צ´ופצ´יקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
צ´ופצ´יקים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שלומכם - יקיריי ??????? איפה אתם ?!?!?!? אני מחפשת אותכם כבר יומיים !!!!!!!!!! סתאאאאאאאאאאםםםםם
מתעדכנת וחוזרת
מרג.............

מכירה את השיר?

תפסיק כבר לעשן! תפסיק כבר לעשן! אספר מחר לאבא! תפסיק כבר לעשן....

Kaya

New member
הודעתי !!!!!

באמת !!! התקשרתי לאמא אמרתי לה : "אמא, אני הולכת לקנות סיגריות..." אה... כן, גם לכלבה אמרתי:"קאיה (זאת בעלת השם האמיתית), אני הולכת לקנות סיגריות.." אפילו שאלתי אותה אם היא רוצה לבוא:"את רוצה לבוא איתי???" היא ענתה לי:"מה יש לי לעשות???" (טלפתית, מה חשבת שאני מפגרת??מדברת עם הכלבה שלי ???) אמרתי לה:" מה, אין לך פיפי????קקה??? משהו??????????" אז היא ענתה לי:"הממממ.....את יודעת מה? אני אבוא איתך - שלא תגידי שאני לא כלבה נאמנה..." אמרתי לה:"וואלק, תודה לך באמת, אל תעשי טובות!!!" אז היא חייכה (ומי שראה אותה יודע כשהיא מחייכת..) ואמרה:"אל תשכחי שאת ביקשת ממני לבוא איתך....בעצם למה ביקשת???" אז עניתי לה:"כדי שאני לא אלך לבד...." ואז היא ענתה לי:"אבל את אף פעם לא לבד...יש לך את עצמך !!!" חשבתי לעצמי...בואנה...הכלבה הזאת חכמה.... אמרתי לה: "אז אם יש לי את עצמי......אני לא צריכה אף אחד?????מה עם חברים, עיניינים..." אז היא אמרה לי:"כן, תמיד טוב שיהיו חברים - אבל לא כתחליף ל"לבד" שאת מרגישה....את החסר הזה - רק אתיכולה למלא - ולא אף אחד....לא חברים, לא בן-זוג, לא אף אחד...." הרהרתי קלות בעודי מתתתתההה לסיגריה..... שאלתי אותה:"אז אם ככה - איפה ה"השלמה" הזאת שכולם מדברים עליה...איפה ה"חצי השני" שכולם מדברים עליו????לאן זה נעלם???" היא עצמה את עיניה במין הבנה ואמרה:" זאת האשליה הכי גדולה מכולם !!! ולצערי אתם, בני האדם, חושבים שכך זה הנכון לחיות...אז הנה לך התשובה לא צריך אף אחד שיהיה איתך על מנת שתרגישי טוב!!!! ההרגשה באה ונוצרת מתוך עצמך ועצמך בלבד !!! ותחושת ה"לבד" הזאת היא סך הכל תחושת הנפרדות, ה´אגו´ הזה שיש לכם - בני האדם....למה שלא תלמדו מאיתנו - החיות - מה זאת אהבה אמיתית,אהבה אוניברסלית!!כי הרי אם לא תורידי אותי עכשיו לעשות פיפי וקקה - אני לא אוהב אותך פחות....אם תלכי פתאום לחברה - אני לא אוהב אותך פחות... אני כבר מכירה אותך ויודעת מי זאת את - ואני מקבלת אותך ב ד י ו ק כפי שאת....." עכשיו אני חייכתי - חיבקתי אותה חזק חזק ושאלתי: "רוצה להצטרף אליי לטיול ואולי גם בדרך נקנה סיגריות?" היא ענתה לי:"בטח....עכשיו, כשאני יודעת שאת לא מפחדת להיות לבד יותר...." תאמינו לי....יצאה חכמה הכלבה הזאת.... זה בטח לא מהאמא (!)... מעניין מי היה אבא שלה.... האאאאאאאאאאאאאאא!!!!! בנצ´וק - תזכיר לי שאנחנו צריכים לדבר
אוהבת, מרג. שנדבקה ממכם בהיתחרפנות...לא רק ב"להרגיש טוב!

זהרי

New member
קאיה

יה מחורפנת אחת... את רואה מה זה לא להיות איתי כעת?... או שמה זה הרע במיעוטו...ואם הית איתי הית מדברת גם אל הקירות...
זהרי

Kaya

New member
מה קרה לך????

הקירות הם החברים הכי טובים שלי !!!!!!!!!! אתה יודע כמה פגישות פורום עשיתי עם הקירות האלה???? הם הכי אחלה שבעולם - הם יושבים בשקט, מקשיבים לכל מילה שלך !!! לא עוצרים אותך באמצע, לא מפריעים לך, הפלאפון שלהם לא מצלצל פתאום, אין להם אף אחד אחר בעולם חוץ ממני כשאני מדברת איתם...באמת!!! ומאוורר התיקרה שלי !!! חבל"ז !!!! הוא החכם מכולם !!! (אולי בגלל שהוא בחדר השינה שלי...) לא יודעת...אבל הוא הכי חכם....הוא דווקא כן עונה לי.... כשהוא מאט את קצב הסיבובים שלו - אני מבינה שאני כבר בדרך לפתרון הבעיה..... כל עוד שהוא מסתובב רגיל - אין מצב.... חוץ מזה - יש לי עוד חברים: דלת האמבטיה, לוח המודעות בפרוזדור, מיכל המי-עדן, אה כן... גם הקשקוד השני משמאל בבלטה הימנית ברצפת השרותים שלי... היא אחלה...באמת..... לפעמים היא מתאחדת עם שאר הקשקושים ועושים לי פרצופים מצחיקים... חבר שלי פעם שמע אותי צוחקת בשרותים...שלא תדע מה הוא חשב שאני עושה שם....רררר.......
בקיצור - יש לי הרבה חברים והם סביבי כל הזמן, גם ברחוב, גם באוטובוס, גם במכולת, בחנות, בכל מקום שאני הולכת..... אני אף פעם לא לבד ! וגם אתם לא
מרג. תחושה מוזרה מציפה אותי........

גיל גיל

New member
מרג, את יודעת מה אמרו על זה?

או שאולי אני המצאתי את זה וכר שכחתי...? "מי שמרגיש לבד עם עצמו, ירגיש לבד גם עם אחרים"... זה משפט שמלווה אותי מאז שמעתי/המצאתי אותו (לא זוכר איזה מהם) לפני המון זמן! והוא כל כך נכון...

זהרי

New member
רק שניה רק שניה

אז מה זה שאמרו " חבר זה לא קיר" זה קשור? :::
)) זהרי

למעלה