הודעתי !!!!!
באמת !!! התקשרתי לאמא אמרתי לה : "אמא, אני הולכת לקנות סיגריות..." אה... כן, גם לכלבה אמרתי:"קאיה (זאת בעלת השם האמיתית), אני הולכת לקנות סיגריות.." אפילו שאלתי אותה אם היא רוצה לבוא:"את רוצה לבוא איתי???" היא ענתה לי:"מה יש לי לעשות???" (טלפתית, מה חשבת שאני מפגרת??מדברת עם הכלבה שלי ???) אמרתי לה:" מה, אין לך פיפי????קקה??? משהו??????????" אז היא ענתה לי:"הממממ.....את יודעת מה? אני אבוא איתך - שלא תגידי שאני לא כלבה נאמנה..." אמרתי לה:"וואלק, תודה לך באמת, אל תעשי טובות!!!" אז היא חייכה (ומי שראה אותה יודע כשהיא מחייכת..) ואמרה:"אל תשכחי שאת ביקשת ממני לבוא איתך....בעצם למה ביקשת???" אז עניתי לה:"כדי שאני לא אלך לבד...." ואז היא ענתה לי:"אבל את אף פעם לא לבד...יש לך את עצמך !!!" חשבתי לעצמי...בואנה...הכלבה הזאת חכמה.... אמרתי לה: "אז אם יש לי את עצמי......אני לא צריכה אף אחד?????מה עם חברים, עיניינים..." אז היא אמרה לי:"כן, תמיד טוב שיהיו חברים - אבל לא כתחליף ל"לבד" שאת מרגישה....את החסר הזה - רק
אתיכולה למלא - ולא אף אחד....לא חברים, לא בן-זוג, לא אף אחד...." הרהרתי קלות בעודי מתתתתההה לסיגריה..... שאלתי אותה:"אז אם ככה - איפה ה"השלמה" הזאת שכולם מדברים עליה...איפה ה"חצי השני" שכולם מדברים עליו????לאן זה נעלם???" היא עצמה את עיניה במין הבנה ואמרה:" זאת האשליה הכי גדולה מכולם !!! ולצערי אתם, בני האדם, חושבים שכך זה הנכון לחיות...אז הנה לך התשובה
לא צריך אף אחד שיהיה איתך על מנת שתרגישי טוב!!!! ההרגשה באה ונוצרת מתוך עצמך ועצמך בלבד !!! ותחושת ה"לבד" הזאת היא סך הכל תחושת הנפרדות, ה´אגו´ הזה שיש לכם - בני האדם....למה שלא תלמדו מאיתנו - החיות - מה זאת אהבה אמיתית,
אהבה אוניברסלית!!כי הרי אם לא תורידי אותי עכשיו לעשות פיפי וקקה - אני לא אוהב אותך פחות....אם תלכי פתאום לחברה - אני לא אוהב אותך פחות... אני כבר מכירה אותך ויודעת מי זאת את - ואני מקבלת אותך ב ד י ו ק כפי שאת....." עכשיו אני חייכתי - חיבקתי אותה חזק חזק ושאלתי: "רוצה להצטרף אליי לטיול ואולי גם בדרך נקנה סיגריות?" היא ענתה לי:"בטח....עכשיו, כשאני יודעת שאת לא מפחדת להיות לבד יותר...." תאמינו לי....יצאה חכמה הכלבה הזאת.... זה בטח לא מהאמא (!)... מעניין מי היה אבא שלה.... האאאאאאאאאאאאאאא!!!!! בנצ´וק - תזכיר לי שאנחנו צריכים לדבר
אוהבת, מרג. שנדבקה ממכם בהיתחרפנות...לא רק ב"
להרגיש טוב!