צ´יקיטיטאס ובטי

קארין ל

New member
צ´יקיטיטאס ובטי

היי מה מהצב? אני קארין אני חדשה פה אבל רציתי לשאול מי יודע כמה עונות יש לקטנטנות ומתי יגיעו הדיסקים של קטנטנות לארץ והאם אתה חושבים שאם יעשו גירסה עברית לבטי אז זה יהיה מעניין? קארין

בטי

לפי דעתי שום גירסה לא תתקרב למקור... שמעתי שאקומודה לא מצליחה בארה"ב כמו אני בטי המכוערת בשבוע הראשון היו לה 30% רייטינג ושבוע אחריו ירידה משמעותית ל-17% ותזכרו שהסדרה משודרת רק פעם בשבוע... עוד חודש לא יהיה מה לעשות אלא לשקוע בנוסטלגיה... אני כבר מחכה לשידורים החוזרים של הסדרה!!!!

קארין ל

New member
תודה אני בת ...

15 אבל אני אהיה בת 16 עוד חודש ב 7/2 לא לשכוח להגיד לי מזל טוב ובקשר לבטי שמעתי שרוצים לעשום גם גירסה גברית לסידרה שתיקרא אני בטו המכוער אבל לא נראה לי ששום דבר יצליח כמו המקור !!!

מזל טוב!

עוד חודש ויום את בת 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בת 16 וחצי... בקשר לגירסה העברית - שמעתי שמתנהלים מגעים בין יאיר דורי (המפיק וזה שמביא את כל הטלנובלות לישראל) לבין ויוה או הזכייניות בערוץ 22 (אני מעדיפה את ויוה בגלל שיש שידורים חוזרים ואין פרסומות), אבל כנראה תעבור עוד שנה עד שהסדרה תשודר...

Magma sXe

New member
זה נשמע כמו סיוט

למה לקחת טלנובלה נהדרת כמו בטי ולהפוך אותה ל"מסחטת כסף" בסיגנון ישראלי?? דיי למסחור!!

keren007

New member
לגבי צ´יקיטיטאס...

לסדרה בינתיים יש 7 עונות אבל כרגע מצלמים עונה שמינית וישנו את השם של הסדרה ללבבות בקבוצה. הדיסקים כבר בארץ (כן כן!) ואת יכולה להשיג אותם דרך האתר הישראלי של קטנטנות. מקווה שעזרתי

היי קארין ברוכה הבאה!!!ומזל טוב....

היי קארין מה נשמע? אני שחר ואני מאוד מקווה שהיה לך כיף בפורום! ספרי לנו על עצמך בת כמה? טלנובלות אהובות..ועוד.. תקבלי כאן המון חום ואהבה שחר

קארין ל

New member
תודה ו...

בקשר למה ששאלת אני בת 15 ועוד בערך חודש אני בת 16 התאריך שלי הוא ב 7/2 בקשר לטלנובלות אהובות היו הרבה אין לי זמן לראות את כל הסדרות שאני אוהבת אז אני ראוה כמה הקביעות ואת השאר מתי שיש לי זמן הסדרות שכרגע אני רואה בקביעות הן: אני בטי המכוערת פיורלה ויאגו אבל לפעמים שיש לי זמן אני רואה גם סדרות אחרות. קארין

למעלה