mutt לדוד ראנץ´ ורק לאנמנא. ובגלל זה השיר mutt הוא השיר היחידי בדיסק אנמא שסקוט מנגן בו

shiepki

New member
באמת?! אבל...

הסגנון של זה יותר דומה לשירים של אנמה... וחוצמזה אני בדרך כלל מצליח להבדיל בין הסגנונות של סקוט וטראוויס (הם גם משתמשים בתופים שונים), ולא נראה לי שזה סקוט באנמה, וגם הקול של טום שם יותר דומה לשירים של אנמה (בדוד ראנץ´ הוא נשמע כמו ילד בן 10). אם זה נכון, אז הם כנראה הקליטו את זה עוד פעם מחדש ב-1999. חוצמזה, גם man overboard (אחלה שיר) היה אמור להיות באנמה ויצא רק בלייב נכון?

xero1

New member
מממ

יכול להיות שהם כתבו אותו בין דוד ראנץ´ ואנמא והקליטו אותו מחדש אם טראוויס, לא יודע. קראתי פעם איפשהוא שהם כתבו את mutt ביחד עם דוד ראנץ´, לא יודע למה הם לא הוציאו את זה בסוף. man overboard מספר בעיקרון על סקוט, שעזב את הלהקה, זה באמת לא יצא בשום דיסק או סינגל משלו, אבל זה היה כמה פעמים בlive.

punk

New member
ממממ

יש לי את mutt שסקוט מנגן ושלתום יש קול של הומו סתם מצאתי בקזה

HelloweeN

New member
נכון מאוד.

באמת הסגנון ב-MUTT זה הסיגנון של טראוויס ולא של סקוט.

למעלה