צ´יקים שבוטלו

בביש

New member
צ´יקים שבוטלו

שלום, בעקבות פרשת הונאה שבה הוליכו אותי שולל,ביטלתי מספר צ´יקים שניתנו ע"י הנוכלים לצד שלישי. (שני הנוכלים הודו במעשיהם והעניין בטיפול בפרקליטות). זוג הנוכלים הבטיח לי כי ישלם לצד השלישי את הכסף שהוא חייב, ולי יחזירו את אותם צ´יקים שבוטלו. מכיוון שאני מרגישה שהם מנסים למשוך אותי,ואני מצדי כבר מוכנה לשחרר את הצ´יקים ובלבד שאהיה רגועה ושלא יתבעו אותי ואצטרך לבזבז זמן וכסף על עורכי דין, השאלה שלי היא האם ככל שעובר זמן, אני אצטרך לפדות את הצ´יקים שניתנו על פי הסכום הכתוב כמות שהוא, או שאצטרך לשלם אף ריבית? מודה לתשובתכם הדחופה.

בביש

New member
צ´יקים שבוטלו - תשובה בבקשה

שלום, בעקבות פרשת הונאה שבה הוליכו אותי שוו, ביטלתי מספר צ´יקים שניתנו ע"י הנוכלים לצד שלישי. (שני הנוכלים הודו במעשיהם והעניין בטיפול בפרקליטות). זוג הנוכלים הבטיח לי כי ישלם לצד השלישי את הכסף שהוא חייב, ולי הם יחזירו את אותם צ´יקים שבוטלו. מכיוון שאני מרגישה שהם מנסים למשוך אותי, ואני מצדי כבר מוכנה לשחרר את הצ´יקים ובלבד שאהיה רגועה ושלא יתבעו אותי ואצטרך לבזבז זמן וכסף על עורכי דין, השאלה שלי היא האם ככל שעובר זמן, אני אצטרך לפדות את הצ´יקים שניתנו על פי הסכום הרשום בהם כמות שהוא או שאצטרך לשלם אף ריבית? אבקש תשובה בדחיפות, תודה.

ציפי ג

New member
בשום אופן לא !!!!

אל תעלי על דעתך לתת לנוכלים כסף, או לפרוע את השיקים, בשל הבטחה שלהם שהם יחזירו לך את הכסף. את יכולה לקבל מהם את הפרטים של צד ג´ אצלו נמצאים השיקים, ולפרוע את זה ישירות אליו, ולהסתמך על ההתחייבות של הנוכלים - אם את מאמינה להם עדיין. אבל מבחינתך, מה שאת צריכה לעשות זה לדאוג שהנוכלים יקבעו מפגש משולש בינך לבינם לבין צד ג´, ושהם יפרעו ישירות את השיקים לצד ג´, וצד ג´ יחזיר לך את השיק לאלתר. כל דרך אחרת מסוכנת לך ביותר, ועלולה לגרום להסתבכויות נוספות שלך. מה שלום הוריך?

למעלה