צ´ט

שריר

New member
צ´ט

צריך לארגן שעה קבועה לצ´ט כדי שנוכל לשאול את המומחים או סתם להתגרות בהם ואז להגיד אתה לא יכול להרביץ נה נה סתם סתם אז תוספיו תגובות לשעות מתאימות

שריר אני איתך!!!!!!!! ../images/Emo45.gif

בוא נעשה שריר (אני בדרן גדול, לא??) ונקבע שעה של צ´אט אומנויות לחימה..... אני אומר אויל ב22:00 או 22:30 או איך שבא לכם!!! מי שרוצה לקבוע שעה של צ´אט שיגיב.... כולם מוזמנים: בן, שריר, סלבו, אריאל המקורי, mapopo וכל השאר ששכחתי... ביי עידו הלוחם

אם הכוונה לשישי בערב,

אז אני מתאר לעצמי שגם אני אהיה (בהנחה שאצליח להיכנס ולא יהיה עומס על השרת...), למרות שאני מתאר לעצמי שקצת קשה לדבר בצט על אומנויות לחימה, יש לא מעט לכתוב...

שריר

New member
דבר ראשון יש הודעות פרטיות שכך אתה

יכול להבדיל ולא להתבלבל דבר שני הרבה יותר נוח ולי אין בעיה תגידו שעה אני שם

אנחנו רוצים..........

לקבוע שעה יומית של צ´אט...
אני חושב שהכי כדאי בשעה 22:30 או איך שאתם רוצים... אבל היום תיהיו פה בשעה 22:00 ביי עידו

idots

New member
היי אדם מה נשמע??????. ../images/Emo6.gif

מה איתך??? אתה מתכוון לצ´אט, גם אתה מוזמן... עידו.

שריר

New member
מצטער שנינו לא היינו פה כי אף אחד

(חוץ ממך) לא אמר כלום אף אחד לא רוצה את הצ´ט למה אני לא מבין אולי אתה תצליח לשכנע אותם שבMIRC זה ממש טוב זה הרבה הרבה יותר טוב מפורום

שריר

New member
MIRC זה הצ´ט הכי מפורסם בעולם

כדי להשתמש בו צריך להוריד תוכנה למלא פרטים שם סיסמא EMAIL וצריך לבחור SERVER (שעליו צריך לסכם בפורום כדי לוודא שכולם יכולים להגיע אליו יש אפילו סרבר ישראלי ברגע שאתה מחובר נפתחת לך רשימה של חדרים שם פשוט מישהו יבנה את החדר שייקרא אומנויות לחימה ראש החדר יכול להיות ראש הפורום או כל בן אדם שהפורום ירצה וזהו עכשיו מה טוב בMIRC לעומת שאר הצ´טים בצ´ט זה כאשר אתה רוצה לרשום הודעות פרטיות את לוחץ על הבן אדם ונפתח חלון רק לשניכם ואין את כל ההפרעות של הצ´ט הראשי בקשר לאיבוד מידע אפשר להעתיק את כל השיחה ולשמור אותה וזהו לדעתי זה יהיה הרבה יותר נוח והרבה יותר מועיל בנוסף לפורום

שריר

New member
סלבו ולכל מי שמעונין בצ´ט

לך לwww.mirc.com תוריד את התוכנה תתכין אותה תכתוב את כל הפרטים ותתחבר לסרבר IRCnet: EU, IL, Haifa(יש רישמה של סרברים בחלון של הפרטים חפש אחד אחד עד שתמצא אחריי שזה יתחבר לך זה ייפתח לך חלון של חדרים תרשום למעלה בעברית אומנויות-לחימה אני ינסה להיות שם היום כמה שיותר וכך תוכל להתרשם מהצ´ט

idots

New member
סלבו אני מצטער ......

פשוט כמו ששריר אמר אף אחד לא הגיב בקשר לצ´אט אז חשבתי שירדתם מהנושא הזה...... מצטער, אך נוכל לקבוע שעה להיום ואני מבטיח לך שאני אחכה שם כל הלילה עש שיהיה שם מישהו... טוב?????
שלך, עידו

למעלה